2007. november 5.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hasta la vista

Nagyon nem jól van ez így. Mondom tőlem szokatlan moderáltsággal. De tudjátok mit, szarok a szájukba, megmondom én a frankót tutin. A koalíciós faszok elhúzhatnak a vérbe, aztán amikor ott vannak, akkor nyakukba akaszthatnak egy lófaszjancsi feliratú táblát és megvárhatják, amíg leszíjazom őket egy székbe és piff-puff jobbról-balról.

Valami ilyesmi. Azért még gondolkodom, vannak még ötleteim.

Szóval nem jól van ez így. Mert azért még az én szuverenitásomnak is van határa. Tücsköt-bogarat összehordok, hogy a hülyék pártja valóban a hülyék gyülekezetének tűnjön, felmondatom veletek tucatszor, hogy lássam, bevésődött-e, nemet mondok, amikor nemet kell mondani, renomémet feláldozva tájékoztatom a népet az épülő-szépülő kapitalista országról és akkor ezt teszik velem.

Bazdmeg, ezek beperelnek! Köszi a zsozsót, de ez nem pénzkérdés, hanem elvi.

Mi a faszból fogok megélni ezek után??? Ez az elvi kérdés. Nem, elitek, valahogy belőletek nem nézem ki, hogy élveznétek a kádárista sorok között olvasást és együtt kuncognátok velem, amikor túlzott szoláriumozás veszélyeiről irkálok. Nem, ti azt szeretitek, ha a tolvajcigányokat valaki korrekten tolvajcigányoknak hívja.

Nem valaki, hanem én. Bocs. The buck stops here, ami azt jelenti, hogy tolvajcigányozhat Tomcat barátom annyit, amennyit akar, a téma kibontásáért én teszem zsebre a nagy lóvét.

Szóval itt az út vége, faszok. Még az is meglehet, hogy kissé átírom a rajzfilmet és a tolvajcigánynak olyan gyurcsányos feje lesz. Nem viccelek.

Mások szívhatnak, de én nem. Így egyeztünk meg, ehhez tartsátok magatokat, koalíciós faszok. Bizony, te is Feri barátom.

Nincsenek megjegyzések: