2007. augusztus 8.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hülyerendőrség hülyeinternetje

Figyu, elitek, hát mutassuk már meg a rendőröknek, hogy szabadság van, hogy szarjak a szájukba nekik. Ha van egy államtitkod, mit csinálsz vele? Simán feltöltöd az Internetre, aztán próbáljanak meg bármit csinálni veled. Így tenne mindenki, minden elit. Mondjuk én nem, mert az ilyenért lecsukják az embert, kivéve, ha jó barátai vannak.

De mit is várhatunk a rendőrségtől, akiknek fogalma sincs az Internetről? Azt se tudják a tányérsapkások, mi a faszról ugatnak éppen. Tehát az Internetről. Vigyázz, angolul van!

"The Internet is recording almost everything you do on it. The opportunity for rich behavioral driven services is enormous." Ray Ozzie

Andörsztend? Nem? Akkor lefordítom, hát angoltanár vagyok én vagy mi a kurvaélet. Azt mondja itt a programozók pápája, hogy ha feltöltesz valamit az Internetre, soha nem kapnak el.

Úgyhogy gyorsan netre azzal a titkocskával. A barátaim csak erre várnak.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Mesternek hozzáférése van államtitkokhoz, ezért is unatkozik és játszik banánköztársaságos játékokkal, néz háborús dvdket, vagy húzezreseket vált be marcipános tortákra.

Mondtam már hogy Orbán egy fosgejzir?

Szerinte Meggyesit egy holmi érdektelen szavazás miatt puccsoltak meg! Atyám, ezt még egy 8 éves cigánygyerek is tudja, hogy azért mert kirugta azt akit nem kellett volna!

Ja és egy államtitok: Szarnak Augusztus 20ra megint.

Névtelen írta...

Bennem szörnyű gyanú kezd virágba borulni. Maga KGB nem az építő kritika szellemében közeledik tótaw-hoz, hanem azért, hogy elhintse a gyanú konkolyának magjait.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, ez nagyon szomorú, nem? Milyen kurvaország az ilyen, ahol még az államtitkok is unalmasak? Normális országokban, mondjuk Putyin Oroszországában, ha a Mester államtitkok ismeretében postolgatna, akkor mi összepisilnénk magunkat az izgalomtól. Itt meg az államtitok az, hogy a gazdavezér félredug.

Fosgejzír ország ez, Bauer. Nem is tudom másként kifejezni, csak egy videóval.


Paramagyar

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Minorka doktor, maga megőrült? Mit locsog itt konkolyról meg bütyökmagról, mint egy bagzó gazdavezér?

Különben is, lehet, hogy én vagyok a Mester, úgyhogy megfelelő tisztelettel beszéljen velem.