2009. június 2.

Kovátsch Gamma Bertalan
Segítő kéz

Hát elitek, tudjátok azt ti jól, hogy a hülyevallásosokat én ki nem állhatom. Vagyis mit is beszélek. Nincs nekem semmi bajom a hülyevallásosokkal azon felül, hogy agyatlan proliknak tartom őket, akik nem képesek felfogni, hogy a Large Hadron Collider korában kétezer éves meséknek helye nincs. Esetleg valami szcifi mesének van helye, mint a szcientológusoké, de csitt, óvatosan, őket figyelik, szcientológus hitet megvallani dőreség. Pláne egy olyan magas olvasottságú médiafelületen, mint ez is itt.

Lássátok, hogy áthat a humanizmus (na nem is holmi "jó lélek"), segítek én ezeknek a debileknek. Hé, debilek! Csináljatok valamit a pünkösddel, mielőtt kitörlöm a munkaszüneti napok közül!

Hát az default, hogy egy ilyen faszságnak, mint Karácsony, Húsvét vagy Pünkösd már semmilyen vallási tartalma nincs. Vagy ha van, hát ne legyen, mert engem kurvára zavar. Jobb ünnepek megtöltődtek más tartalommal, hogy Karácsonykor vásárolni kell, ami miatt persze lehet dörzsölni a markot, hogy lám-lám, mindenki csak vásárol és senki nem a templomban ücsörög. Húsvétkor ott a nyúl meg a szlovák gyorspácolt sonka. De mi van Pünkösdkor?

Semmi nincs Pünkösdkor, csak a prolik láblógatása.

Na most ez így nem lesz jó. Egy erőszakos, törpe kisebbség (19% templombajáró? röhög a vakbelem. 5%-nyian sincsenek) miatt nem maradhatunk le a globális Piacon folyó kíméletlen Versenyben. Melózniuk kell a kutyáknak. Mert templomba meg ugye nem járnak, az eredeti cél tárgytalan, ingyenpünkösd pedig nincsen. Vagy a másik lehetőség, hogy az lesz a Pünkösddel is, mint a karácsonyi bevásárlással meg a húsvéti nyúllal. Valamit csatolunk hozzá, hogy a 95% nemhülyevallásos is tudjon beszélgetni valamiről.

Nekem van is egy ötletem.

Legyen Pünkösd a robotháborúk napja. Ezzel összeköthetjük a kellemeset a hasznossal. Nekem nem kell fenyegetőznöm a pünkösdszüntetéssel, az ország meg valami előremutatóval foglalkozik, valami, ami a Jövő.

Az ötlet ára 15 millió Ft+ÁFA, amiben 5 db támogató blogbejegyzés is benne foglaltatik a Főblogon. A hülyének is megéri. Hát még a hülyevallásosoknak.

Ezt nem fenyegetésképpen mondtam.

31 megjegyzés:

Névtelen írta...

De most miért nem fenyegetésképpen? Megijedt, vagy mi? Fenyegesse csak őket, hadd érezzék a törődést.

Guderian jr.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Fenyegetni es ultimatumozni a Fospumpa szokott.

En csendesen tettem egy utalast.

tölgy írta...

Egy lószart!

Ez nem megmondás, hanem üzleti ajánlat, miért nem a Noni dzsúz után adja le valamelyik tv shop adás?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Majd lesz megmondas is, ha lesz projekt.

Nehez idok vannak, nem finomkodhatok holmi etikaval. Akik etikaznak, azok mind a tortenelem szemetdombjan vegzik, nem tanulta?

bz249 írta...

Szerintem ez egy nagyon szép megmondás volt, ami irányt mutat a proliknak is. Az üzenete az volt: hogy az lényeg, hogy legyen mogyi. Mármint az Elitnek, a prolik meg kötelesek a náluk lévő mogyiért azonnal vásárolni valamit. Például véleményt, mert az nincs nekik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, mas teren is iranyt kivantam mutatni. A hulyevallasosok jol teszik, ha tejelnek, kulonben cseszhetik a hulyepunkosdjuket. Olyan ez, mint egy piac. A hulyevallasosok punkosdot akarnak, a prolik pedig velemenyt, hogy tudjak, mit kell gondolni. Koztuk a kapcsolatot en teremtem meg.

Na nem ingyen. Ingyen nem szoktam irni.

tölgy írta...

bz,
maga gyorsan fejlődik. Hamarosan elitkisdobossá avathatjuk, kezd látni a pályán.

bauer írta...

A Mester és a robotok napja a biztos. Évente más programmal, amit egy életen át a Mester írna mert más alkalmatlan.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es en, Bauer? Es nekem honnan lesz mogyim?

A robotok napja, KGB irodajanak szervezeseben. Majd en osztom a penzt a Haladas minden hivenek.

Ezredes K Őrnagy írta...

bz249, grafikont tud készíteni?

tölgy írta...

Az van, hogy hülyerobotok helyett rá kéne állnunk a mogyi termesztésre. Nyitottnak kell lenni az újra, válaszolni kell a kihívásokra, izé, a csellendzsre.
Programot már lassan mindenki ír, és már bz is tud megmondani.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Micsoda? Mit hallok itt? Maguk bz-t akarjak helyettem megmondonak csak azert, mert holmi konyvelomegfontolas alapjan azt hiszik, hogy nagyobb Hozzaadott Erteket allit elo?

Szo sem lehet rola. Bz egy kriptofasiszta. Nezetei elfogadhatatlanok, a XXI. szazadi Europaban teljesen elkepesztoek. Kovetelem, hogy mindenki hatarolodjon el Bz-tol. Megmondasrol termeszetesen szo se lehet, nem akarhatjuk, hogy nemeuropai nezetek fertozzek a webprolik csokeveny agyacskajat.

bz249 írta...

Az őrnagynak most van tankja? És lőszer van hozzá... mert akkor a szolgálatába állok és jelentem tudok grafikont készíteni!

Ha nem akkor éljen KGB!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz, helyesen teszi, ha ezen a blogon az en ... szoval az en velemenyemet tekinti mervadonak. Megsugom maganak, hogy itt en vagyok az igazi Tenyezo, a tobbiek olyan kisebb Tenyezok.

Irjon nekem egy levelet a pixi2@freemail.hu cimre egy nevtelen cimrol, oda kuldom a meghivot.

Kemeny megmondasokat varunk, sok grafikonnal.

tölgy írta...

b,

úg látom magát már kivitte a sáncra Őrnagy.
Beszari!

KGB már régen csak _tényezőcske_, maguk nem tanulnak, nem látják ki van feljövőben (konkrétan, én).

bz249 írta...

tölgy, gondolom ezért jó Elitnek lenni, mert csak a többi Elit elleni áskáló... érveléstechnikával kell foglalkozni.

Egyébként én jelenleg a Fejlett Nyugatról figyelem a Haladás Barátainak küzdelmét a fospumpista hordák ellen. Szóval, ha önök otthon elbuknak akkor innen tudok kitartásra buzdítani.

martonx írta...

Ezek a hülyevallásos ünnepek olyan elavultak.
Több bank holiday-t Magyarországnak.
Egy kis mogyiért megmutatnám pontosan mire is gondolok.
Így sajnos be kell érniük ennyivel :-)

KGB, a robotháború nem rossz ötlet. Viszont hiányolom belőle a fogyasztói társadalmi szokást. Elvégre mit vegyünk robotháborúk napjára?
Robotot? Háborút? Napot?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mindenki robotot vesz es elmegy vele a robothaborura, ahol a King of the Arena robot szilankokra csepeli oket. Fogyasztoi elemek:
1. Robotot vesz
2. Belepojegyet vesz a show-ra
3. A robot elpusztul, lehet helyette ujat venni.

Szegenyeknek az eselyegyenloseg jegyeben meg van engedve, hogy maguk hegesszek a robotot hulladekvasakbol. Kizarolag jovedelemigazolassal.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ja, es el is felejtettem mondani.
Mogyi nincsen. Elegem van, hogy itt mindenki pumpolni probal.

Ossza meg az otletet a Haladas erdekeben.

tölg írta...

KGB,
Haladás és Mogyi!

A robotolimpia azért is jó, mert ez is angolszász, mint a Bálint nap, és október 31. sem Reformáció Napja lesz, hanem Halloween. A Halottak NApja maradjon, mert jót tesz a virág- és gyertyapiacnak.
Most a Szent István napra kell koncentrálnunk. Az is tiszta őrület.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ami tiszta orulet, azt meg kell szuntetni. Kezdhetjuk a Punkosddel, folytathatjuk a Szt. Istvan nappal.

bz249 írta...

A Szt. István napra már a régi Haladóknak is volt egy ötlete. Akkor ugye elfogadtak egy új Alkotmányt és ebből lett az alkotmány napja.

Ugye tudjuk, hogy akkor az volt a haladás, ma meg a Vizitdíj és a Tandíj az. Csak a hüjenép le hüjenépszavazta. Szóval azt kellene csinálni, hogy aug. 20-án, amikor a hüjenép a tüzijátékot bámulja megint törvénybe kellene iktatni a Vizitdíjat. És akkor ez lenne a "Haladás legyőzi a hüjenépszavazást, a Fospumpa meg megint veszít Nap" röviden a "Haladás Nap".

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz, ez zseniális!
Legyen augusztus 20.-a a Múlt Meghaladásának Napja!
A hagyomány pedig az, hogy minden augusztus 20.-án hoznak egy törvényt, amelyet a hülyenép különösképpen utál. Lehet alkotmányellenes is, mert a naphoz az Alkotmány valahogyan kötődik.

Az első lehet a tandíj.

tölgy írta...

Akkor augusztus 20. legyen a Népnevelés Napja.

A megmondók felvonulnának, megáldanák az új laptopokat, ilyesmi.

Ezredes K Őrnagy írta...

Legyen a Modern Képmesék napja. Egész nap az összes csatornán az menne, + a tűzijáték is egy-egy epizódot szimbolizálna. És meghoznák az adott részhez szükséges haladótörvényeket is függetlenül az Alkotmánytól.

bauer írta...

Rájöttem mi a főbaja a Mesternek. Az 1% adó, amit nem ő kap. A keresztény egyházak 4-5 milliárdot kapnak évente a hülye meséjükre meg a templomaikra.

http://www.apeh.hu/data/cms101026/17._mell__klet___t__teles_egyh__zi___s_kiemelt_lista.pdf

A Modern Képmese meg csak pár mogyit kapott. Pedig az ország legjobban megírt mesesorozata. Egy házat ért csak. Ezen kurva gyorsan változtatni kell.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Kell a fehér négyzet,de azonnal. Ugyanis a fehér négyzettel "megszerzett" képviselői mandátumok üresek maradnak.
illetve maradnának, mert már fogalmazom is a beadványt arról, hogy az így megüresedő képviselői helyeket sorsolják ki a webelit prominens, szuverén értelmiségi szereplői között.

egyébként meg miskolcon nem tudják, hogy a kocka az test, a négyzet pedig síkidom.

Ezredes K Őrnagy írta...

Vigyázzon Miskolczcal, beleszalad Prosztóba.
A Mester nem kibernetikus mérnök, hogy ismerjen ilyen lényegtelen geometriai kérdéseket.

eN írta...

Sőt, lehetne egy felsőház is, angol mintára, de sokkal nagyobb hatáskörrel. Ott ülne mondjuk 150 webelit, amíg az alsóházban 99 (beleértve a fehérkockásokat, szintén a webelit soraiból). Így meglenne a kisebb parlament és végre felül lehetne emelkedni a pártpolitikán, és Igazi Reformokat lehetne csinálni, amit a felsőház szavaz meg, akár 2/3 -os törvények módosításával. Az alsóházban meg nyugodtan anyázhatnák egymást egész nap, azt adná a TV, amíg a felsőház Dolgozik.

Prosztó M. Beléndek írta...

"egyébként meg miskolcon nem tudják, hogy a kocka az test, a négyzet pedig síkidom."

Mi az a síkidom?

bz249 írta...

A síkidom az a laposmellű csajokon van... ellentéte a telt idom.