2009. június 8.

Ferenczy A. Szidónia
Absztrakt matekóra horogkereszttel


Kispajtások, itt a fasizmus. Mert azt bizony az ország lakosságának 36 százalékának 14.77 százaléka papírra vetette. Ez bizony több mint a lakosság 5 százaléka. Die Fahne hoch!

A hülyejobber hülyemagyarok - akikre ráférne egy kis alázat, mit kicsi, nagy - most majd jól megkapják a pofájukba nyilas barbit. Meg az antiszemita, antidzsipita, antidrogos, antiliberális, antidemokratikus huligán-kukaborogató-országfelgyújtó-ketrecharcos csürhéjét.

Persze sokkal jobb ilyen dolgokról írni, előrevetíteni kvázi a 250 fős árpádsávval tetovált seggű neo-schutzstaffel-es wannabe nácigyerekből verbuválódott önkéntes internálóbrigád törés-zúzását a Hollán Ernő utcai jegyirodában, ahol aztán a színes-esernyős ultrademokrata-hadosztály veri vissza a feldühödött, sárga hatágú shurikenekkel támadó neonácikat. Írhatnék nekrológot az igaz haladás pártjáról, meg a Sancho Panzáról, aki konstruktívan támogatja őket.

Majd most meglátja a sok büdöslábú proli, hogy mi az eredménye annak, ha nem teszik fel a szájkosarat a jobboldali uszítókra.

Elmondom. Megjósolom. A fospumpa nem tud kétharmadot szerezni, mert ahhoz túl gyík. Hazudik, ferdít, lop, csal, szőlőbányák-kayaibrahim-ezüsthajó-nemvolttaggyűlés. Majd jó időben kiblogolom a demokráciából. A csendes többség egyébként is otthon maradt, vagy azért mert érti, vagy azért, mert nem érti. Mindegy, mert akkor, amikor számít, ott lesznek.

De a nácik most előretörtek, és az igazi görények is bejutnak majd a parlamentbe. És velük együtt a hülyékpártja már kétharmadot fog kapni. A hatalomért mindent, ismerjük már őket. A hülyefasiszták a hülyék pártja politikai ellenfele. Magyarázzam még?

És ezek a szemétnácik a kétharmadukkal megváltoztatják az egész alkotmányt. Minden iskolában emelt szinten lesz kötelező a hittan. Betiltják a népszavát és a népszabadságot, helyette a kurucinfó nyomtatott verziójára lesz kötelező előfizetni minden magyarnak. Minden hétvégén oda-vissza úsztatják a koronát a Duna teljes hosszán.

Ez kellett nektek, most megkapjátok!

8 megjegyzés:

tölgy írta...

MAga defetista.
Lássa meg a Idők Jelét. Trendforduló volt tegnap. Kivárták, mint a zsdók a 40 évet, de érdemes volt.
Egy pici helyen megmozdult valami, az értelem szikrája megjelent, a veres zászlót felemelték. És beindultak. Innentől kezdve jönnek fel a progresszió erői, mint a talajvíz.

" Tiszaújváros 6-os számú választókerületének új önkormányzati képviselőjének Hok Csabát (MSZP) választották meg."

Ferenczy A. Szidónia írta...

na, pont ez az. a kis győzelem. megint jön az alulról felforgatós üzemmód? Föl, föl, ti rabjai a...

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nagyszeru, Tolgy!
Mar latszik az alagut vege!

martonx írta...

Félek. Ez már nem csupán weimarizálódás. Ez már maga Weimar...

bz249 írta...

martonx: ez már Weimaron is túl van...minimum Hannover, de lehet Hamburg

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Honnan nezve? Nyugatrol nezve?

tölgy írta...

Szidónia drága,

maga érthetetlenül pazarlóan bánik a címkékkel.
"diktatúra, fasiszták, náci, Orbán, vérfarkas" - ezek mind egymás szinonimái.

bz249 írta...

Tölgy, nem hallott még olyan dologról, hogy stílus meg választékosság? Egy Elitnek legalább ezer különböző kifejezést kell ismernie, ami mind mind a Zorbán szinonímája. És ha már ismeri, akkor villognia is kell vele.