2007. október 18.

Kovátsch Gamma Bertalan
Vicces cigi

Látom ám én a megtört tekinteteket, látom. Kicsit kivagytok agyban a súlyos, gyomrot megfekvő közéleti postoktól. Hiába, no, a közélet nem méznyalás, a masszív témák csak úgy repkednek, mint megannyi UFÓ.

Szünetet engedélyezek.

Lazításképpen szívjuk el a Bauer blogtárs által ajánlott vicces cigit és beszéljünk inkább a szórakozásról.

Azt észrevettétek, hogy nincs egy jó lövöldözős játék se mostanában? És azt észrevettétek, hogy az idióta építészek egyre meredekebb lépcsőket építenek és képtelenek egy jó akusztikájú helyet összehozni? Ugye ti is? Én is csak mostanában.

De vissza a lövöldözős játékokra. Arra várok, hogy valaki újra megcsinálja a Wizard of Wor-t. 1980-ból. Mintha csak ma lett volna, úgy emlékszem rá. Ma már gagyi az a Commodore 64, amin játszottam, de én nem úgy éreztem! Lehet, hogy a speciáleffektek hagytak kivánnivalót maguk után, de már akkor is a spórolás és a meg nem értettség.

Azért ez ma is ütne. Ahogy a légy zümmög és megpróbálja elkapni a kis űrhajóst, attól még ma is beszarok. Üzenete van ma is.



Ki csinálja meg a mai nemzedéknek a Wizard of Wor-t? Hiányát gagyi, agyatlan lövöldözés tölti ki, szupergrafika ide vagy oda. Pedig ha nem Halo előtt bambulnának a fiatalok, akkor a Wizard of Wor elmondhatna nekik egy már megtörtént történetet.

Hogy előjött a Worluk nevű légy és elkapott egy csomó kis űrhajóst.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nézze KGB, ha a WoW játék nem születik meg, Mester sincs jobb ha ezt tőlem tudja. És ez a blog sem lenne.

Na, akkor itt az ideje egy péntek délutáni vicces cigire, felőlem háborúzhat aki akar. A sok hülyék.

Btw, Afrikára atomot tervvel mi lesz amúgy?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Én máshogy tudom. Úgy tudom, hogy a WoW játékot is a Mester eszelte ki és adta saját becenevét egy különlegesen erőteljes figurának.

Ha sok vicces cigit szív, Worluk elkapja és akkor jaj. Ne mondja, hogy nem szóltam.

Biztos forrásból tudom, hogy a rajzfilmsorozat egy része kifejezetten a neutronbombával, mint a szebb jövő garanciájával fog foglalkozni.