2007. július 10.

Kovátsch Gamma Bertalan
Coming out

Elitek, ne rágjunk már ezeken a hibbant politikusokon, hát ki nekem az Orbán meg a Gyurcsány, esetleg a Horn Gyula? Magasabb cél érdekében újságírok én, nem ilyen piti, életnagyságú figurák miatt. Dosztojevszkij se Sztálinról írt értekezéseket, hanem az Örök Kérdésekről, például hogy indokolt-e fospumpával megtámadni egy olyan különösen ellenszenves alakot, mint Semjén Zsolt. Na ugye.

Emelkedjünk tehát éteri magasságokba és mindjárt beszéljünk arról, mi bántja a liberális meggyőződésemet. Igen, elitek, igen, birkák. Ez egy coming out. Nekem liberális meggyőződésem van, ami mellett harcosan kiállok. Merje csak bárki bántani a liberalizmus szent ügyét, már írom is a postot a blogomra és akkor jaj neki. Reszket tőlem mindenki, adok nekik a nyilaimmal.

Liberális meggyőződésemet mi bántja tehát.

Mindenekelőtt a liberalizmus. Ez csak látszólag ellentmondás, elitek. Van a Helyes Liberalizmus, amit én szeretek. Aztán van annak ondolált, nyálas fajtája, amibe belelövöm a nyilamat, nem is egyet, mindjárt egy tegezzel. Romagyerekek, négerek, fúj. Ez a Helytelen Irány. Aztán van a Helyes Irány, ami szerint ha neked fospumpád van, a másiknak meg nincs, akkor lenyomhatod a torkán. Mint Putyin, a liberális.

Akkor mi a francért állok ki a melegek ügye mellett? Miért nem küldöm őket a búsba a gyerekgyárosokkal együtt?

Mert most ezt kell mondani, azért, suttyókáim.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ujra es ujra elolvastam ezt a posztot. Draga elitek, azt kerem toletek, hogy ne essetek a kevelyseg bunebe! Ej, pont mint Mozes a vizfakasztaskor! A Mester megmond, mert O a Megmondo. Nektek azonban az O igazsagat hinni kell es/vagy megerteni, nem a motivaciojat boncolgatni!

ui: elnezeseteket kerem a hevult kozpontozasert

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kedves névtelen!

Túlzásba estünk volna a Mester gondalatainak súlyos pályaívét követvén? Nem hiszem. Tucatjával kapjuk a leveleket kezdő elitektől, hogyan értelmezzék a Mester alacsonyabb szintű gondolkodás számára ellentmondásosnak tűnő fejtegetéseit.

Ezt a közönségigényt ki kell szolgálnunk, hiszen ez pont ugyanaz a fókuszcsoport, ami felmérésünk szerint legvalószínűbben kattint szponzorunk kutyaeledel-hirdetéseire. Ezért - hasonlóképpen a régi bibliamagyarázókhoz - mi is megpróbáljuk felfedni a Megmondás mélyebb értelmét az ámuló be-nem-avatottak előtt.

Maga szerint tehát azért támogatja a melegeket, hogy ezzel borsot törjön a konzervatív keresztények orra alá?