2007. október 9.

Kovátsch Gamma Bertalan
És most a hülyedemokratákról

Elitek, én mindjárt elsírom magam a kommentelők tömegeiben tomboló szellemi sötétség láttán. Ezek itt azt hiszik, hogy a demokrácia bármit is jelent. Mintha bizony a demokrácia csupán önmagáért értékesebb lenne a diktatúránál. Biztos, mert előbb van az ábécében. A demokráciának ez az istenítése mellbevág. Vegyük már észre, hogy milyen sokat köszönhetünk a diktatúráknak, hülyegyerekek.

Például Németországban és Magyarországon diktatúrák számoltak le a feudalizmussal.

Tudjátok, királyokhercegekgrófok. Ha nem lett volna Rákosi és Hitler, a mai napig itt ülnének a nyakunkon. Meg a németek nyakán is. Valakinek el kellett végezni a piszkos munkát. Közben hullott a forgács, de az ilyesmi a reformok velejárója. Szegény feudalizmusfelszámolók nem kaptak túl sok köszönetet. Képzeljétek el, ha ma is grófok járkálnának az utcán, mint Nagy-Britanniában. Elgondolni is szörnyű.

Szellemi egysejtűek szeretik Hitlert és Rákosit gyalázni, pusztán csak azért, mert megöltek egy csomó embert. Kapjunk már észbe és nézzük a kérdést a maga összetettségében, minden oldalról, alaposan. Egyeseknek rossz volt, másoknak jó. Sokan voltak így egyébként, reménytelen sárból panelpolgárrá emelkedők. Nemcsak a szocializmusban: a mai Bavaria-filmek épp ezt mutatják be, ahogy a diktatúra utat nyit az addig elnyomott, esélytelenül tengődő népek előtt. A hitleráj is, igen.

A csaholó idióták ezt nem bírják felfogni. Igen, egyeseket agyonvertek, na és, nem győzhet mindenki. Vannak győztesek és vesztesek. Nyilván megérdemelték. Ma is ez van a globálkapitalizmusban. Azért még a győzteseket nem kellene megalázni csak azért, mert ügyesek voltak.

Ha mindenki ügyes lett volna, senkit nem vertek volna agyon. Na ugye.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

prolikkal, és főleg mai jobberekkel nem is érdemes vitázni történelemről kedves KGB.

Ahhoz is hülyék hogy felfogják, a történelmet, az igazságot kik irják.

Mi, az elitek.

A bűz, a gumicsontok, a rágalmak, a nem hazdtunk soha szájfosások meg marad szépen a rothadó dögkútbirodalomnak.

(Látta ezt a Macskafogó 2 előzetest? Ugye látszik hogy nem a Mester irta hozzá a szöveget? Xenum, a készitői mennyire hülyék hogy kihagyták őt!)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Igaza van, Bauer.
Fantasztikus érzés egy egész ország történelmét írni, fantasztikus!
Ezt most én is érzem az utolsó két blogbejegyzés után.
Most én éppen azon gondolkodom, hogyan lehetne az '56-os forradalom után a második világháborút is veszekedő öreg papik botrázásává átpozicionálni.

Macskafogó 2? Szól az közéleti kérdésekről? Na ugye.

Mit szól ezekhez a prolikhoz?

A Mester olyan magasan van fölöttük, mint egy isten.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mondjuk a hócipőm tele van a blog.hu-val, most meg éppen az összes kommentet nem lehet megnézni, csak az utolsó százat.
Micsoda amatőrök berhelnek ott, az egész hihetetlen.
Tré, trehány banda.

Névtelen írta...

De meg lehet nézni, maga kis figyelmetlen. Csak meg kell mondani a blogmotornak, hogy látni szeretné az összes kommentet. És akkor szezám tárul és mutatja. Klikk osztjóvan. Nem tudta?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Most éppen meg lehet, de egész délután nem lehetett!
A Mester számos kinyilatkoztatása volt ezért elzárva a publikum elől!

Megengedhetetlen lazaság.