2007. november 18.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kultúrharci feladat

Elitek, harci feladat van. Itt van ez primkó kis víruskampány-videó alant. Három hónapja töltötték fel a vírusszerű terjedés reményében ,azóta 4000-nél is kevesebben nézték meg és alig négy kommentárt hozott össze..



Na most így hogy lesz igaza a Mesternek, hogy a jövő reklámja csak egy post lesz egy blogon? Nem hagyhatjuk. És ami sokkal fontosabb: mi lesz a TETÜK percentjével a Takarékszövetkezettől? Kultúrharcos feladat van tehát.

A TETÜK pályázatot hirdet blogpostokra a következő szempontok szerint:

  • A postnak tartalmaznia kell a fenti videót - ha lehet, az oldalba foglalva - a kattintások maximalizálása végett.
  • Fel kell használnia a népies-urbánus ellentét témáját.
  • Ki kell térnie a mezőgazdasági termelés és a falusi életmód modernizációjára, különös tekintettel az Európai Unió LEADER programjára és annak hatásaira.
  • Oda kell mondania a hülyeparasztoknak.
  • Aktuálpolitikai témákat kell élesen felvetnie, különös tekintettel az árpádsávra, a szélsőjobb térhóditására és a reformok fogadtatására a magyar társadalomban.
  • Foglalkoznia kell a magyar társadalmat történelmileg ért traumákkal és azok meghaladásával a modernizáció folyamán.
  • Fel kell vázolnia egy gazdag, kapitalista Magyarország jövőképét.
  • Kezdődjön minden mondata F-betűs szóval.
Pályázni ezen blogbejegyzés kommentjeiben lehet. A pályázatokat folyamatosan közzétesszük a TETÜK blogján. A győztes pályázatot összesen 2 liter bor elfogyasztása után a Tirpákblog írói csapata fogja kiválasztani. A győztes a Mester Eljövetel című könyvének egy raklapnyi eladatlan példányát fogja kapni a beköltözött egércsaláddal egyetemben.

Ötletadónak a Mester készített egy példapostot. Felhívom a pályázók figyelmét, hogy a példa nem felel meg teljesen a pályázat kiírásának, az csupán mintaként szolgál!

Jobbat várunk, elitek. Munkára, mindenki!

----------------------------------------------------
Höndör B. Margit versenyműve:

Fú, hogy mekkora bunkók már ezek ott vidéken, behalok, hát ezek még mindig birkával nyírják a füvet, aztán csodálkozunk, hogy árpádsáv, meg szélsőjobb, most a LEADERről nem is beszélve, meg ott vannak azok a traumák, ezért szerintem nyírjunk ki minden vadparasztot, gőzük sincs a reformokról, és akkor sokkal jobb lesz.

4 megjegyzés:

Gizike írta...

Pályázat….
Leült a blog?:)
Figyu, KGB, ha Prosztót már egyáltalán nem tudja rávenni az írásra, akkor zárja be és kész. Törölheti is:)

Addig itt egy versenymű:

Fú, hogy mekkora bunkók már ezek ott vidéken, behalok, hát ezek még mindig birkával nyírják a füvet, aztán csodálkozunk, hogy árpádsáv, meg szélsőjobb, most a LEADERről nem is beszélve, meg ott vannak azok a traumák, ezért szerintem nyírjunk ki minden vadparasztot, gőzük sincvs a reformokról, és akkor sokkal jobb lesz

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Höhöhö, Margitom, a blog jobban megy, mint valaha. Múlt héten a változatosság kedvéért ismét blog.hu címlaposok voltunk.

Prosztó majd ír, ha akar. Szerintem belátta, hogy úgyse tud olyan jót írni, mint én. ;-)

Mindjárt berakom a versenyművét, most sűrű a program.

Gizike írta...

Ne rakja be, egy kommentszám növelő komment volt, semmi más.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Pályázott vagy nem pályázott?
Na ugye.