2009. augusztus 21.

bz249
A Haladás tolvajai

Most egyből belecsapok a lecsóba, mert nincs időm metaforákkal nyammogni. Miből állt a Haladás egykoron? Nézzük példákon keresztül:

- imperializmus: oda kell menni az élhetetlen fekete prolikhoz elvenni tőlük a földjüket és jobban kihasználni. Ki ne akarná elvenni a sok alsóbbrendűtől a földjét, hogy aztán sokkal hasznosabban használja azt?
- kommunizmus: orrba kell baszni a sok hüjevallásost és el kell szedni a pénzüket, ebből pedig megduplázni a nyersvastermelést. Ki az, aki nem baszna orrba szívesen egy hüjevallásost és ki az aki nem lesz boldog a nyersvastermelés megkétszereződésétől?
- nácizmus (az eredeti): ki kell irtani a sok alsóbbrendű népet és akkor minden faszi magas, szőke, egészséges és izmos lesz a csajok meg magasak, szőkék, egészségesek és nagycsöcsűek. Hogy ez miért jó azt meg sem kell magyaráznom.
- futurizmus: nagy bazi rakétákkal ki kell menni a Holdra és aztán jól Megatombombázni a sok visszamaradt retardáltat. Szerintem mindenki szeretne nagy rakétákkal rajolni és visszamaradt retardáltakat atombombázni.

Ezek jó Haladó Eszmék és a Népek szerették őket. Mert benne volt a kulcsszó: odabaszni a sok alsóbbrendűnek és felépíteni egy Utópiát (mi Elitek a magunk kifinomult módján ezt inkább Utófinomszesznek nevezzük). Ezért támogatta mindenki a Haladást.

De kik élnek vissza manapság a Haladás Eszemei köntösével:

- nőjogi aktivisták: Hát bassza meg, kinek mi köze hozzá, hogy a saját jogú feleségemmel meg gyerekemmel mit teszek a saját tulajdonú házamban?! Vagy szerintük inkább Bélával, a 115kg súlyú visszavonult cirkuszi díjbirkózóval kellene kötözködnöm? Hogy jól megverjen, mert rossz a hangulata mióta kitették a cirkuszból, mert agyonütötte a porondmestert mikor megtudta, hogy vele csalja a felesége? Hát a nagy büdös lópisztolyt, a nőjogi aktivisták, ha akarják beleköthetnek a Bélába, én inkább a gyerekeket és az asszonyt verem, mert az szórakoztatóbb.

- kisebbségi jogvédők: na ez még egy szép társaság. Most gondoljunk bele, a hüjevallásosok száma dinamikusan csökken a Haladás lánctalpai alatt. Ettől ugye még inkább kisebbséggé válnak, a hüje jogvédők miatt viszont egyre több jogot kell nekik adni. Ezért neveljük a népet, hogy a papok jól kiröhögjenek minket?

És csupa csupa ehhez hasonló nyálas marha tetszeleg a Haladó Eszme dicsfényében.

Mit mondanak ellenben az Európai Értelemben Vett Fasiszták:
- oda kell baszni a sok mocskos gyerekgyárosnak, aztán kiforgatni a bibsiket a pénzükből, (ebből megduplázni a nyersvastermelést). Ha pedig ez is megvan, akkor a barátaink majd jól Leatombombázzák őket.

Világos: odabaszás, Utófinomszesz és Atombomba. És csodálkozunk, hogy a Haladó Szellemű fiatalok nácinak állnak manapság.

A program: szerezzük vissza a Haladást a sok nyávogó seggfejtől, hogy a dicső zászlaja újra méltó kezekben legyen. Meg tudjuk csinálni, gyerünk Előre!

23 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gratulalok, regota varta a globalis szellemi elet ezt az ideologiai alapvetest.

Nagyon tetszik.

Szivlapattal lecsapom Tolgyet, beulok a mediterran hangulatu hazaba, aztan utasitom az Urnagyot, hogy Tolgyet hajnalban, a sancon ...

Egy biztos szavazojuk mar van!

Ezredes K Őrnagy írta...

Tölgyhöz legközelebb a Citadella van. Holnap reggel.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az nem eleg, Urnagy.
Szavaznia is kell a Halado Programra.

bz249 írta...

KGB: jó érezni, hogy a Haladás megújulhat és talán mégse kell nácinak lenni (bár a maga idejében az is egy haladó irányzat volt)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Akkor mar van harom szavazonk. En, az Urnagy es bz249. Szinte semmibe se kerultek. Nehany loszer Urnagynak, hogy legyen mivel meszarolnia a sancon.

Most mar csak Giziket, Prosztot, Szidit, Bauert es Tolgyet kell meggyoznunk.

bz249 írta...

Az Űrnagy mondjuk lusta, és az kivégzés legfeljebb, ha holnap délutánra meglesz... szóval lesz idő tölgyet is meggyőzni.

tölgy írta...

Engem meggyőzni?!
Hát hol élnek maguk?

Űrnagy, ha helyettem KGB-t viszi a sácra, akkor megkaphatja a tavalyi Lancia Thesisemet. Kicsit karcos, és a gyerek belehányt, a kutyaszőrt meg majd ki kell porszívóznia. De magának jó lesz még.

A házam meg nem mediterrán (tök hülye szó - "orvosföldi" mit jelent?), hanem futurista. Elefántcsontból van, és az egekbe nyúlik, a maguk feje fölé.

bz249 írta...

Tölgy: magát kezelni kell, elektrosokkal. Látja az elektrosokk is a Haladás csodás terméke. Régen sokkal barbárabb módon viszonyultak a magához hasonló megátalkodott alakokhoz. Még mindig nem látja, hogy a Haladás, az igazi Haladás, nem amit ezek a nyálas jogvédők előadnak, az mindenkinek, még magának is a hasznára válik?

Névtelen írta...

Nem, nem!

,,Már azt hittük, nem létezik,
de lám táncol és túr ez itt,
e gaz magyar paraszt.
Földműves ő és táncoló,
még létező, mint látható, és
gaz, mint látjuk azt.,,

Az Ő módszerével kéne kezelni. Kivágni a tölgyet gyökerestül, egy icipici hajtást hagyni csupán. Azt nevelgetni úgy, ahogy a Haladás megkívánja. Illemre, alázatra, az önkritika képességére...!
Minden új bunkó hajtást lecsippenteni, esélye sem legyen a ferdülésre.

Azt az autót biztos gyakrabban kéne porszívózni!

A szem

bauer írta...

Go Gordon Go!

http://koczianpeter.blog.hu/2009/08/21/a_bajnai_kormany_legendaja

bauer írta...

ezt meg tölgynek, a csendesbársonyos váltásról való óhajtásról:

"Magyarország most szerintem a csendes-elszánt-eredményest szeretné. Nem a partraszállós-kardózóst."

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Muhahaha, az Orban-kormanyt igazabol Bajnai Gordon vezeti majd. Lelekben.

tölgy írta...

Bauer,

a megfejtés eccerű: én vagyok az alany és a tárgy, jaj én vagyok az ómega s az alfa.

hö-hö

tölgy írta...

Ahogy mostanában kiderült, a titkosszolgák feladata volt 89-9a-ben a békés rendszerváltás igényét terjeszteni.
Na, a mostani terjesztők is ügynökök-e (mind)?

bz249 írta...

A mostani terjesztők azok drogdílerek vagy londínerek. Ezt a kettőt mindig keverem. Valószínűbb a londíner, mert ugye az Londonba valót jelent, ami egy nyilvánvaló utalás Doomhammerre.

bauer írta...

Debreceni kocsmából indultak a debreceni gyilkosok

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/08/21/14/Rendorkezen_a_romagyilkossagok_gyanusitottjai_maratoni_helyszineles_egy_debreceni.aspx

Kósa miért hallgat?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Van epp eleg vaj a fejen.
Hol vannak a varos koltsegvetesebol elsibolt penzek?
Csak nem a kivegzoosztag penzelesere kellett?

bz249 írta...

KGB: a költségvetésből elsíbolt dolgokkal vigyázzon. Egyesek aljas politikai szándékból felemlegethetik a tirpákbokrétási költségvetési hiányt és a kötvénykibocsátást is. Az meg kinek az érdeke.

Megmondom: a Fospumpának.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tirpakbokretason nincs koltsegvetesi hiany.

Ha arra az ocsmany pletykara akar utalni, amit a konyvelono terjesztett, akkor en csak azt mondom, hogy az is hulye, aki egy pornosztarnak hisz.

bauer írta...

KGB: Kósa és a Fidox benne volt, ez hamarosan ki lesz mutatva. Élő adásban

bz249 írta...

KGB: úgy érti, hogy Gizike... szóval érti?

bauer: a Fidoxról régóta tudjuk, hogy konkrétan Kósa csinálta az részletkérdés. A fő felelősség a Fospumpáé, most próbálja az egyik alvezérére kenni a sarat, de nem fog menni. Illetve csak annyiból, hogy Kósa lesz a másodrendű elítélt.

bauer írta...

bz249: közeledünk, van egy radi kidobónk már K. István (Kósa rokona? muaha)

http://nol.hu/belfold/a_debreceni_orange_music_clubnal_helyszinelnek_a_rendorok

Ezredes K Őrnagy írta...

Kósa nem véletlenül bízott meg egy sánc építésével a Nagyerdőn. Spirál már biztos össze is csomagolt.