2007. november 29.

Kovátsch Gamma Bertalan
Sorok között

Én nem tudom, a sok seggagyú miért háborodott fel a nagyszerű ötletemen? Az erdélyi magyaroknak román pártokra kell szavazni és kész. Miért, Magyarországon talán a Volksbundra szavaznak a németek? Nem szavaznak a Volksbundra, mert aki arra szavazott, azt jól kitelepítették, muhahaha!

Meg is érdemelte a sok náci, a liberális demokrácia építése nem méznyalás.

Tehát a lényeg, hogy akármelyik pártra szavazhatnak a jelenlegi egy, azaz kettő helyett. Nagy jót tesz nekik majd ez, ahhoz hasonlítanám, mint amikor a sarki ABC helyett megnyílt az óriásteszkó. Addig csak Tibi csoki volt és ... és volt még Tibi csoki. Most meg van, mi szem-szájnak ingere.

Úgy viszonyul az óriásteszkó a Tibi-csokihoz, mint a mindenpártraszavazás a magyar párthoz.

Ebbe azért csak elitek gondoljanak bele, kretén kommenteket nem akarok olvasni a hasonlattal kapcsolatban. A proli olvasóknak azt kell leszűrni ebből, hogy a kapitalista piacgazdaság megold minden bajt és gondot, a csokoládéválasztéktól kezdve a megosztottságig.

Azért én vezetném a sok proli kezét, úgy, ahogy az óriásteszkóban teszik a gondolák elhelyezésével. Szavazhatnának ugyan mindenféle román pártra az erdélyi magyarok, csak nem mindegyikre érdemes. Vegyünk csak egy svábot, aki megúszta a kitelepítést. Miért szavazna már azoknak a pártokra, amelyek be akarják fejezni a félmunkát és őt is ki akarják telepíteni? Ezért nem szavaznak a svábok a hülyeorbánra.

Elitek vagytok, nem akarok szájbarágni. Liberális demokráciát kell az erdélyi magyaroknak építeni és kész.

Mi ez a nyáladzás? Nem értitek?

Bazdmeg, keressétek meg a pártot, aminek a nevében benne van a "liberális" szó!

Nincsenek megjegyzések: