2007. január 29.

tirpak-admin
Prosztó M. Beléndek: És most énrólam

És most egy kicsit énrólam kell olvasni, kedves blogom, mert ez egy személyes műfaj, itt az alkotó intellektusa leng be mindent, ezt a műfajt megmondásra találták ki túlspilázott egójú, ámde tök érdektelen, befordult internetfüggők.

Ámde itt vagyok én, Prosztó M. Beléndek, aki végre nem egy az internetes szubkultúrában megmerítkezett flanellinges, szemüveges, szakállas 'geek'-ek közül, hanem a nagybetűs Értelmiségi, de legalábbis egy felsőbbrendű isteni kinyilatkoztatás, egy attitűd, egy morális lángoszlop, egy könyörtelen, ámde jéghidegen igaz Hang, az élet menetét mindig objektíven szemlélő Wurlitzer emlékdíjas Harmadik Szem.

Ez vagyok én. Más. Most rólatok.

Meg kell, hogy mondjam, hogy bigott egy birka banda vagytok, kedves olvasóim. Főleg te ott, a Nokia Communicator fölött, te nyomoronc, fogadjunk, hogy még vasárnapi iskolába is jártál, baszod. Te is, amott a laptoppal, fogadjunk, hogy piszokul nem böfögöd, hogy mi a szekularizáció és a kétszintű egészségbiztosítás. Annyit tudsz a co-paymentről, mint tyúk az ábécéről.

Megmondom, mi kell ide: olcsóbb és igazságosabb állam. Meg kell végre lépni, baszdki. Fájni fog, nem kicsit, nagyon, de nincs más út. Nézzetek csak körül, ti beszűkült, csökött, maradi, bőgatyás csikósok: a szomszédaink is meglépik. Meg fogják lépni. Na jó, ugyan ők még a fejlődés korábbi szakaszában vannak, meg különben is, van vagy 2%-os áht. hiányuk és 6%-os gazdasági növekedésük, dehát, Kádár népe, baszod, szerettél volna jól élni. Hát, kurvára ne éljél jól, amíg meg nem dolgozol érte, mert érted, azért vagy ilyen csökött, bigott barom, mert csak jól élni szeretsz, Ausztriát majmolod, de DOLGOZNI utálsz, cseszd meg. Szóval, majd a szomszédaink is meglépik. A reformokat. A történelmi távlatok szempontjából mindegy, hogy 2020-ban, vagy 2200-ban. Jó úton vagyunk. Kellett ez. Most bátorság.

Nem is beszélve a mocsárról, a gyerekgyárosokról, akiket én személy szerint úgy kibasznék a társadalom perifériájára, hogy csak na, végre nekik is DOLGOZNI kéne, mert nem segélyért kell a markotokat tartani, hanem DOLGOZNI.

És ki tudná nálam jobban, hogy mi az, hogy DOLGOZNI.

Egyébként meg a világpiaci rezsi árak és a többszintes egészségbiztosítás el fogja végezni azt, amit el kell végezni.

Na jó, ez kicsit náci hozzáállás, de csesszétek meg, már régen meg kellett volna lépni, nincs ingyen ebéd, Ordnung muss sein, wir brauchen LEBENSRAUM.

For a better Magyarland.

Nincsenek megjegyzések: