2009. június 27.

Bauer
MDF=Menő

Felőlem pumpálhatjátok a kommenteket, én még mindig szabadságon vagyok. Friss poszt jövő héten érkezik, most csak pár sor felejtés ellen. Két nemtokaji bor között.

Az MDF Menő.

Megszabadultak a kommer Borosstól és idióta talpnyalóitól. A Lajos nyert egy helyet az EP-ben, ahol a Cameron pártjával lesz egy páholyban és bármikor hazajöhet, mert kimegy helyette egy Habsburg.

Ez Menő.

Az Ibolya és Karcsi mentelmi jogát hiába követeli az Országgyűléstől a primitív Ügyészség. Az Úr és pártja nem fogja megszavazni azt. Csányi majd puffoghat a helikopterjában. A Fospumpa meg a hörrtévében.

Nem Menő?

A párt tanácsadója a Political Capital, vezetőjük a Somogyi Zoli. Reggel a köztévén élő adásban eszi meg a hülye konkurenciát, este meg együtt mozizik a Playboy főszerkesztőjével és az RTL Klub híradójának szerkesztőjével. Ha akarja, profi politikus lehet belőle.

M-e-n-ő, nagy M-el.

Ki még Menőpárti? A harcostárs Tallián Miki meg a fél hírszerző (a PC tulajdona). Ők egyébként a fiskális konzlibek. Ja, és az egész Hitgyüli meg a lapja, a Hetek. A koktélcherry a tortán viszont én vagyok.

Menőnek ugyanis születni kell, legmenőbbnek azonban csak egy születhet.

Na pofát súlyba, én el.

5 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Végre egy európai értelemben vett párt a magyar ugaron.
Valaki, aki végre gatyába rázza a hülyeeurópai hülyeuniót.
Ideje, hogy Brüsszelben is elkezdődjön a nyugatos polgárosulás. Ideje, hogy Brüsszelen is átmenjen a reformok páncélvonata.

bauer írta...

KGB,

A mucsai jobberek csorgathatják a nyálukat meg a kurvázhatják Ibit, az MDF
kurva MENŐ lett, ők meg maradtak vesztes magyarkodó seggfejek.

Prosztó M. Beléndek írta...

Amit az MDF csinál, az a volt kormányző erők egy részének outsourcing-ja, nem?

Az outsourcing nagyon trendi, k...a menő, már csak azért is mert angolul van.

És legalább egy választást át lehet vészelni vele, ha van kellőképpen szétesett politikai űr, amiből lehet kicsipegetni ideológai morzsákat; veszélye, hogy a pártról nem fogják tudni, hogy akkor mit is képvisel. .

Rabosítani, az hogy van angolul?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, a Fospumpa ujra veszitett, mar a vesztes magyarkodo seggfejek se ok, hanem Gabi Pancelvonatja.

Tulajdonkeppen mi maradt a Fospumpanak? A vesztesseg, muhahahaha!

bz249 írta...

Egy dologtól azért félek (már a Fospumpa hatalomátvételén kível)... hogy most, hogy ennyi sok Haladó Párt van, hogy fogják a prolik az Igazi Európai Értelemben Vett Haladó Erőt megtalálni a szavazólapon?