2009. augusztus 18.

eN
Újabb hírek Sándorról

Bizonyára mindnyájan emlékeznek Sándorra, akinek az a gyanús Presszó Ügye volt nemrég, és ellentmondó nyilatkozatok jelentek meg itt-ott, súlyos vádak, főként bizonyos DH illetve Doomhammer tollából.
Vajon véletlen egybeesés, hogy mindezek azután történtek, hogy Sándor bizonyos Űrnaggyal történt baráti beszélgetése során megemlítette, hogy tudja hová tűnt a Híd-projektből a Mogyi 70%-a? Most hogy Tirpákbokrétáson sohanemlátott mogyihiány lépett fel? A felvételt Bizi249, tirpákfelsőrákosi italozó életvitelt folytató kisiparos juttatta el szerkesztőségünkbe, mikor véletlenül(*) a beszélgetést kihallgatta, erről felvételt készített, és a szalagot szerkesztőségünk előtt egy tócsába ejtette. A botrány kirobbanása után Doomhammer rövid időre eltűnt a közéletből, ám pár hét múlva újrakezdte haladásellenes tevékenységét a Búzablogon. Pár hét múlva, mikoris rejtélyes körülmények között szerkesztőségünk leégett (a terhelő bizonyítékot tartalmazó szalaggal együtt), a hídfoglaló hadgyakorlat közben, egy állítólagos eltéved gyújtóbomba miatt.
____________
*: Sándor és Űrnagy azt gondolta hogy Bizi eszméletlenre itta magát, pedig csak a Beléndek hellokittys telefonját kereste az asztal alatt, amit korábban véletlenül zsebretett mikor Prosztó délután beugrott az Ibolyába a napi felesét meginni.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mégis, miféle szalagról van szó? Tirpákbokrétáson már nem is lehet kapni semmiféle szalagot, legfeljebb a virágboltban, szalagavatóra, meg virágra. Arra meg hangfelvétel bajosan készíthető.

Tessenek csak kaparni a hamu alatt, ott lesz az a memóriakártya, amin mp3-ban rögzítve van az egész terhelő hangfelvétel.

eN írta...

Szalag lesz az, Névtelen, mp3-ról nem hallottak az Ibolyában, mer' nem adta a tv, még az mp1-et és mp2-t se, moziba meg nem járnak mióta Őrnagy megszüntette a szárnyvonalat és azóta csak körbe jár a vonat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kit erdekel a szalag? A lenyeg, hogy Doomhammer kompromittalva legyen. Ismetelgessek gyakran, hogy a gyanu arnyeka vetult ra, akkor el is hiszi a sok hulye webproli.

Sotet birka mind. Ettessek oket.

Ezredes K Őrnagy írta...

Doomhammer lop. Lop Stop!!!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga ebben biztos, hogy Doomhammer lop? Mert en csak abban vagyuk biztos, hogy a gyanu megalapozott. Maga miert biztos abban, hogy Doomhammer lop? Azert, mert koztudott rola, hogy tolvaj?

Ezredes K Őrnagy írta...

Ezt mindenki tudja. Doomhammer Lop.

eN írta...

LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP
LOP STOP