2007. február 26.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Ihlet


Vorsicht, achtung, faszkalapok. Tudjátok, hol töltöttem az írói szabadságomat? Az Észak-Pesti Szennyvíztisztító Telepen. Volt drámai töltekezés, mit mondjak. Ihlet orrba-szájba. Eddig csak fospumpa és szarosurna volt. Mostantól kakahegy van, fekáliató, szarvízesés. Ezt most az ellenségeimnek mondom, miheztartás végett. És nincs ám vége, seggarcúak! A héten a tököli fehérjefeldolgozóba látogatok hasonló céllal. A fantáziátokra bízom, utána mit töltök a fospumpámba, droidok.

Ne merjen tehát senki se tovább idegesíteni, így is fel van baszva az agyam. Nem, hülyegyerek, nem a valláson. Orbán fospumpázott megint. Meg se szólalt, de az a nézés ... Képzeljétek, a hülyék pártjának volt pofája megemlékezni a kommunizmus áldozatairól. Most beszélhetnék arról, az MSZP mellett ki a komcsi itt, de ezt most hagyjuk. Van itt elég botrány így is.

Na most olvassátok, elitek, mit mertek ennek az eseménynek a kapcsán beleböfögni a pusztai szélbe. Olvassátok! Imígyen durrog a Nemzet Nagyasszonya: "Vannak, akik ma is tévedhetetlen, mindenható politikai vezérekben és nem önszerveződő, a tehetséget egybegyűjtő és működtető közösségekben gondolkodnak." Eszem-faszom megáll! Amikor pedig világosan megmondtam, hogy az a fő baj, hogy Gyurcsány Feri nem kapott teljhatalmat a gané eltávolítására, ennek itt van pofája az én gondosan ápolt vezérkultuszomat rongálni? Hát mit képzel ez, csak úgy odamegy és emlékezik az áldozatokról, engem meg meg se kérdez, megteheti-e? Hát bazdmeg, örüljön, hogy a múzeuma megmaradt, mert nem sok hiányzott hozzá, hogy én és néhány progresszív barátom beleromboljunk egy Sherman tankkal.

Elitek, gondoljuk ezt át. Most ki kell mondanom, hogy a kommunizmus rossz volt. Vagy lehet, hogy összességében nem is volt olyan rossz, ez most mindegy. Pár köcsög jól megszívta, kivéve a saját erejükből gazdagodni igyekvő tehetséges üzletembereket, akikről Gyurcsány Feri is olyan sokat beszél. Ők is megszívták, de őmiattuk kár. Ez a dolog egyik oldala. A másik oldala az, hogy Kádár Jani nem igazán tehetett volna mást, neki nagy köszönettel tartozunk a sok szép reálpolitikáért és modernizációért. Szobor kellene neki, hajtogatom már egy ideje. Most azonban Kádárral, a reálpolitikussal ne törődjünk, törődjünk a fospumpa Orbánnal, akinek volt pofája leszarni a nagy reálpolitikus áldozatait.

Szardomb! Szarrakás! Szarhegy! Szarhimalája! Ezek a képek jutnak eszembe ennek a piti kis figurának az erőlködése kapcsán. Ahelyett, hogy tudomásul venné Orbán, hogy nem ő hazudott ügyesebben, tehát a demokrácia szabályai szerint kuss a neve 4 évig, a fegyverhordozói piti sérelmek miatt kenik rá exkrementumokat erre a nemes, bár reálpolitikailag érzékeny ünnepre.
Kádár alatt ilyen nem történhetett volna, akkor volt rend, akkor nem siránkozhatott volna ez a szánalmas csürhe.

Legyen mindenki számára világos. Itt csak én gyalázhatom a kommunizmus áldozatainak emlékét, szarfejek.

Nincsenek megjegyzések: