2007. augusztus 10.

Kovátsch Gamma Bertalan
Retro

Miért ne vennénk elő régi írást mi is, ha a Mester megteheti? A Mester már májusban megírta a tutit a völgyhídról, amit a mostani hídavatás kapcsán szorgosan leporolt. Van annak, ugye, aki előre dolgozik. Szerényebb célok érdekében ugyan, de a TETÜK is leporolhat egy régebbi írást, ami aktuálissá vált a legújabb történések miatt.



Kovátsch Gamma Bertalan: Ihlet

Vorsicht, achtung, faszkalapok. Tudjátok, hol töltöttem az írói szabadságomat? Az Észak-Pesti Szennyvíztisztító Telepen. Volt drámai töltekezés, mit mondjak. Ihlet orrba-szájba. Eddig csak fospumpa és szarosurna volt. Mostantól kakahegy van, fekáliató, szarvízesés. Ezt most az ellenségeimnek mondom, miheztartás végett. És nincs ám vége, seggarcúak! A héten a tököli fehérjefeldolgozóba látogatok hasonló céllal. A fantáziátokra bízom, utána mit töltök a fospumpámba, droidok.
...

Tovább is van, mondjam még?

Töltekezés után kiáltsa mindenki együtt a TETÜK jelszavát jó hangosan: szarunk a szátokba!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Mester riadót fújt! Készülni kell! Operation Fospumpa! Nincs más megoldás! Nácik és nemnácik, népnemzeti szardobálás a Osztrák Magyar határvonalnál! Fostengert a Velencei tóba! Osztrák Magyar Fekalia War!

Elitek maradjanak szépen otthon a gép előtt, ki nem szarja le az egészet. Államtitok vagy nem, de a sógorok ezért pénzt adnak ....-nak, aki meg szarik az egészre, főleg a hajléktalanok fejére.

Névtelen írta...

helyesbités:

Foskonténert a Fertő tóba!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A fosgejzír Orbánt megvesztegették a sógorok, hogy folytathassák a szennyezést? Micsoda szemét hazaáruló ez az Orbán, még jó, hogy Fodor Gábor ilyen karakánul kiáll.

Azt tudja, hogy az osztrákok elleni gerillaakcióknak Burgenland területén szép hagyománya van?


Lajtabánság

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Várjon csak, a Fertő-tóba dobott foskonténer tartalma nem úszik át a magyar részre?

Névtelen írta...

Nemtudom, lehet igaza van KGB de a Simpsonéktől vettem az ötletet, és ha bejön akkor az Osztrákokat elzárják a külvilágtól és kitörlik a térképről!

De ne feledje, ha baj van a Mester gondolkozik az ország helyett!

Orbán közben csak otthon ül a kertjében és irogatja a cetlijeit.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nagyon jó hozzáállás! És ha nem jön be, akkor mi van? Legfeljebb a foskonténer a Fertő-tó magyar partját fogja összeszarozni. Az meg már úgyis koszos, mert a magyarokat nem zavarja a fos. Csak az osztrákokat zavarja, így mi nem veszíthetünk.

Zseniális terv.