2009. június 29.

Kovátsch Gamma Bertalan
Nácifutam

Kösz a tippet, Tomi. Mogyi ment, mint ötletdíj.

Hölgyeim és uraim, nagy-nagy szeretettel üdvözlöm Önöket az éves nácifutam döntőjén! Most dől el, ki állhat fel a dobogó legmagasabb fokára, ki viselheti egy évig a Dolfi-emlékérmet a tölgyfalombokkal! Annál is nagyobb az örömünk, mert sok év után először magyar fiú próbálhatja megszerezni Dolfit. Óriási az izgalom, a belga stadionban halkan, ámde annál lelkesebben zúg a ria-ria-hungária. Lekopogom itt a mikrofonálványon, de ma este még meglepetés is történhet ... de ne kiabáljuk el, mert az első versenyző fel is állt a szőnyegre, hogy bemutassa gyakorlatát.

Jean-Marie gyakorlott versenyző, de vajon nem kellene visszavonulnia? Annyira erős a mezőny és már olyan régen csinálja ... zsidózással kezd, beszól egy énekesnek, aztán bedob egy kis holokauszttagadást, leanyázza az USÁ-t, lemagyarozza a politikai vetélytársát, megkérdőjelezi a francia válogatott focisták franciaságát ... tulajdonképpen minden rendben van, minden mondás a helyén, de valahogy olyan unalmas, olyan megszokott, olyan formalista ez az egész ... láttuk már három éve, meg tíz éve ugyanezt ... hopp, most megpofoz egy szocialista képviselőt, végre valami új ... kedves nézőink, mégis azt kell mondanom, ez így a XXI. század elején már kevés, fáradt, nagyon XX. századi, nagyon hidegháborús. Mit mond vajon a zsűri? Emelkednek a kezek, az angol bíró habozni látszik, végül megvan az eredmény, 7.9, tisztes, szép teljesítmény, a lett Waffen SS-es, aki mellett Lajos a Hős ül, boldog lehetne egy ilyen eredménnyel ... de így a döntőben ez már nem elég, a francia fiú is érzi ezt, ingerült szóváltás az edzővel ...

Itt a magyar versenyző! Ahogy odaáll a szőnyegre, mintha magát az Erőt látnánk! Már kezdi is a kötelezővel, lezsidózza Deutsch Tamást, de milyen finoman, mily keccsel teszi, egy csavarás és már érezzük is, hogy Deutsch nem magyar! Ahogy azt odatette, a közönség felhördül, nagy dolgot fogunk ma este látni! Most már a szabad gyakorlatoknál tartunk, cigánytenyészet, varacskos disznó, gyerekgyáros, szinte süvítenek a szavak a levegőben és a leérkezéshez ... hát ez egy kicsit unott lett, Gabikám, ez a Vezérlő Tábornokos dolog egy kicsit fáradt ... 8.5 pont!!! 8.5 pont, megvan az aranyérem, ezt már nem lehet felülmúlni, ez már a zsákban van, Gabikám, megvan az első Dolfi-érem, megvan, most már biztos ...

A stadion tombol, de már fel is állt Nick, az angol versenyző. Nem vesz fel színesbőrű tagot a pártjába! Kiterjedt nemzetközi náci kapcsolatok! Dermedt a csend ... régi trükkök, de még mindig milyen hatásosak ... ennyi az egész, de egy stadion fojtja vissza a lélegzetét ... 9.3 pont!!!! Gabi lehajtja a fejét, a ria-ria-hungária elhallgat és a torkomat sírás fojtogatja ... Nick lenyűgözte a zsűrit, lenyűgözte a nézőket, fittyet hányt a kifinomultságnak, nem mutatott be kötelező elemet, de ahogy szinte brutális egyszerűséggel odatette, az oda volt téve ...

Gabi már fel is emelte a fejét és mosolyog! Igen, így kell ezt csinálni! Az ezüstérem is szépen csillog, és lesz még döntő, lesz még egy elfogulatlanabb zsűri és meglesz a Dolfi-érem is ...

28 megjegyzés:

eN írta...

Ez jó lett.
"ki viselheti egy évig a Dolfi-emlékérmet a tölgyfalombokkal" - akkor mégiscsak beáldozzuk Tölgyet?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Egyszerűen nem értem, Tölgy hogyan úszhatta meg eddig.
Felelősöket akarok.

Höndör B. Margit írta...

Dehát ez a Tomi hazudik!! Soha, semmi köze nem volt a Fidesznek a Jobbikhoz!! Nem is ismerik egymást!!
Milyen polgári körök?? Milyen együttműködés?? Arohadtéletbemár!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ne szorozzunk a reszleteken, Gizike, kulonben is a Multtal foglalkozzanak a multban elok, akik allandoan holmi partallami disznosagokon rugoznak. Tomi se tudhat mindent.

Szerintem elfogult volt a zsuri, maga mit gondol? Ez a Nick nem is volt olyan spiler, Gabi kellett volna megkapja az aranyat. Szemet globalistak!

bz249 írta...

Mindig ez van, a nemzetközi összeesküvők köre az ilyen kis országok ellen szokott törni, mert azokat könnyebb lenyomni. De majd a Páncélvonat!

Névtelen írta...

Az ugye megvolt, hogy a következő döntőtől kezdve minden holokauszttagadó mondat és tett mögött, minden neonáci megnyilvánulás mögött ott lesz a Fospumpa felelőssége?

Egyébként a tót versenyző hogyhogy nem került be a döntőbe? Mondjuk elég fáradt benyomást kelt már ő is sokszor, úgyhogy annyira nem csodálkozom.

Guderian jr.

Höndör B. Margit írta...

KGB
Tulajdonképpen teljesen igaza van, a részletek csak a MÁSIK esetében fontosak, sőt, akkor mindig, de azért mégis felmegy a pumpa az emberben, mikor ilyen igazságtalanságot tapasztal. Hogyan képesek összemosni a jót a rosszal?
Világosan lenyilatkoztuk, hogy minden felelősség a MÁSIKÉ, és akkor cseszegetnek itt minket holmi pár éves ügyekkel? Bazmeg, 40 évig satöbbi!
Áh.

Egyébként sem igaz, hogy annyira rosszak ezek a kis fiatal kölkök. Kicsit izgulékonyak, forrófejűek, néha rosszul fogalmaznak, és? Maga nem volt fiatal? Naugye. Gondoljon csak vissza arra a kínos esetre a Harangvirág bisztróban.

Egy a fontos, KGB: máshol is van szélsőjobb!! Ez megnyugtató. Mindenről a büdös libsi kommerek tehetnek! Ez is.

bz249 írta...

Guderian jr: szerintem a doppingellenőrzésen bukott el... a nácifutamon nem lehet alkoholos befolyásoltság alatt indulni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ne emlegessuk a par eves ugyeket, Gizike. Mindenkit erhet baleset. Igenigen, tolvajbanda es a tobbiek? Spongyat ra, ami volt, elmult.

Es hogy a fiatalok rosszak lennenek, Gizike?
Mar hogy lennenek rosszak?
A nemzetkozi nacifutam ezusterme az semmi? Sokan nagyon szeretnek azt az ezustermet, de hahahaha, abbol nem esznek! Es a lenyeg, hogy Nick nyerhetett most, de o se lesz fiatalabb, Gabi viszont egyre csak erosodik!

Meglesz az arany legkozelebb es addigra kiokosodunk sportdiplomaciabol. Mi fogjuk megvenni a maltai birot, nem hagyjuk az angoloknak.

bz249 írta...

KGB: az ezüstérem az igazi ezüstből van csak úgy mondják rá? Mert, ha igen, akkor rendben van, de még jobb lenne rudak formájában és raklapos kiszerelésben.

eN írta...

Gizike, amig az egyik fiataljainak csak a szajuk jar, de masikok elozetesben (tudja bunszervezet, sikkasztas, hutlen kezeles), addig hadd ne legyen az a legnagyobb gond.
Annal is inkabb, hogy az egyikiek szaja azert lehet nagyobb, es figyelnek ra tobben, mert a masikak ugyei attortek az ingerkuszobot.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az ezusterem csak a presztizs miatt fontos. Aztan lesz belole raklapos kiszereles, csak keruljenek vegre az ust kozelebe.

Höndör B. Margit írta...

Igen, igen, baleset volt, véletlen, igaza van!
Honnan tudhattuk volna?
Miből sejthettük volna?
Ne is foglalkozzunk hát tovább ilyen badarságokkal.
Tegnap ráértem, és elindultam ezen:

http://news.cincinnati.com/apps/pbcs.dll/gallery?Site=AB&Date=20090626&Category=ENT&ArtNo=906260805&Ref=PH&Params=Itemnr=1

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga is indult, Gizike? A kepekrol miert hagytak le?

Höndör B. Margit írta...

Férfiak...
Nem hagytak le, szőke parókában vagyok! Rögtön az első képen!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Szoke not nem latok az elso kepen.
Csak ket hidrogenezett ferfit.
Nemet valtott vagy micsoda?

Prosztó M. Beléndek írta...

"Bazmeg, 40 évig satöbbi!"

40 év... ugyan már, bagatel.
Majd a Fidesz is elnézést kér, hogy köze volt a Jobbikhoz. A 40 évvel kapcsolatban már ez bejött. Szórványosan.

(Valahogy így: Hogy én 25 évvel ezelőtt kommunista lettem volna, majd a rendszerváltás után szétloptam az államvagyont??? Már elnézést!)

Höndör B. Margit írta...

"Csak ket hidrogenezett ferfit."
Szemét!
Utálom magát!
(sír)

Höndör B. Margit írta...

Volt köze?:-O
Elnézést kér??:-O

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mas no orulne annak, ha hidrogenezett ferfinek nevezik. Maga egy ha'la'tlan bunko!

Prosztó M. Beléndek írta...

Gizike,

kit érdekel?

Höndör B. Margit írta...

Ja, azt hittem magát, azért mondja.
Engem speciel sokkal jobban érdekel KGB durungsága, vágja szájon.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Proszto, Gizike valojaban egy hidrogenezett ferfi.

Vagja szajon, mielott Gizike, a hidrogenezett ferfi lecsapja egy bezbolutovel.

Ezredes K Őrnagy írta...

Hidrogénezett férfiakat még bakának se vesznek fel. Hol van Tölgy? Berúgott a belga sörtől a nácifutamon?

bz249 írta...

Őrnagy: Tölgy hogy jön ide a hidrogénezett férfiakhoz? Azt hittem falangista ügynök, aki... ja tényleg, egy olyan falangista ügynök, aki kurvának álcázza magát. Ezek szerint a másik hidrogénezett férfi Tölgy álöltözetben!

bauer írta...

gizike, legalább megnyerte a versenyt? ;]

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ezüstérmet kapott. Mocsok globalisták.

tölgy írta...

Bazmeg, mondom, hogy burcsázom.

A tölgyfalomb pedig a bátorság szimbóleuma, bunkók!

Gizike ezüst? Megint elkúrta :(

Tomi megmondásában iránymutató: több kormányzati kommunikáció, izé... Mogyit nekünk, most!.