2009. június 21.

bz249
Cenzus


153.660-an szavaztak Ész Lajosra, ennyi rendes, becsületes Haladó elkötelezettségű kapitalista él Hüjeországban. Ez kezdetnek nem rossz, erre akár egy 8-10%-os pártot is fel lehet építeni. 8-10%-os pártok azonban a büdös életben nem alakíthatnak kormányt, úgyhogy nem is jó. Ahhoz kell még 2.200.000 szavazó.

Számoljunk egy kicsit

0.5l német eredetű lejárt dobozos sör: 69Ft
2db ... gazdaságos baromfi virsli: 66Ft
1 kanál mustár: 15Ft

Az annyi, mint szavazónként 150Ft. Ez összesen 330.000.000Ft, mivel nem vagyok demagóg ezért nem váltom át ezt az összeget tanácsadói szerződésekre, grafikonokra meg hatástanulmányokra. Érzitek ti azt, hogy ez rohadt sok mogyi. Ráadásul, ez csak az olyan szimbolikus izék esetén működik, mint egy parlamenti választás. A Reformok szempontjából kulcsfontosságú háromszázforintosnépszavazások esetén kérdésenként minimum 500 pézt kell belefizetni. Ez meg egy akkora eszelős szám, hogy le se lehet írni.

Szóval Cenzus kell, hogy kevesebb legyen a megveendő szavazat mennyisége.

Na de hogyan?

- legyen egy másodfokú egyenlet a beugró kérdés? Persze, hogy majd az élethez segghüje szemüveges matematika professzorok döntsenek a fontos kérdésekről... ki a franc tud itt megoldani egy másodfokú egyenletet?!
- vagy az adófizetéshez kössük? Ez pláne hüjeség, az Elitek mentesülnek az adó alól, ráadásul az adófizetők nagyrésze nyíltan vagy rejtve fospumpista.

A megoldás pofonegyszerű. Gabi vetette fel még régen, hogy iráni megfigyelőket kéne hívni a választásokra. Akkor persze még egy fika kis parlamenten kívüli pártocska vezetője volt, úgyhogy senki nem foglalkozott a komolytalan megjegyzéseivel. Azóta viszont az Európai Értelemben Vett Fasiszták vezetője és Tényező. Úgyhogy utánamentem ennek az Irán dolognak. És Gabinak igaza van, a dolog működik. Ha a hüjevallásos máztól eltekintünk (de lehet, hogy az is maradhat, csak egy Haladó Szellemű vallást kell találni, mint pl. az ufóvallás vagy a szcientológia) akkor a Lényeg a következő:

1.) Iránban minden komoly párt Atombombát akar építeni, ezzel is bizonyítva elkötelezettségüket a Haladás iránt.
2.) Iránban az ellenzék Reformokat akar és nem gáncsolni akarja a Reformokat
3.) Nade a lényeges szempont. Ott a hüjenép által választott parlament nem ám a legfontosabb Tényező. Hanem ott van felette az Őrök Tanácsa, amit meg a Szakértők Gyűlése választ. Vagyis Iránban minden hatalom a Szakértőké. Ha Hüjeország is Irán lenne, elég volna megkérdezni az a 153.660 Szakértőt aki Ész Lajost támogatta, hogy ki legyen a Főnök.

Úgyhogy rajta Elitek vezessük be a Haladó iráni rendszert Hüjeországban is.

18 megjegyzés:

Höndör B. Margit írta...

Ez a posztja tetszik, Jenő.
(pár szokásos szemétszocik klisét leszámítva:) )
A cenzus régi, nagy kedvencem nekem.
Mer' ugye itt vagyok én, az okos, akit nyilvánvalóan amúgy nem érint. Van ugye nekem ez a világlátásom, meg az igazságom, az egyedülijó. (és egyéniség is vagyok én, ezt csak úgy mondom, meg jó műsorokat nézek a tévébe, intellektuális zenéket)
Erre bakker, jön egy ilyen surmószavazás, és sose az van, amit én akarok! A jó! Az egyetlen.
Mér? Mér? Mér lehet ez?
Mer a hülyék elcseszik, azér. A buta primkók. Ezért vizsgákat tegyen mindenki olyan témákból, amibe én jó vagyok.
(virágénekek, kötésminták, stb)
Most őszintén.
Aki nem ismer legalább egy rendes magyar virágéneket, hogy a bánatba szavazhatna az ország sorsáról?? Mekkora tapló ember már az???
És akkor csodálkozunk, hogy ennyi hülye ember van a parlamentbe'!
És még az is jó lenne, hogyha minél több virágéneket ismer, annál több szavazata lenne. Az érdemeseknek.
Ja.
most csak emlékezetből:
megkülönböztetni a jót a rossztól, a búzát az ocsútól, az az igazi konzervativizmus.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mar hogy lenne 330 000 000 Ft sok? Ez alig tobb, mint a Modern Kepmesek ara.

A gond mashol van. A Kepmesek ara a Haladas irant elkotelezett szakertokhoz kerult, akik vegre megvehettek belole az oket mar regota megilleto hazat.

A prolik a sort meg csak kibofogik.

Mar csak ezert is jobb a Szakertoi, mas neven Menedzselt Demokracia.

bz249 írta...

KGB: érti ezt maga KGB... ha jó célra adják a mogyit, akkor milliárdos tételek sem drágák. Na de odalökni a proliknak.

Gizike: a szemétszocik kliséért mogyit kapok, titkos fizetett ügynök vagyok, sajnos mindenhova be kell írnom.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike, a viragenek az Mult vagy a Jovo? kurvara a Mult.

Ezzel szemben a masodfoku egyenlettel lehet tervezni atombombat, nem kerdeses, hogy az a Haladas.

Oruljon, hogy nem tiltjuk be a maga nyavalyas viragenekeit. Mert mi olyan kibaszottul liberalisok vagyunk. Be nem tiltjuk, de legfeljebb elturjuk es arra varhat, hogy az adojabol egy filler is jusson a rohadt viragenekeire.

Mert ezt jelenti a Haladas.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

ugyan mar, bz, mi ez a rosszizu "ugynok" szo? Maga megvallja a Haladasba vetett hitet es ezert megalazoan alacsony juttatasban reszesul. Bar lehetne tizszer annyi az a juttatas! A Haladas szenescsillejenek taszajtgatasa azonban egyik korban sem volt meznyalas. Ezegy kuldetes, amit mi itt vegzunk, a mogyi miatt csak ne aggodjon. Majd egyszer megertik, micsoda befektetest tettunk mi itt a Jovobe es megkoszonik majd.

Höndör B. Margit írta...

Hogyismondjam, KGB.
A linkelt búzablog-cikk kommentjeiben aránylag kevés liberális villázik a cenzus mellett. A cikk szerzője sem kifejezetten az.
Mondhatni, a múlt képviselői tapsolnak a cenzusnak ott. Lehet, hogy ez lesz a jövő? (retteg)
Vagy egyszerűen csak orbitális barmok a cenzuspártiak?
Megannyi megválaszolatlan kérdés.

Igaz persze, hogy a Mester is tapsolna, ha bevezetnék a cenzust. Ezzel a Mester tulajdonképpen híd a múlt és a jövő között.

tölgy írta...

A meg mondás iránya egész jó, de ez a tegeződés :(
Az "Ibolyában" sem lenn menő, pedig az egy proli hely

Ezredes K Őrnagy írta...

KGB a masodfoku egyenlet egy rohadt kézigránáthoz is kevés, nemhogy egy atomhoz. A cenzushoz más kell. Internetes regisztráció, de csak azoknak, akiknek sikerült kommentelni a Mester blogján.

bz249 írta...

Őrnagy: és a Mester át tudja szűrni az összes jelentkezőt... biztos, hogy pl. egyetlen hüjevallásos se jut be a blogjára?

tölgy: az Úr is tegeződött a hüjenéppel. Vagy azóta megváltozott a Progresszió iránya?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, maga mit kepzel? Maga maris Urnak kepzeli magat?

Sok spenotot kell meg ahhoz megennie, hogy felnojon egy olyan Urhoz, mint Feri, vagy Gabesz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike, azok a liberalisok dobozgitarrajongo nyalasliberalisok, hippik, fodorgabirajongok.

Ma minden ero az atombombaban osszpontosul, hogy Osztap Bender orokbecsu szavait hasznaljam. Az igazi liberalis pedig ott van, ahol az ero.

A Mester, amint megvallja liberalis hitet.

Ezredes K Őrnagy írta...

Milyen dicső korszak volt , mikor a Mester megvallhatta liberális hitét. Mennyi optimizmus, hit, erő, és mind kárba veszett a Fospumpa aknamunkája miatt.

bz249 írta...

Az a baj, hogy túl puhák voltak a Haladó Erők. Ezt többet nem szabad engedni... ha bármi esély van egy új Fospumpa feltűnésére akkor le kell lőni.

Sajnos úgy látszik, minden országnak át kell esnie a saját vejmarizálódásán.

eN írta...

Igaza van bizi, tényleg puhaqpöcsök voltak. Tessék megnézni Kínát: van atomjuk, megvetik a hippizöldeket és a hüjevallásosokat, ellenben vannak Reformok és Fejlődés. Irán csak kismiska, de igaz, jó irányba mennek.

tölgy írta...

Most, hogy liberók kaptak 2%-t és hú csatlósaik 17%-t (vagy fordítva?), azt hiszem az elvszerű liberális álláspont a rettegés.

Én már kicsit várom, hogy Gizike megírja milyen is az "igazi liberális" kék csíkos ingben ül, félszemmel a laptopján a NASDAQ árfolyamokat lesi, másik szemével valami Derrida-Lyotard összevetést olvas, és folyamatosa nagyon aggódik a kishülyetirpákokért.

eN írta...

az ajtó mellett álló becsomagolt bőröndöket elfelejtette, Tölgy

bz249 írta...

Szerintem az igazi liberális már régen a Fejlett Nyugatról figyeli az eseményeket.

Ez ugyanis az elvszerű álláspont. A visszavonulás felelősségteljes dolog. Ha nem szilárd jellemű ember csinálja, akkor könnyen fejvesztett menekülés lesz belőle.

Ezredes K Őrnagy írta...

Azért nem örülnék, ha nélkülöznünk kéne a Mester és harcostársai kapitalizmus építő megmondásait. Maradjanak csak Mucsán, szükség van rájuk.