2007. augusztus 3.

Kovátsch Gamma Bertalan
Politikai következmények

Muhahaha, elitek, félrekúrt a gazdavezér! A gazdák nekem különös kedvenceim, kicsiny közösségük minden rezdülését figyelemmel kísérem. Ha panaszkodnak, beszólok, ha tüntetnek, leugatom őket, ha dicsekednek az eredményeikkel, lefitymálom és külföldi termény vásárlása mellett kardoskodok, ha a vezetőjük félrelép, akkor pedig boldogan dagonyáznék a részletekben, ha azt komoly, bulvárszennynek engedményt nem tevő megmondóemberi szerepem lehetővé tenné.

Vajon orális szex is volt?

A gazdák kihaló fajta, nem tudom, mit jár a szájuk, már régen meg kellett volna érteniük az idők szavát, hogy a nagyobb méret az nagyobb hatékonyság, ezért gyártja a világ összes műanyag bilijét egyetlen óriáscég. Hej, tudta ezt Rákosi és Kádár, de ma sajnos újra el kell mondani a régi leckét. Én a mondáson kívül még szájba is verném őket egy fospumpával, de hát sajnos van ez az alkotmányos látszat, amire nagy barátom, Putyin olyan látványosan szarik. Sajnos mi kicsit nyugatabbra vagyunk, itt számítanak a külsőségek, de ami késik, nem múlik.

Tuti, hogy volt valami segédeszköz is, stílusosan talán egy kapanyél.

Csak a vak nem látja a politikai következményeket. Ami a baloldalnak az őszödi beszéd, az a jobboldalnak a gazdavezér félredugása. Mindkettő az igazságról szól. Az őszödi beszéd jövő felé nyit utat, a gazdavezér szexkalandja pedig feltárja, hogy a múlt pártja igazából milyen szennyes legbelül. A hatásuk is hasonlóan nagy lesz, bár ellentétes irányú. Az őszödi beszéd segít megtisztítani a baloldalt a múlt káros örökségétől, ami fájdalmas, de szükséges folyamat. A gazdavezér szexbotránya pedig az alapjait veti szét annak a korcs koalíciónak, ami a hülyék pártja környékén összejegecesedett. De az a minimum, hogy a gazdák többé nem fognak tüntetni.

Vajon megpróbálta az asszonyt rábeszélni egy gruppenszexre a titkárnővel együtt?

Amerika is van, ott is előfordul szexbotrány. Clintonnak is volt, aki jó elnök volt, Bushnak meg nem volt mostanában, ő meg nem olyan jó elnök. Ezt csak azért említem, hogy megmutassam, mire képes egy félrekefélés. Az amerikai elnöknek menni kellett miatta. Nem akkor ugyan, hanem még nyert egy ciklust és utána, de akkor is. Gondolkozzatok el ezen.

Már csak az izgat, homoerotikus kalandja volt-e a gazdavezérnek.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Ami a baloldalnak az őszödi
beszéd, az a jobboldalnak a
gazdavezér félredugása."
Nem mind2 közügy.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Anonymous said...:
"Nem mind2 közügy."

Megőrült? Maga ellentmond a Mesternek? Jegyezze meg, ha a Mester azt mondja, hogy a politikai következmények mélyrehatóak, akkor az úgy is van. Gondolja csak meg, Clinton kalandja miatt van az iraki háború, mert az amerikaiak nem orálisszexelő elnökre vágytak, aki Bush.

Vagy tán nem így volt?