2009. június 8.

bz249
Fospumpa, orális szex

Na a provokatív cím után, ami sok kattintást és ezzel mogyit jelent, jöjjön a politikai elemzés. Kedves mucsai proli olvasóink kedvéért: "a Fospumpa beoboázta a harci brét", de rohadtul. Ez a lényeges üzenet aminek át kell mennie. És a részletek

Fütyesz és Fospumpa,

hát nekik semmi nem jött össze,

1.) hány név is volt azon a listán? Megmondom 22, vagyis a Fospumpa 22 helyet akart szerezni az Európai Parlamentben, de csak 14 lett*

2.) ráadásul ez a 22 volt a Fospumpa legfontosabb pártbeli ellenfele, akiket valójában száműzni akart a diktatórikus hajlamú Miniduce, úgyhogy a Fütyeszben belső harcok lesznek és szétesik a párt

3.) abban is bíztak, hogy az összekacsintós fasiszta szövetségeseik lenyomják a Haladó Erőket, de a közelében nem voltak a Haladó Erők 75.000-rel több szavazatot szereztek

4.) megpróbálták gáncsolni Ész Lajos kijutását, de ez sem sikerült (persze Lajos a nagy bölcsességében dönthet úgy, hogy itthon Szakért)

Egy szó, mint száz nem lennék a Fospumpa helyében


A Haladó Erők

1.) Végre kiderült, hogy nem az Úr hibájából nem tudnak jó eredményt elérni a Haladó Erők, hanem a sok baloldali seggfej miatt, mint pl. Hüjekati

2.) A megoldás: el kell menni a Kamino bolygóra és kurva gyorsan sok példányban klónoztatni az Urat és minden kerületben őt indítani. Ez mellesleg a jövőbeli demográfiai problémákat is megoldja.

bz249

ideológus, független politikai elemző

*grafikon nincs, a minisztériumnak kell a mogyi nagyteljesítményű iratmegsemmisítő gépekre, akinek van ilyen az jelentkezzen

19 megjegyzés:

Ferenczy A. Szidónia írta...

mondja, mi ez a képen, valami távoli civilizáció, ahol elektroncsöves rádiók képezik a felsőbbrendű fajt, és éppen tanácskoznak?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kurvara megszivta a Fospumpa, ez nem vitas. Micsoda eges! Csak 14 kepviselo, muhahahaha, hol a tobbi 8, Viktorkam?

Azok a klonozott Urak remelem, nem kezdenek valami puccsot szervezni az igazi Ur ellen? Mert az cseberbol vederbe lenne.

bz249 írta...

Ez kérem egy klónozó gép egy a miénknél Nyugatosabb civilizációból.

A klónokba a képen látható géppel be lehet építeni a feltétlen engedelmességet is, szóval nem puccsolják meg az Urat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nincs meg a veszely, hogy a Fospumpa valahogy atveszi a klonok iranyitasat? Tudja, mint a Csillagok Haborujaban.

Jol neznenk ki egy hadseregnyi Feri-klonnal, akiknek a Fospumpa parancsol.

bz249 írta...

De KGB, ki klónoztatott a Kaminon (ez az a bolygó Csillagok Háborújában... a Feri-klónokat is ők csinálnák)? Hát a Köztársaság barátai! És ki vette át a klónok felett az uralmat? Hát a Főkancellár a Köztársaság Legitim módon megválasztott vezetője.

Úgy néz ki a Fospumpa, mint aki a Köztársaság barátja, vagy mint aki Köztársaság Legitimen megválasztott vezetője? Egy ilyen Vérfarkas sose tudná átvenni a klónok irányítását!

Loxon írta...

Tölgy, Tiszaújváros haladó hely.

Névtelen írta...

Kedves bz249, csak gratulálni tudok, Ön az erős kezdés után a második posztjában már az igazi ütős Megmondás magas mércéjét hozta. Még a Haladás új reménysége is lehet magából, ha így folytatja. Erre most bizonyára igény is lesz, és valakinek be kell majd töltenie a Piaci Rést.

Guderian jr.

tölgy írta...

Most azt nem értem, hogy mijeza nagy megmondás-hullám?
Fospumpa megint jól megszívta, mint a torkosborz. És? Van aki ezen a hülyelúzeren még meglepődik? Nem szeretnék a helyébe lenni.
Business as usual.

martonx írta...

bz249, a legmodernebb iratmegsemmisítővel rendelkezem.
Legutóbb is (1989) nagy kazalba hánytam vasvillával az iratokat az udvaron, és lángszóróval percek alatt mindet elégettem.

Utálok dolgozni, de van amit jobb saját kezűleg intézni.

Mennyi mogyi nézne ki a minisztériumtól, a tökéletes iratmegsemmisítésért?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gusztustalan a nyomulasa, martonx.

Mar tettem ajanlatot a miniszteriumnak iratmegsemmisitesre.

Ezredes K Őrnagy írta...

Hordják össze Prosztó kertjébe a sok iratot. A halnapi nap folyamán megy egy kis napalm oda. Még mogyi se kell ,elszámolom hadgyakorlatnak

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagy, ha megprobalja elhappolni elolem az uzletet, utana nezetek a hadsereg napalmkeszleteinek es magat hajnalban, a sancon fobelovik.

Nem viccelek! Itt az en mogyimrol van szo, barmok!

Ezredes K Őrnagy írta...

Engem? Eddig csak én lövettem mindenkit főbe. tényleg, rég volt már kivégzés.

Megkapja a mogyi felét, és még dolgoznia se kell.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

70% az enyem es nem lovetem fobe magat.
Olcson megussza.

tölgy írta...

Azt hiszem, ami tegnap történt, azt nevezi a szakirodalom "hentelésnek".

Ezredes K Őrnagy írta...

Így van. A csendes többség lehentelte a Fospumpát.

Ok. Megkapja a 70%-ot. Nekem nem kerül semmibe, és kapok mogyit. Magát meg majd Vona Gábor európai fasiszta miniszterelnök kezére adom korrupcióért

martonx írta...

Szép dolog, maguk itt osztozkodnak, miközben az elégetős ötlet az enyém volt. Ezért minimum 20% tanácsadói jutalékot kérek.

A napalm azért nem jó, mert esetleg tényleg mindent megsemmisít. Holott a további elit karrierünk érdekében nem árt néhány szaftosabb ügyet félretenni, és mégsem megsemmisíteni.

Ezért az ötletemért kérek további 20%-ot. :-)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nicsak, ki beszel!
Amikor maga elojott az egetos otletevel, akkorra az en mozgo ipari iratdaralom mar a miniszterium elott allt bevetesre keszen.

Maga egy tolvaj es a raszorulok penzebol akar tozsdecapava valni.

5%-ot kap. Max.

Névtelen írta...

héééé ti itt mit szeretnétek? semmit?az jóóó.vagyis az a legjobb ha nincs semmi,mert azzal nincs gond.de ha semmi sincs az már valami tehát lehetetlen a kivánság.ha viszont alapot akartok ásni/elásni-kiásni/akkór tudnotok kellene,hogy ahhoz minimum ásó kell.de van kicsi ész is hát az előny.kiváncsivá tettél,kérlek írd meg tisztelt ittpublikáló,hogy mi lenne jóó.