2007. október 8.

Kovátsch Gamma Bertalan
Egy kis személyes

Elitek, muszáj megnyilatkoznom '56-ról. Tavaly is megtettem, idén se hagyhatom ki és terveim szerint hagyományt fogok teremteni. És még csak október eleje van. Miért az érdeklődés? Azért, mert személyesen is érintve vagyok.

Most hívjam ez coming outnak? Nem lehet, liberális elkötelezettségem kapcsán a comingoutot már elsütöttem. Legyen ez egy személyes vallomás. A nagypapiról van szó, aki csak egy kicsit jobban akart élni - a hülyeparasztokat ő is utálta, pedig ő is földműveléssel kezdte, sejthetitek a belső meghasonlását - ezért elment aktát tologatni. Pechére a párttitkárságra. Hát ki sejthette, hogy ebből baj lesz? Amikor pedig a párttitkárság országszerte, sőt mondhatnám az egész Varsói Szerződésben megbecsült munkahely volt, egyértelmű karrierlépés előre.

Hát sajnos a bajkeverők már akkor is beleszartak a becsületes munkásemberek biznicébe.

Mert ez megy ma is. Adva van egy nagyon híres publicista, akinek egy cikkét akár ezrek is elolvassák. Mert sajnos csak az interneten hinti, ott meg csak a geekek ... a geek elit olvas. Van viszont a tévé, mint kézenfekvő karrierlépcső, a törekvő fiatal tehetség meglépi, azt hívén, hogy ettől az egész NATO szeretni fogja. Erre néhány szerencsétlen hülye elkezd köpködni, hogy függetlenség meg elfogulatlanság, meg kormánypropaganda.

Még szerencse, hogy ezúttal géppisztolyuk nincs.

Elitek, jelentsük ki nagyon határozottan, hogy legyen már elég a törekvő jómunkásemberek cseszegetéséből. Mindenki úgy törekszik fel, ahogy tud és a sikertelen faszfejekből csak az irigység beszél. Aki ügyetlen volt és nem szagolta ki, merről fúj a szél, az húzzon a mélymagyar picsába a rinyálásával. Inkább örülnének, milyen felfelé mobil ez a nép, hogy megtalálja a feltörekvés útját, legyen szó akár párttitkárságról, akár kormányt népszerűsítő rajzfilmről. Csak az izgága géppisztolyosokat kell féken tartani és minden a legnagyobb rendben van.

Kádári-közprosztó a te hülye fejed. Bazdmeg.

Update: egyes rosszarcúak még mindig ebben a topikban nyomulnak. Valaki azonnal menjen oda és ugassa le őket.

Update2: Micsodaaaa? Bayer Zsóti anyázza a feltörekvőket azokon a hasábokon, ahonnan a Mester kiűzettetett?

5 megjegyzés:

Prosztó M. Beléndek írta...

az én nagyapám meg ilyen faiszta volt

na jó, ő maga sem tudott róla, akkor vált nyilvánvalóvá, amikor ezek a szegény ártatlan, származásukból adódóan rossz helyre sodródott pfajkások agyonverték

amúgy meg, mit álljunk meg itt, relativizáljunk el minden forradalmat, szerintem a Nagy Francia Forradalom volt a proli csőcselék első öntudatra ébredése

na, ezt se nagyon hangoztassák Franciaországban
a mindenkori diktatúrák haszonélvezőinek is van érzékenyége, értsék már meg a fospumpisták

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Látja, tanulhatna a Mester és saját nagyapja összevetéséből.

Kezdjük csak azzal, hogy a Mester nagyapját nem verték agyon.

Utána meg folytathatnánk azzal, mi a pénztranszfer útja mostanság. Van, aki adót fizet és van, akinek az adóját a Mester megkapja a zsebébe.

Döntse már el, hogy a győztesekhez vagy a vesztesekhez akar tartozni!

Gazdasági újságírás nem érdekli? A MeH-nek készen van az összes anyaga, csak cikket kell írni belőle.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ja, és feltűnt ám, hogy a közprosztóság emlegetésére hogy előbújt ám maga, Beléndek ...

Névtelen írta...

"Önfeltáró adalék Tóta W. társadalmi szocializációjához, beágyazottságához. Sok mindent megmagyaráz jelenkori világlátásával, "értékrendjével" kapcsolatban.

"Hadd mondok egy személyeset, ni. Az én nagyapám a kerületi pártbizottságban dolgozott 1956-ban. No, a tisztelt forradalmárok, feltörvén a pártházat, végiglátogatták az ott talált címlistát. Volt nekik géppisztolyuk meg rossz arcuk"

Sumér 2007.10.08 15:12:52 © (91)
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9169177

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ige, mit is tudnék mondani. Szomorú látvány, hogy egyesek (visszaélve a fórum nyilvánosságával) rossz színben igyekszenek feltűntetni törekvő, ambiciózus fiatalembereket. Legyen szó '56-ról vagy akár napjainkról.

Mást nem tudok tenni, mint kirakom a linket update-be, hadd okuljon, aki erre jár.