2009. június 14.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hétvégi szám

Nemcsak Dr. House-szal él az olyan elit webértelmiségi, mint mi vagyunk, időnként kell hardcore filozófia is szellemi tápláléknak. Csak nekünk és csak most, Gáspár megmagyarázza a világot.

Miért élünk? Ezt a kérdést fel lehet tenni, fel is teszik elsőéves bölcsészek. Engem azonban rohadtul nem érdekel és nem is kívánok ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Inkább beszéljünk arról, hogy Európa egy fospumpa. Úgy, zusammen, az egész. Az egész provinciális, mucsai Európa, a zsákutcás polgárosulási kísérleteivel, a megdermedt struktúráival, a paraszt politikusaival, mint Sarkozy, Berlusconi vagy Merkel. Most úgy őszintén, felmennétek a barikádra ezekért meghalni? Leninért megtették. Sztálinért is megtették. Maoért is megtették. Nade Gordon Brownért? Bocs, felejtsétek el Gordon Brownt, ő mégis haver, ha kicsit nyoma is. Nade Merkelért? Merkelt otthagynák a barikádon és elmennének sörözni, vagy nem így van?

Az a baj Európával, hogy túl keleten van. Mucsaikeleten. Gondoljátok meg, hogy Amerika, India vagy akár Kazahsztán is nyugatabbra van tőle, mondjuk az utóbbi kettőért körbe kell menni a Földön nyugati irányba. Európában megfagytak a struktúrák, Nyugaton meg zajlik a nyugatos polgárosulás, ott történnek a dolgok. Nagy-Britannia. Ott még nagyobb a korrupció, mint nálunk. Mikor volt az utolsó dögös forradalom Európában? Volt annak 100 éve is. Nagy-Britanniában? Vagy 400 éve. Ilyen elmaradt hely az. Az Európai Parlament egy fospumpa. Hogy mást ne mondjak, nem választottak meg oda képviselőnek, ami eleve mutatja, micsoda bunkók élnek a brüsszeli ugaron.

A magyar politikusok fospumpák. Mind, egytől egyig. Debil, nyálcsorgató társaság, kezdem úgy érezni, hogy meg kell velük szakítanom minden közösséget. Nekem ők nem politikusaim. A szerződéses viszonyok szupremáciájának megfelelően felbontom velük a szerződést. Nem fizetek adót addig, amíg a modernitás újabb hulláma el nem indul. A rendőrt képen röhögöm. Van szerződésünk? Nincs szerződésünk. Mehet panaszra a főnökeihez és a politikus fospumpák eljöhetnek hozzám új szerződést kötni. Amit vagy aláírok, vagy nem.

Feri nem fospumpa. Ő tehetséges. Ugyan nem értettem vele egyet semmiben, de mégis ő az a politikus, aki egyedül számba jöhet. A Ferit fel kell dolgozni, át kell gondolni, zsenialitásához fel kell érni. E helyett köpködés folyik. Szánalmas, fospumpa népség az egész szoci banda is, hogy elfelejtették, megkritizálták a Ferit, amikor pedig meg kellett volna érteniük, hogy a Baloldal Géniuszával állunk szemben. Akivel, mondom, semmiben nem értek egyet, de mégis mekkora agy ez a Feri.

A középosztály fospumpa. Fospumpa ezen felül a felső osztály és a proletariátus, mivel nem követtek a barikádra. Azonban különösen a középosztály fospumpa. A szerzésvágyával, a moralizálásával, egészséges, termékeny feleségeivel és azzal, hogy makacsul nem szavaznak rám, hiába mondom meg róluk, hogy fospumpák. Dolgoznak, kaparnak, gyűjtenek, ügyeskednek ahelyett, hogy feljönnének velem a barikádra, hogy mindent elvegyünk a középosztálytól.

És most elérkeztünk hozzád, egyáltalán nem kedves olvasóm. Fospumpa vagy. Mire a meghökkenés, seggfejkém? Rám szavaztál? Valószínűtlen, mert csak 300 hiperelit tette. Ők azok, akikkel érdemes szóba állni, te pedig, kretén, próbálhatod megérteni a ködös agyaddal a kinyilatkoztatást. Térdre, féreg, zabáld meg az újságpapírt, máshogy úgyse épül be ez a sok okosság itt.

A kijáratnál jelentkezhetsz a barikádra vagy szerény pénzösszeggel támogathatod mozgalmunkat.

8 megjegyzés:

martonx írta...

Azt hiszem ezzel a poszttal KGB rekordot döntött. Ebben fordul elő legtöbbször a fospumpa szó.

Mi ez tán csak nem bújtatott fospumpa kampány???

Ezredes K Őrnagy írta...

Új Mester van? Mondjuk ez a Gáspár nagyon szórakoztató, az biztos.

tölgy írta...

Feri vagy Gyuri (a Soros). Mert kéremszépen, a Sixtus kápolnához a mogyit me, a középosztály adta, hanem egy Sixtus nevű arc annak rendes, homerotikus M.-nek. Csak így lehet kultúra, civilizávció, meg amit akarok.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Martonx, felhaborodasom nem ismer hatarokat es ezt probaltam erzekeltetni a fospumpa szo ismetelgetesevel.

Egy nagy, rohado, dekadens kontinensen elunk. Amikor egy egesz kontinens rohad, az budos am.

pável írta...

vki itt megbukott, lelepleződött: egy elitnek tudni kéne, hogy Ház-Zal : és nem -SZal.

Hoppá - ahogy Hollósy et. mondja a Tűzvonalban, csak hogy egy nemelit sorozatot is beidézzünk.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hol latja a hazszal dolgot?
Maga hazudik. Gatlastalanul hazudik.

martonx írta...

KGB, megértem csak nézze meg mi lett a Jobbikból is.

Sokkal óvatosabbnak kell lennünk. Senki nem szeretné, hogy addig fessük itt a falra az ördögöt, míg meg nem jelenik.

Új stratégiára van szükségünk a fospumpa elleni harchoz. A félelem/gyűlölet kampány elbukni látszik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ja, latom mar a haz-zalt.
Itt e:
"Dr. House-szal"

Sajnalom, Murci, itt az elitforras.

Housz a to, ehhez a magyar -szal ragot tesz. housszal.