2007. október 4.

Kovátsch Gamma Bertalan
Botrány

Ne szóljon hozzám senki! Most jövök a MeH-ből és döbbenten hallom, hogy valamelyik fafejű csinovnyik visszadobta az újabb Gyurcsány őszintebeszédemet! Basszátok meg, amikor megkérdeztem, hogy Feri olvasta-e, csak kényszeredetten mosolygott, mint aki beszart. Ezt így nem lehet, ennek most kell lemennie, úgyhogy vegyétek úgy, mintha Feri mondta volna el. Kiszivárogtatott hangfelvételen vagy a Parlamentben, mindegy.

Gyurcsány Feri beszél tehát.

A kurvaanyátokat.

Beszéljünk már nyíltan. Loptok ti. De főleg én. És még jó, ha a köz azt hiszi, hogy a kampányra loptok. Lopok. Azt még megbocsátják, naívan azt hiszik, hogy 7 milliárd forintról van szó, ami a költségvetési hibahatárt se éri el. Pláne eltörpül azokhoz a százmilliárdokhoz képest, amit elpicsáztam singlehandedly.

De az igazság az, hogy ti még csak nem is a kampányra loptok, hiába kürtöli tele az országot ezzel a megmondóemberünk. Ti pusztán a saját kényelmetek érdekében loptok. Bezony. Azért loptok, hogy legyen BMW a puha seggetek alatt meg nyaraló Spanyolországban, a vízforgatós medencéről nem is beszélve.

A vízforgatósban beismerem a felelősségemet.

Tudjátok, hogy miért nem lógattak fel még minket, a politikai elitet a lámpaoszlopra? Mert ismerősek vagyunk, azért. Lássuk be, nincs nagy különbség aközött, hogy megfejünk egy EU-pályázatot, vagy 600 millióval átverünk néhány alvállalkozót. Nincs nagy különbség aközött, hogy állami Audival szorítunk le egy Suzukit az útról, vagy sötétített ablakú nagymercivel. Nincs nagy különbség aközött, hogy leszól a pártember az állami pénzért vagy hogy egy kiváltságos kaszt kilobbiz magának egy adókönnyítést, cserébe a dicsőitésért. a A nép megszokta, hogy a tahókat el kell viselni, azért nem jönnek a tollal és a kátránnyal, amit pedig vehemensebb népektől rég megkaptuk volna. A tahók megmondóembereit is el kell viselni, mert ez velük jár.

Arról pedig még nem is beszéltem, hogy Szilvásy Gyuri barátom tűzoltóautóra kötött fospumpa terveit fogta el egy ellenálló sejt megfigyelése kapcsán. A képzeletetekre bízom, milyen az, ha ezzel kaptok a szemetek közé.

Nem lesz kellemes.

Úgyhogy lehet a pofát befogni a pártfinanszírozáson való témázgatás kapcsán. Majd olcsóbb lesz a kampány, na bumm, akkor mi van. Még mindig jobb, mint ha a vízforgatóst vagy a spanyolországit vennék el.

Gondoljatok erre, nyomjatok be kurva sok alföldi vöröset és üveges tekintettel nyomjátok a gombot.

Ildikó, jó lett a felvétel? Akkor mehet a Rádióba.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elsőnek elutasitjak, másodjára nem.

A köv választásokra volt ugyan a Mester mint szófegyver igazán tartogatva, addig csak kis tv mesét dobtak volna oda neki a koncból, de mióta folyik mindenhonnan a fosgejzir a dögkútbirodalomból, helyzet van.

A Mester fogja irni mostmár a Miniszterelnöki beszédeket is, kész.

Jobberek, mélymagyaraok, nagyon hülyék, kopóalkatrészek erre nagyon rábasztatok.

Ildikó, nyomja meg a teljes offenziva gombot.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Fogja írni, Bauer, azt mondja itt nekem, hogy fogja írni?

Maga lemaradt az eseményektől.

Tanulmányozza meg ezt itt alaposan. Mit lát?
http://index.hu/velemeny/imho/solyom/

Mi csak felnézhetünk a Mesterre. Régen túl van ő a saját beszélgetésén,
ahol befogadták az elitbe.