2007. október 19.

Kovátsch Gamma Bertalan
Modest try

Tényleg ám, Bauernek hogy igaza van, Afrikáról meg teljesen elfeledkeztem a videojátékok kapcsán. Pedig a téma nagy durranás volt a Mestertől!

Igen, ezt a videojátékot sem ártana újra megcsinálni.



De micsoda őrület, hogy Afrika megint kimarad? Mikor pedig a Mester megmondta, hogy ott végre emberbaráti célokat szolgálhatnának az atomfegyverek. Végre kiirthatnánk őket mind.

Ki csinálja meg ezt a játékot Afrika-neutronbombára kihegyezett változatban végre?

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Irto fontos lenne egy ilyen játék minden ált. iskolába. Ország-világ profitálna belőle.

Különben meg előbb utóbb a Mester egy két kiemelt lényegét osztályfőnököknek kéne felolvasni hangosan és tagoltan, miután együtt megnézték a heti kétperces reformmesét.

Hőskorszak előtt állunk KGB.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nanana, Bauer, nanana!
A pedagógiai hatást is figyelni kell!
Mi lesz abból, hogyha a lurkók a modernista úton haladó Törökországot atombombázzák meg vagy netán az USA-t, land of the free, home of the South Park?

Csakis olyan játék megengedhető, ahol kizárólag a rosszakat lehet atombombázni. Jelenleg Afrikát és az arabokat, de lehetnének automatikus letöltések, ahogy a helyzet változik.

A napi (heti) megmondás tanároknak jó ötlet. Ha valaki megcsinálná, kaphatna médiafelületet itt ... ;-)

Névtelen írta...

Értem én, hogy ez egy rajongói oldal, de azt hiszem ez már kicsit túlzás, ahogy feltétel nélkül ajnározzák itt a Mestert. Ő is ember, egy közülünk, neki is vannak hibái, még ha kevés is...
Nem kellene a hibáit erényként feltüntetni!
Így nem elég hiteles a rajongásuk!

És tessenek irígykedni!
Szerény hajlékomat a Mester 2 tartalmas és lényegretörő kommenttel tisztelte meg!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Refuse/resist, maga nagyon szaggatja itt a szólásszabadság határainak kerítését.
Igen, a Mesternek valóban lehetnek hibái, még ha eddig nem is talált a Tirpákbokrétás különítmény egyet se. De az elvi lehetőség megvan. Az a módszer azonban, ahogy maga itt csak úgy általánosságban célozgat holmi hibákra, azt a benyomást kelti bennem, hogy maga még nem egyértelműen rajongója a Mesternek.

Ismerje be gyorsan!

Ja, és az természetes, hogy a Mester megjelenik a fegyvertémára. Ő csinálta az Index fegyverkatalógusát, ha nem tudná. Meg a Hair c. musicalt is nagyon szereti.

Most a Mesternek elege lett a belpolitikai témákból, remélem, a fegyvertémát is előveszi. Majd akkor megmutatja a sok birkának, hogyan kell ezt a témát okosan megírni!

Névtelen írta...

Végre már megint beszélhetünk egy kicsit a tankokról, Gammabé. Úgy hiányzott. Vajon a mester kimegy az ünnepségekre 23-án? Lenne esélye talán egy-két tankot elkötni és vezetni. Imádná. Nem tehet róla de imádja a tankokat. Szerintem sincs hibája a mesternek. Na, egy azért van. Dohányzik, mint állat. Tőle tudom.

Nekem is elegem van a belpolitikából. Írhatna valami jó receptet a mester. Valami gombásat. Annyira egy húron pendülök vele, én is szeretem a gombát, főleg a vargányát meg az egyéb erdei gombákat. Van olyan veszélyes némelyik, mint a tank.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Idén nem lesz tank.
Szomorúan kell közölnöm.

Dohányzik? Az nem szép dolog. Fizessen extra TB-t akkor, úgy igazságos.

Bizony, a vargánya veszélyes gomba, ha az ember elszúrja, csúnya szétfolyó trutymó lesz belőle. Igaza van viszont, a Mester is jöhetne receptekkel vagy magánéleti tanácsokkal. Kajálná a nép.

Névtelen írta...

Hm. Mintha gúnyolódna.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hát az eszem megáll.
Az egyik azzal jön, hogy túlrajongjuk a Mestert, a másik gúnyolódással vádol.

Tök komolyan beszélek.

Névtelen írta...

Akkor jó. Ilyen témákban komolyan is kell. Milyen jó Refnek, az én blogomba még sosem írt a mester. Attól félek, nem is fog. Pedig olyan jó lenne. Beszélgethetnénk a neutronbombákról meg a játékokról. Maga is szeret játszani, gammabé?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nagyon egyszerű a megoldás a Mester odacsábítására.
Írjon fegyverekről.
Ha nem megy mondjuk a Desert Eagle, mint téma, akkor próbálkozzon késekkel.

Számítógépes játékokkal játszani? Nem szeretek, de a Mester miatt megerőltetem magam.

Névtelen írta...

Már írtam a fegyverekről, de nem jött. Biztos azért, mert nem dícsértem a fegyvereket. A kések mindig ott vannak, késsel pucolom a zöldségeket, igazán tudhatna a mester a sorok között olvasni.

Nem, nem számítógépes játékokkal. Bármilyen játékot. Játszani nagyon jó. Kvízjátékot szoktam a neten, néha nyerek ezt azt. Vajon a mester szeret biliárdozni? ott is lehet lőni. Meg kell majd kérdezni tőle és meghívni egy csatára valamelyik klubba, annyi van. A dákóval kell valamit csinálni, arról szól a játék, biztos hallott már róla, gammabé. Kis lövés is lövés, nem kell állandóan tankokban meg neutronbombákban gondolkodni. Ugye.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mert nem ringatta bele magát a fegyverfétisiszták gondolkodásmódjába.

Ha arról ír, hogy felvágja a késsel a hagymát, az nem elég. Részleteznie kell, milyen hosszú volt a kés pengéje és mennyire úgy ment bele húsba, mint a vajba. Emberhúsba is így menne bele.

Na, ilyet írjon és akkor a Mester is elmegy magával billiárdozni.

Névtelen írta...

Ne mondjon ilyeneket mert rosszul leszek. Vizuális típus vagyok. Vajon a fegyverfétisiszták mit csinálnak? Dédelgetnek csak vagy lőnek is?

Szegény afrikaiak. Nagyon sajnálom őket. Annyire rossz helyre születtek és még feketék is.Már tudom, hogy a mester is sajnálatból akarja kiirtani őket neutronbombával. Nem lehet nézni azt a szenvedést. De azért lesznek, akik megvédik őket. Én is.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

És mivel védi meg az afrikaiakat?
Késsel?

Meséljen, hogyan használja fel a kést, ha valaki bántani akarná őket?

Névtelen írta...

Késsel én? Nem, nem. Majd inkább elbeszélgetek a támadókkal. Abban jó vagyok. Egész egyszerűen lebeszélem őket a támadásról. Addig beszélek, míg meg nem unják és hazamennek. Mi meg jót mulatunk a feketékkel, tüzet rakunk, kifestjük magunkat jól és körbetáncoljuk a tüzet. Füstjeleket is adunk, hogy mások is jöjjenek. És eszünk kókuszdiót. Király lesz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

És ha magát győzik meg?
Mondjuk ott lesz a Mester. Ő aztán tud beszélni.

Le merném fogadni, a Mester megdumálná magát, otthagyná a feketéket és aztán a Mester elővenné a neutronbombát ...

Névtelen írta...

Jujjj az lehet. Annyira édesen tud megdumálni. De megelőzném és felkérném táncolni. Lassúznánk egyet és mindjárt elfelejtené, mit is akart mondani. Összebújás közben szépen kicsempészném a kezéből a neutronbombát és eldugnám. Látja, látja, mindig van békés megoldás. Ezért vagyok pacifista, mert én tudom ezeket.

Látta, Gammabé? Ma cigányozunk. Szedje össze magát, dolog van.