2007. november 11.

Kovátsch Gamma Bertalan
Taggyűlés

Nagyon röviden be kell szólnom itt néhány hülyének, akik a HírTV-vel való afféromat piszkálgatják. Az a helyzet, hogy az általános iskola nem dolgozik a kezem alá, mert a tananyagban még mindig nem szerepel, hogy a HírTV egy dögkút. A Magyar Nemzettel együtt dögkútbirodalom. Ha ez benne lenne a tananyagban, akkor simán kivághatnám a blogról, aki ezt nem tudja. Menjen vissza és tanulja meg az egyszeregy mellett.

Így azonban mindig ismételnem kell.

Sóhajtás.

Nos, ezek ott a dögkútbirodalomban csak hazudni tudnak. Ha netán igazat mondanának, tán be is görcsölne a nyelvük. Rólam is hazudtak, természetesen. Még hogy Gyurcsány ajánlotta volna a blogomat. Az Úr. A Feri. Ilyesmiről szó sem volt, ez nettó hazugság. Az igaz ugyan, hogy én vagyok a kedvenc. Az is igaz, hogy a kormányprogramot szedem rajzfilmbe. Sőt, az is igaz, hogy a blogom linkje egy ideig az amoba.hu ajánlott linkjei között szerepelt.

A Feri azonban sose ajánlotta a blogomat az ő blogján, úgyis mint a Legfontosabb Blogon.
Aki ilyet mond, hazudik és én szóltam is előre. Megmondtam előre, hogy ülhetek egy dögkutassal éppen egy asztalnál, de ha szólni mer hozzám, otthagyom. Szólt, otthagytam. Meglepetésnek helye nincs.

Nem, Feri sose ajánlotta a blogomat.

Ezen felül még taggyűlés se volt.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kiegészités:

És mi a Napkelte?

"A köztévé gebinbe kiadott reggeli műsorsávja, amelynek törzsközönsége mostanában azon izgulhat, hogy tényleg elmegy az Orosz Józsi főállásba PR-főnöknek az MSZP-hez, vagy azért mellette vezet még műsort is. Na most az, hogy hogy egy ilyen rákos daganaton belül a sejtek hogyan járják táncukat, az mínuszos hír. Nem ez a botrány, hanem a keret.


Ami egyébként ma már nem zászlóshajója az MTV-nek, hanem szégyenfoltja. Maga az MTV lényegesen kiegyensúlyozottabb, elegánsabb, sőt még a díszletei is szebbek, mint a privatizált részlege.

A Napkelte, kérem, egy géemká, az állami vállalat eszközeit - átláthatatlan és gyanús keretek közt - használó élősdi. A maga egyetlen piacán monopóliumot élvező, kizárólag politikai kapcsolatokkal érvényesülő vállalkozás. Udvari szállító, nagy értékű telefonkönyvvel és kétes értékű termékkel."


http://w.blog.hu/2007/11/07/a_tok_napja#c979109

Na, szóval, a Mester csak tisztázni akarta hogy is kell kezelni az MTV-t. Mert az NEM dögkútbirodalom.

(Csak egy parazitapiramis.)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nézze, Bauer. Igen, voltak hibák. Vannak is hibák. De mit tehet egy szuverén értelmiségi? Nyavalyoghat kívülről - azt csinálják csak az élősdi, munkakerülő bölcsészek, akiknek képzésére nem kellett volna költeni az államnak. Aztán be is lehet épülni a gennygombócba és megváltoztatni belülről.

Az Úr egész pályája a belülrőlreformálás szép példája.

Névtelen írta...

mindig is tudtam, hogy a küldetásmániásokkal lesznek még apró kellemetlenségek ebben az országban.

de nem aggádom túl, az elit majd saját maga fogja kidobni őket is a hidegbe mikor már nem kellenek.

itt most bennt jó meleg van és egész finom kis bort kortyolok. fahéjas marcipános sütivel igen jól adja.

najóéjt

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mit zavarják a küldetésmániások, Bauer? Engem meghat a lelkesedésük, ahogy közhelyszerű mantrákat mormolva az egész világ megreformálására törnek.

A későbbi fázis, amikor a mantrákat tovább mormolják, de meggyőződés nélkül, saját anyagi érdekeik miatt, az már kevésbé gusztusos.

Az elit miatt pedig ne aggódjon, van erre is megoldás. Mondja ki hangosan: "én vagyok az elit, meg akiről azt mondom". Ismételgesse elég sokat, hogy elhiggye. Ha sikerült az önszuggesztió, innen kezdve már csak maga dobhat ki bárkit is az elitből.

Akik kiröhögik, azokkal meg ne törődjön. Tudatlan birkák mind.

Hallja, lefekvés előtt süti tokajival, ez valami új elitszokás? Nekem tuti gyomorégésem lenne tőle.