2008. november 18.

Kovátsch Gamma Bertalan
Már megint a kibaszott focisták

Hogy én hogy utálom a kibaszott focit. Utáltam gyerekkoromtól kezdve, túléltem a focivébét, amikor még elitek is elcsábultak ettől az agyatlan sporttól és utálom most is, amikor még mindig vannak olyan nyomorult véglények, akik eljárnak meccsre.

Hogy én hogy utálom a hibbant nagymagyarországosokat! Utálom a royalista címerüket, utálom a kibaszott ünnepeiket, csak a nemzethalál gondolata vidít fel. Ha rajtam múlna, még a hülyemagyar zászlójukat is betiltanám.

Ha a focit és a nagymagyarországosokat összeszorzom, akkor nyerek ám igazán utálatos fajtát!

Ezt az utálatos fajtát kell most utálnotok.

8 megjegyzés:

martonx írta...

Igen-igen! Éljen a mester. A végkövetkeztetés logikus. Őt azért nem verik meg, mert nem megy meccsre, meg a biztonság kedvéért külföldre sem.

"De nem lenne ilyen bajban a magyar társadalom, ha Tótához hasonló ésszerű, racionális és intelligens emberek laknák."

Ezt már napok óta hiányoltam :-)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hmmm.
A kulfoldre nem menes a Mester szempontjabol logikus lepes, de mi van az elitekkel? Ha Magyarorszag egy mocsarorszag, akkor egyes elitek kulfoldre kivankoznak majd, ezt nem lehet megakadalyozni.

Szerintem a helyes uzenet az, hogy menjel kulfoldre, de csak akkor, ha nem vagy se focirajongo, se nagymagyarorszagos!

Kulonben fospumpa az arcodba.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az idezet ismetelgetese az Ornagy feladata, meg is kell kerdezzem, hol tart vele.

Névtelen írta...

martonx fájdalmas igazságot mondott ki. Bizony Őrnagy nagyon elmaradt Tirpákia vezéreszméjének ismételgetésével.

Azonban fel kell hívnom a figyelmet, hogy az elitnek nem kell külföldre mennie, hülyemagyarok közt nem, de hülyemagyarok _felett_ lehet elit. Létrehoztunk néhány 6+ csillagos szállót, hálidéj rezortot, jakt-kikötőt és más telepeket, ahol az elit élhet, és ezek közt, mint kis szigetek közt az ellenséges hülyemagyar világban, közlekedhet.

Az egy másik probléma, hogy TWA még nem lett szigetlakó, ahhoz még néhány állami projekt kellene, így ő csak az Aldiig jutott el.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem telett a het- vagy nyolcszamjegyubol egy elitlakasra? Hajh, micsoda szegyen, a profeta esmet csak mogyoron kell eljen ebben a hulyeorszagban. Pakolni kellene a borondot, csak az a baj, hogy a Mester utazni nem szeret. Majd utazik helyette mas.

Névtelen írta...

tölgy, a hülyemagyartiniknek meg marad a Sziget meg a romkocsmák. Na persze ott is van VIP, Prosztónak ;]

hála égnek a focit kinyírták itthon, így most a turbótrianonisták zászlót égetnek, tv székházat meg rendőrkocsikat. A kormány legnagyobb örömére.

eN írta...

megint ezek a múoszos nemelitek: http://w.blog.hu/2008/11/18/igazsagot_magyarorszagnak?fullcommentlist=1#c3978417
hát meddig kell még rettegniük tőlük azoknak akik az igazság lángpallosával világítják meg ezt a sárfészket? meddig??
szerencsére vannak a kevesek, akik még értik az elitet, talán velük még lehet jutni valamerre http://w.blog.hu/2008/11/18/igazsagot_magyarorszagnak?fullcommentlist=1#c3978411

Névtelen írta...

Erre a cikkre még ráfér némi csiszolás. Elismerem, hogy a szerző ráérzett (valamire), de ez puszta véletlen villanás is lehet további publicisztikája szempontjából. Mert "amin könnyű átlátni olyan érdektelen és lényegtelen, unalmas és fölösleges jelenségek esetén, mint a futball, nehézségeket jelent a politikában".