2008. november 7.

Bauer
Az Úr blogkönyve

Egy felelősségteljes Úr tesz a populizmusra mert előrelátóan cselekszik. Akkor is ha az nem népszerű. Ha IMF-hitelt vesz fel vagy blogot ír akkor annak részletei és üzenetei nemcsak a mának szólnak, hanem a holnapnak, sőt a holnaputánnak is. Értéked adnak a jövőhőz, a jövő gondolkozó és hazafi polgárainak.

A Mester blogját sem értik vagy értékelik sokan, akárcsak a Modern Képmeséit de eljő majd a nap amikor imába és márványba fogják foglalni azok minden szavát. Ahogy az Úrét is. Akinek most először jelenik meg egy teljes könyvben híres és kedvelt blogjának értékes és válogatott bejegyzései.


A karácsony előtt megjelenő könyv végre lehetőve teszi, hogy az is hozzáférhessen majd napi írásaihoz és családjának mindennapjaihoz akinek nincs net hozzáférése és az is aki majd a jövőben vissza akarja olvasni milyen nagy államférfi volt Gyurcsány Ferenc.

Fantasztikus ötlet, be kell vallani.

Ennél még nagyobb bátorságra vall, hogy a válogatásba bekerül az évezred legnagyobb retorikai beszéde, az Őszödi beszéd is. Nem zseniális húzás ez? Mostantól az unokáink is tudhatják, történelmi jelentőségű politika beszéddel volt dolguk a szüleiknek, nagyszüleiknek.

És ez még nem minden. A könyv bevétele nem az Úr vagy a kiadó bankszámlájára megy majd hanem egy Roma tanoda megsegítésére!

Őszintén meghatódtunk, tényleg. Hadd fejezzük ki minden tiszteletünket az Úrnak és jobbulást kivánunk a Mesternek is egyben!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

azért örülnék ha a Mester benne lenne könyvben, hisz sokat tett érte!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az őszödi beszéd haszna egy roma tanodának?
Szimbólumokkal töltött kijelentés ez.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ne beszéljen rébuszokban, mit tett érte a Mester? A kinyomtatott internetet persze ő találta ki, és még?

Névtelen írta...

az Úr ír posztban ő volt a legnagyobb propagátora az Úr blogjának a neten. Reménykedem, hogy a könyv editálásánál is segít valahogy. Vagy egy előszó? majd kiderül.

igen. az őszödi beszéd és a roma tanoda - ebben van valami felemelő és spirituális.

Höndör B. Margit írta...

Nincs is érdekesebb és izgalmasabb egy politikus könyvénél. Imádom ezeket a könyveket!
Klárika nem ír valamit? Szakácskönyv, valami a gyereknevelésről, hogyan tisztítsunk réztárgyakat?

Névtelen írta...

a receptkönyv már megvolt, Klárika kapott egy fejezetet valamelyik reformszakácskönyvben. Írhatna inkább egy eco könyvet a családfakutatásról.