2007. július 9.

Kovátsch Gamma Bertalan
Valaki figyel

Elegem volt a politikából, kit érdekel már, hogy idiótázza le egymást a két vezír, na jó, azért nem teljesen egyformák, mert az egyik mellett ott csápol a középkort idéző, oszladozó húscafattal csápoló buzifelvonulásos, a másiknak meg van reformalternatívája és jogokat ad, de ilyen melegben azért hadd ne menjek bele a különbség taglalásába.

Meleg van, tikkadnak a neuronok, valami könnyebben fogyasztható kell az agynak. Vegyük csak a roswelli ufóesetet, amit az amerikai légierő teljesen beismert. Azóta biztos, hogy vannak ufók és a rendszerváltáskor is csak azon izgultam, vajon felbukkan-e Szűrös Mátyás felett egy ufó, amint a köztársaságot kiáltja ki. Akkor nem jött, de bármely pillanatban várhatjuk.

Vissza az amerikai légierő ufóbeismerésére.

"Aliens" observed in the New Mexico desert were actually anthropomorphic test dummies that were carried aloft by U.S. Air Force high altitude balloons for scientific research.

Elitek, ez magyarul annyit tesz, hogy az amerikai légierő antropomorf (emberszerű, te birka) idegenek testeit találta meg az új-mexikói sivatagban.

Angoltanár vagyok, nekem elhihetitek.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nénitéketek kedves matricázó elitek! A zembernek lehetnek páneurópai érdemei amellet, hogy szereti a Bélát. és akkor máris van még egy esélye.

Névtelen írta...

Buzik megvoltak, ufók szintén, hamarosan a katkók következnek. Elitek tessék felkészülni.:)
Mit érdemel az, aki buzi katkó és hisz az ufókban. Annak mire van esélye?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Névtelen said...:
"A zembernek lehetnek páneurópai érdemei amellet, hogy szereti a Bélát. és akkor máris van még egy esélye."

Most elszégyeltem magam, kedves névtelen, az elitkör nevében. Mi itt próbáljuk követni a Mestert az aktuálpolitikában, közben az Örök Kérdésekre kellene összpontosítanunk. Ígérem, megfogadjuk a szelíd dorgálást és odahatunk.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mtz said...:
"Buzik megvoltak, ufók szintén, hamarosan a katkók következnek. Elitek tessék felkészülni.:)"

Újabban a buzikat és a katkókat kombóban nyomatja a Mester, lásd a poszt első linkje a húscafattal.

Névtelen írta...

"Újabban a buzikat és a katkókat kombóban nyomatja a Mester..."

Katkót letudva.

Free Tomcat!