2007. március 13.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Gyönyörű

Nincs jobb szó a mai postra.

Hiába erőznek suttyó fideszes zöldségesek, a MESTER lemossa magáról a paradicsomokat, vattapamacsokat dug az orrába, és egy szelet bélszínnel a szeme alatt ott folytatja, ahol abbahagyta. Merilyenbátor!
Nem fogjátok elhallgattatni, rohadékok!

Menjünk végig ezen a szépségen akkor.
Először is a Mester komelja a szóvívőt, joga van hozzá, minden normális férfiember így van ezzel, és még ennek ellenére is megkritizálja nagyon keményen, hogy kicsit elkényeztetett! Ilyen tárgyilagos az Árpi!
Mert mindössze erről van itt szó kérem, arról nem is beszélve, hogy az elitek asszonyai igenis legyenek egy kicsit elkényeztetve, egy kis finnyásság olyan bájos, nőies, azok a kis fintorok, az a kedves, elnyújtott hangú nyafi, na, ettől érzi magát egy igazi elitférfi faszagyereknek, tedd le azt a nehéz könyvet, anyukám, majd én felteszem a polcra, az én feleségem nem mosogat, még csak az kéne.
Teljesen elborult, vérgőzös agyú zöldségesek persze most kórusban ostobaságról és intelligenciáról beszélnek, undorító, mocskos állatok! Mi a szar köze van ennek az intelligenciához? És ha szoci szóvívő? Kabbe. Bazmeg, milyen szépen tud fogalmazni nő létére, vedd már észre! Alany-állítmány egyeztetve, minden! NŐ LÉTÉRE! Hát mi az intelligencia, ha nem ez?
Na tűnés a picsába. Intelligens és okos, csak a ronda nők és a pasijaik irígyek, mert szép!
Másodszor.
Teljesen igaza van a szóvívőnek, és akkor tényleg mondjuk ki újra és újra, amíg rendesen nem rögzül: a FASZOM KÍVÁNCSI A SOK TETVES, BÜDÖS CIGÁNYKÖLÖKRE, a rohadt gyerekgyárosok már a bölcsiben terrorista fattyaikra, gettóba velük, szagolgassák egymást, bazmeg!
Milyen újságírói felelősség??? Milyen leírt szó súlya??? Cigány-e vagy?
Hörögjetek csak, bunkók.
MÉGEGYSZER:
NEMCSAK LEHET, DE ÚJRA ÉS ÚJRA LE IS KELL ÍRNI, MINDEN LEHETSÉGES HELYEN SULYKOLNI: NEM VAGYTOK EGYENLŐEK, KEVESEBBET ÉRTEK, ÉS EZ MARADJON IS ÍGY, EZ A NORMÁLIS, SŐT EZ AZ IGAZSÁGOS!
Örülj, hogy ha nem gettónak nevezik a lakhelyedet, és még nem tették kötelezővé a szeparációt!
Megoldás? Szarok rád.
Kisapám, ha szorgalmas vagy és tehetséges, akkor menjél egyetemre Sajómocsoládról. Na húzz el innen, büdös van.
KI ENGEDTE BE IDE EZT A SZERENCSÉTLENT?

Huhh.
Néha komolyan felidegesít ez a sok birka.


Feltettem egy büdöskét a postra, szerintetek fog egyetemre járni??
Nyihihihihi!!!
ahülyebutája.

Nincsenek megjegyzések: