2007. október 11.

Kovátsch Gamma Bertalan
Levél a Mestertől

Hát, elitek, egy kicsit le vagyok lombozódva. Úgy néz ki, egy fiatal nyikhaj megelőzött és interjút készített a Mesterrel, miközben a TETÜK levelére egy kevésbé barátságos választ kaptunk. Mivel azonban ez is Mester kezenyomát viseli, meg kell osztanunk a rajongótáborral.

Ide figyelj, te fasz! Ezerszer megmondtam, hogy a kellő alázatot megkövetelem, ha valaki hozzám intézi szerény óhaját. Ha nem lett volna világos, én már nagy ember vagyok, aki akár a TV2-t is elhajtja, a hörrtévével pedig szóba se áll. Te sose fogod ezt elérni 30 éves korodra, te emberi selejt.

Eleve, hogyhogy reggel 7-kor küldesz e-mail-t, te seggarcú? Tudod, milyen rettenetes, ha ezen a hajnali órán a Valkürök Lovaglására ébredsz? Merthogy ez van beállítva "levél érkezett" jelzőhangnak és azon az éjszakán a Civ-party olyan izgi volt, hogy elfelejtettem a gépet kikapcsolni.


Ez is a te hibád. Egyszer odaosonok az ablakod alá és megteszem veled, te kis pöcs.

A kérdéseid közül pedig kifelejtetted, a "mikor állítunk már Kádárnak szobrot" felvetést. Így ne is várd, hogy közéleti véleményemet megosszam veled, te hibbant egysejtű. Különben is követtem a szánalmas blogotokat és úgy vélem, a rajongásotok nem eléggé feltétel nélküli. Lehet belehúzni, patkányok és utána újra próbálkozni. Vagy ha nem megy, rábukhattok a fospumpára.

Ígérhetem, megfogadjuk a Mester tanácsát, jobbá leszünk és újra próbálkozunk. Sajnos, kedves TETÜK tagság, most csak eddig jutottunk.

Update: kiderült, hogy az interjú korábbi, ezért nem érinti a kormány kérésére készült rajzfilmet. Ja, kérem, így könnyű alázatosnak lenni. Nekünk se kellett volna a rajzfilmre vonatkozó kérdéseket beleírni, most már látom.

Update2: Végre többet is tudunk a Mesternél interjúért sikeresen pályázó lapról, az Alternatíváról. A harmadik (máshogy számolva az első) számnál tartanak, a lapot a győri Gyermekek Háza jegyzi, mint kiadó. Blogjuk is van!

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gammabé, maga nem tudja, hogy a mester nevével mindent el lehet adni? Szegény gyerekeknek kell a népszerűség, kell a reklám a blognak. Ma legalább háromezren kattintottak a blogjukra, mert valaki belinkelte őket Wéhez. Nagyon helyesen tette. A mester meg jó interjúalany, olyan jókat tudhattunk meg róla. Szereti a zenét például.Nem mindenki van így ezzel, csak a nagy emberek.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Névtelen, ne alázza meg a Mestert. Háromezren? Ha csak minden második látogató kattint a Mester blogján, az már ötezer egyedi látogató. Akik többször is kattintanak, tehát az legalább 15000 kattintás.

Mert ilyen népszerű a Mester.

Mondjuk az én számaim azt mutatják, hogy a Mester blogján százas nagyságrendben mérhető csupán a kommentelők/komment olvasók száma, de biztos az én számaimmal van baj.

Ha a Mester megszólal, milliók hallgatják!

Próbálta már Ramsteint Bach-hal keverni?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Egyébként nem érdemlik meg.

Ezt írja a főszerkesztő-helyettesük a blogkommentben:

"kd
2007-10-11 18:25:50

senki,

higgadj le. Tótát én sem szeretem, ez nem az újság reklámja, csak egy interjú."

Miért ad a Mester interjút egy olyan újságnak, ahol a főszerkesztő-helyettes nem szereti? Miért nem inkább nekünk? Mi jobban megérdemeljük.

Névtelen írta...

Jó, hát mindent én sem tudhatok azért. Innen nem tudom megszámolni a kattintásokat, de hogy jó sok van, az biztos. Keverni? Bachot tisztán szeretem, Rammizét sajnos nem ismerem. Tudja meg, hogy a Mester volt a tévében is. Benne volt, láttam. Tudja maga, hogy azt hányan nézik? Nem is hiszem, hogy érdekli őt a kattintásszám, mióta tévésztár lett. Meg majd rajzol is. Vagyis izéé..szöveget ír, bakker, mindig összekeverem.

Nem szereti a főszerkesztőhelyettes? És az számít valamit? Az csak csicska. A főszerkesztő, az igen. Ő meg szereti, gondolom.

Névtelen írta...

Nekem csak smst küldött a Mester:

Bauer maga áruló!

Pedig csak Marczipántortáról kérdeztem.

Na ennyi.

Az emberek továbbra is nagyon hülyék!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Sajnos a főszerkesztőről nem tudok nyilatkozni, az olyan rejtélyes ember.

Hogyne láttam volna a Mestert a tévében, klipet is csináltam a műsorból. Ott rengetegen látták, Magyarországon csak úgy lehet sztár az ember, ha bekerül a tévébe.

Sajnos a Youtube klipre eddig csak 129-en voltak kíváncsiak.

A milliók biztos már megnézték a tévében, azért ilyen kevesen.

Nade majd a rajzfilm, az majd megmozgatja a tömegeket!

Névtelen írta...

Én legalábbis hülye vagyok, ez nagyon igaz. Bauer, mijaz a marcipántorta? Amúgy tudom, de emígy mi?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, magát leárulózta?
SMS-ben???
Bárcsak engem árulózna le egyszer!
Sajnos egyelőre csak a szerencsétlen hülyénél tartok.

Mit gondol, Bauer? Remélhetek?

Névtelen írta...

Láttam a klipet, vagy nem? Hol van? Sok klipet láttam itt, egyre jobb a mester. Nagy sztár lesz, akkora, hogy majd limuzinnal viszik mindenhova és inni kell a cipőjéből. Úgy szokták az azt a sztároknál.

Névtelen írta...

Milyen neveletlen népek élnek errefelé, sosem válaszolnak. Biztos nem kell kérdezni semmit. Majd megkérdezem a mestert.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Naná, hogy látta a klippet.


Ez itt no.


Szerintem a következő lépcső az lesz, hogy a Mester "politológus" címmel fogja osztani az észt beszélgetős műsorokban.

Mondjuk Debreczeni József meghívja, hogy mondja el, mit gondol Orbánról. És akkor a Mester elmondja, hogy Orbán nem elmebeteg, egyszerűen hülye.

A politológusok cipőjéből nem isznak, ezt tudhatná.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga meg mit türelmetlenkedik? Nem tudtam válaszolni, mert a "Nőábrázolás a XXI. századi magyar médiában
Tóta W. Árpád: Mese egy szalmaszőke jányról
c. szociográfiai riportjának tükrében" című monográfiámat írtam.

Az Aktív már megígérte, hogy egy ötperces, zanzásított változatot lehoz belőle.

Nagyon izgi téma.

Névtelen írta...

Láttam télleg, jó volt. Csak rövid. Órákig tudnám nézni a mestert. Meg hallgatni. Ej, Gammabé, már most is tanácsadó a Mester ( nem is merem már kis mövel írni) ő mondja meg a kormánynak, mit kell csinálni. Vagyis csak a miniszterelnöknek, és ő adja tovább.

Nem is vagyok türelmetlen, csak időnként. Micsodát ír? Monoizét? A monokinit azt ismerem. Tök jó. Majd megnézem az Aktívban ha kész lesz a micsodája. Aztán ügyesen írjon.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hát kattintson a linkre a YouTube klip fölött és megnézheti a maga 47 teljes percében az MTV lapjáról. Mondjuk igaz, hogy teljesen elszúrt a koncepció, mert a többiek is beszélnek. Hogyhogyhogy? Ki kíváncsi a sületlenségeikre, amikor a Mester világíthatná be mind a 47 percet?

Áh, hülyemagyarok itt is.

Azt mondja, a Mester Tanácsadó lett? Személyesen Debreczeni Józseffel dolgozik együtt?

Meg vagyok hatva akkor, hogy egyáltalán patkánynak nevezett a levelében. Már ez is nagy szó.