2007. január 27.

tirpak-admin
Prosztó M. Beléndek: Kibaszott ország

Az igazság szerint nem is az a baj ezzel az országgal, hogy nincs választható politikai erő. Ez nem is akkora flash. Az az én bajom, per definitionem, hogy itt mindenki alpári, balkáni bunkó, inkluzíve a szellemi elitet, ez egy fos ország.

Namost, mit érez a magamfajta vátikus képességekkel megáldott modern, liberális, középen álló, legfeljebb néha balra botló értelmiségi, amikor az Andrássyn például elé vág a vörösnyakú (see: redneck) tahó és konkrétan tudom róla, hogy kibaszottul nem vágja Hegel és Kant között a különbséget, írhatnék akár róla egy ironikus glosszát, bármikor, aus csukló, de minek, amikor az ő Cherokee-ján van a gallytörő rács. Vagy fejbelövethetném gumilövedékkel, see korábbi cikkem, hídi csata, history is repeating itself.

Cherokee, da fallt mir ein, bleiben wir am Topik. Írt ez a mi miniszterelnökünk. Namost, az én liberális értelmiségi attitűdöm szerint ez a Gyurcsány már régen átlépte a demokratikus minimumot, az én szememben akkor lépett vissza egy kicsit, amikor bement Siroki Józsefné, na jó, lehet, hogy Istvánné, legfeljebb Jenőné, urambocsá putrijába és igen, elmondta nekik, bátran, a média bűzétől körbelengve, de mégse magyarnemzetes szarszaggal, hogy igen, tessék bátornak lenni és DOLGOZNI, és jön az a 123 Md regionális fejlesztési pénz, kéremszépen.

Mert, baszd meg, az előzőek, főleg Orbán, na az el se ment, és most hagyjuk a közismert faji vicceket, mert liberális értelmiségi vagyok, én legalábbis, noch dazu.

Na ezért, ezért kell felemelni a közüzemi árakat, már rég fel kellett volna, meiner Meinung nach, mert kibaszottul vége van a kádárizusnak. És a nagy baszott SZOCIALISTA KAPITALIZMUSBAN dolgozni kell.

Vagy blogot írni.

Nincsenek megjegyzések: