2010. március 8.

bz249
Rendszerszemlélet

Elitek a Demokrácia válságban van! Ilyenkor három dologra van szükség, először bátor őszinte véleménynyilvánításra, másodszor rendíthetetlen jellemszilárdságra és a harmadik nem is igazán fontos.

A Demokrácia válságának az oka a választási rendszerben keresendő. Sokan-sokfélét nyígnak a választási rendszer kapcsán, túl kevés a jelölt, elavult és kijátszható a kopogtatócédula-rendszer, hülye módon számítják a listaállítási követelményeket, túl magasan van a küszöb...stb. Ezek kétségkívűl valós dologról szóló picsogások, azonban éppen a lényeg veszik el. Ezek a vélemények ugyanis nem elég Bátrak a Lényeg meglátásához. A Lényeg pedig a következő: a választás bizonytalanság. Ráadásul a választáson a Hüjenép kezébe adjuk a döntést, amelyik 300 Ft-ról nem tud ésszel dönteni, hogyan tudna akkor az ország vezetéséről. Lehetne éppen súlyozni a szavazatokat meg minden, de amennyi reakciós elem végzi titokban az aknamunkáját a Haladás híveinek álcája alatt, ez is csak ideig-óráig jelentene megoldást. A valós Megoldás, mint mindig a bizonytalanság kiküszöbölése. Soha többé választást, drága, felesleges és a végén még a Fospumpa nyer.

27 megjegyzés:

bauer írta...

Már régóta mondom én is: 4-5 tagú elit döntsön arról ki vezesse az országot ne pontagyú prolihordák. Nekik a Megasztár való vagy a Vacsoracsat. Szóval akkor:

Hős Lajos lesz vagy Hős Lajos lesz a következő Miniszterelnök?!

bz249 írta...

bauer: ha már így megkérdezte, én Hős Lajost szeretném miniszterelnöknek.

bauer írta...

bz249: helyes, akkor eldőlt. A többiek csendes igenlését elfogadtuk.

2010-ben Hős Lajos lesz Magyarország következő Miniszterelnöke.

tölgy írta...

Ugyan már!
A pontagyúak szavazgatnak, de csak egy elit van. Úgyis mink kormányzunk.
A népnek kell a szórakozás, a Megasztárnak vége, most tavasszal szavazóssal múlatják az időt. Őszre is kitalálunk nekik valamit.
Maguk tényleg elhiszik, hogy minket le lehet váltani?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

tolgy, azert ne tagadjuk le, hogy a birkanep be tud kavarni. ha megmaradt volna a vizitdij, nem kellett volna a progresszio eroinek szukseges, amde fajdalmas intezkedesekkel idegelni a halado szavazobazist.

Konzervatív írta...

Szerintem is csak egy szűk elit döntsön,kizárólag azok,akik valódi TÉNYEZŐK.Egy svájci típusú Bundesrat felállítását javasolom,ahol a 7 tag a következő lenne:
Elnök:A MESTER
A további tagok mind a haladás aktuálisan felkent papjai közül kerülnének ki,persze úgy,ahogy az a progresszió érdekei kívánják(emberi jogok,környezetvédelem,állatok jogai,buzik házassága)

eN írta...

Elnök:A MESTER
Alelnök: Gizike

bz249 írta...

eN: KGB nem lesz merges, hogy kimarad? Elnokhelyettesnek vagy operativ alelnoknek kellene kinevezni.

Konzervatív írta...

De demokratikus szavazás kizárva,mert a Fospumpa azt is tudná manipulálni bárhonnan.A hülyenépet meg ki kell zárni a döntésekből,mert nem tényezők,másrészt arról a kurva 300 ft-ról sem tudtak a progressziónak megfelelő döntést hozni.A tanács örökre fennmarad,még a Mester halála után is,aki végrendeletében kijelöli utódját.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, az en kepessegeim a nem vegrehajto tipusu vezetesben teljesednek ki. Egy vizionarius pozicio illene hozzam, mondjuk a Legfobb Vezeto cimmel.

tölgy írta...

Nem értem ezt a rinyálást. A 300 forintos ötletünkkel elvoltak egy ideig. És?
KGB itt van? Gizike itt van? BZ itt van? Sajnos igen.
Értsék már meg, az elitet nem érintik ezek a szavazósók.

Konzervatív írta...

Tölgy!
Kiválóak a meglátásai,azonban ne felejtse,hogy elődeink,a progresszió felkent papjai(akik nem mellesleg a hülyepapokat is kifingatták)voltak azok,akik a tömegdemokrácia alapjait lefektették.Hogy tudjuk most igazolni azt,hogy a hülyeprolikat kizárjuk a szavazásból???Erre valami nyugatos,progresszív,kapitalista elitelméletet kéne kidolgozni...

bz249 írta...

Mit kell itt igazolni, hogy milyen alapon zarjuk ki a prolikat? Be kell vezetni az irani tipusu demokraciat oszt jol van!

tölgy írta...

Nézzék, a megrendelő óhaja szerint bármire ki tudunk dolgozni érveket.
Most futott be egy igény, hogy dolgozzuk ki "Konzervatív" felszámolásának menetét és mellé a kommunikációs tervet is. mer' fontos, hogy jól tudjuk _lekommunikálni_.

Névtelen írta...

Amíg az elit számolja össze a szavazatokat, addig nem érdekes, hogy a hülyeprolik mire szavaznak. Panem et circenses. Ha hitelből nem telik már kenyérre, akkor pedig elég lesz a cirkusz.

Lavrentyij Pavlovics

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, megorult? Iranban szavazhatnak a nepek.

Inkabb a szaudi tipusu demokraciat akarnam bevezetni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

tolgy, es ha "Konzervativ"-bol pedofilt csinalnank? Tudok valakit, aki hajlando tanuskodni.

bz249 írta...

KGB: legyen szaudi tipusu demokracia, es raadasul az egy sikeres modell, mert kepes volt magas eletszinvonalat teremteni.

Mondjuk arra az eszak-koreai demokracia is kepes, csak szukebbre kell szabni az elitet. De ott is mindenkinek jut francia konyak es kubai szivar a Mercedesbe.

tölgy írta...

KGB,
igen, ez a pedofil jó vezérmotívum lesz Konzervkánk kicsinálásához. Látom is a képet: nyírott, sötét zakós, nyakkendős úriember cukorkát osztogat az ovisoknak.
Esetleg az iwiw-en találhatnánk néhány pedofil képet a Konzerv oldalán.

Konzervatív írta...

Kikérem magamnak a pedofil vádakat,jómagam a progresszív konzervativizmus követője vagyok a Mesterhez hasonlóan.Mogyi jár ezért?

bz249 írta...

Hat baszics Konzervativ, megha bekeido lenne. De most a Fospumpa remuralma kozeledik ilyenkor nemhogy uj terhet nem vehetunk fel a Haladas leghajojaba, de Giziket is ki kellene dobni inkabb.

tölgy írta...

Gizikét mindenképp!

Konzervatív,
ha gondolja lejárathatjuk azzal is, hogy felvásárolták izraeli mogyival.

Konzervatív írta...

Tölgy köszönöm,az izraeli felvásárlás sokkal jobban tetszik,bár ez rendkívüli módon veszélyezteti a Mester által megalkotott,és általam is oly nagyra tartott szuverén értelmiségi létemet.

Ezredes K Őrnagy írta...

Nincs már hely a Bárkán. Konzervatív, gondoskodjon önmagáról. Maga lehet még esetleg az utóvéd, ha 2014-ig kihúzza csikrefarháton, akkor jöhet a mogyi.

Loxon írta...

bz, elfelejtett címkéket mellékelni a posztjához. Így most nem látjuk az összefüggéseket.

bz249 írta...

Loxon, ne legyen mar ilyen multban elo, ott vannak a cimkek: hülyenép, hülyeválasztás, valódi demokrácia

Höndör B. Margit írta...

Gizike személyes tanácsadója: en

A többiek elmehetnek.