2007. október 5.

Kovátsch Gamma Bertalan
Téma lezárva

Elitek, mindjárt ledobja az agyam a gépszíjat. Néhány papucsállatka még mindig azon témázgat, hogy a MeH megbízásából és anyagai alapján írok felvilágosító rajzfilmet. Amikor pedig ezerszer megmagyaráztam, hogy az nem úgy van. Az én saját gondolataimat írom meg, teljesen szuverén módon, csak véletlenül ugyanazt gondoltam szuverénül, mint a MeH. Nagy szellemek, ha találkoznak.

Papucsállatkák, ezt most nektek mondom. Szarok a szátokba. Vagy mit tudom én, mije van egy papucsállatkának. Abba szarok. Kormánypropaganda-rajzfilmen témázgatás lezárva, aki ilyet csinál, az szerencsétlen hülye. Egyszer elmondtam az igazságbeszédemet, fontos beszéd volt, mint az őszödi, fontos nyelvemlékünk. Azt meg kell érteni, jobbá lenni általa és nem olyan apróságokon rágódni, hogy akkor most a MeH és én ugyanazt gondolom.

Azért vicces ez a néhány szerencsétlen, aki függetlenséget meg elfogulatlanságot követel. Egyetértek a MeH-hel, így adódott, kész. Aki ezt nem tudja megérteni, az mehet a mélymagyar picsába.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Látja ezért szeretem magát, mert ilyen környezettudatosan gondolkodik. Szarok a szátokba. Nem is kell annak a szarnak bonyolult utakat megtenni, jó az, így közvetlenül. Mert ugye azt mindenki tudja, hogy a növényeknek a legjobb a szarvasmarhatrágya meg a fekália. Bizony. Ezek biotrágyák. A növények szépen felszívják, mi megesszük. Így közvetlenül kapjuk, nem vész kárba belőle a sok hasznos anyag. És hát magának még a kakija is édes biztos. Szóval örülünk, hogy így törődik velünk, mester.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Névtelen, most nagyon rátapintott.

Valahogy ide környezettudatosság furakodott be. Igazi Kapitalista az ilyet elfogadhatatlannak tartja.

És ha a Mester egy gépbe szarna és onnan árvereznénk el az ürülékét, tisztán piaci alapon?

Névtelen írta...

Azt meg kellene tárgyalnunk vele fehér asztal mellett. Egyelőre ingyen szarik a szánkba, de majd mi rávezetjük, hogy ebben mekkora üzlet van. Én minimum 20%-ot kérek a bevételből, de lehet, hogy többet, majd alkudozunk. Valami maradjon a mesternek is. Az etetése megszervezését vállalom, majd kap sok lenmagpelyhet olíva- és csukamájolajjal. Ja, utóbbi nem lesz jó, attól hányni fog. Kezdetnek ez lehet a tárgyalási alap. Milyen gépre gondol, Gammabé? Olyasmire, mint a fospumpa? Vagy valami mixer?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hogy maga milyen naív, Névtelen!
Ingyen? A Mester?
Még a hideg vizet se.
A szájbaszarást jelenleg banner reklámok finanszírozzák.
Kérdés, hogy kialakíthatnánk-e egy prémium, előfizetés-alapú szolgáltatást? Ha igen, akkor lehet szükség a maga csukamájolajas trükkjeire.

Vajon az elit hajlandó lenne többet is fizetni mondjuk a Tirpák Park rajzfilm készítésének műhelytitkairól?

Névtelen írta...

Lehet szó előfizetésről, majd kidolgozom. Már látom, rám itt komoly szerep vár, folyamatosan biztosítani kell a mester termelékenységét.

Már nem tudom követni magát, gammabé. Ki az elit? A mester átállt az oroszokhoz, akik már a spájzban vannak. Akkor ki az elit? Mert ha mi vagyunk, nekünk nem kell fizetni, mert ismerjük a műhelytitkokat. Vagy nem így van, de akkor maga engem összekavart rendesen.

Ne nagyon térjünk el a kaki témától, azt legalább értem. Vagyis szar, a mester ezt a szót jobban szereti.Bár megbeszéltük, az igaz. Hát akkor rendben, adjuk el a műhelytitkokat. Vagy vegyük meg. Csak csináljunk végre valamit.