2009. július 21.

Prosztó M. Beléndek
For a better Welt

Tirpákok. Ahogy végigjáratom a szemem rajtatok, el vagyok keseredve. Itt van például KGB. Itt áll és idvezült mosollyal molyol a blekkberijén, tweed zakóban és térdnadrágban, miközben mndannyian tudjuk, hogy az asszony két hete elkobozta az aksit. Aztán itt van az Ezredes, lovaglónadrágban, a vállapjaiban,a kis színes figuráival és a terepasztaljával, meg Tölgy, a mindig kimért Tölgy. Most is a kimérésből jött, igaz Tölgy? Nem is beszélek bz-ről, mert nem tudom a nevét megjegyezni az indexálás miatt, de mindig olyan hosszan és okosan ír, rendes tirpákember, na, csakúgy mint Gloire, akinek francia és koreai beütései vannak, egy kisebb, de annál hevesebb verekedésből adódóan, meg Loxon, aki mindig kategorikus, amiről papírja is van. És persze, Gizike, akiről csak jót tudok elmondani, többnyire kényszerből. Azért még annyit, hogy hagyja már Tölgyet, igazán nem szép valakire rálépni, unszimpátiából kifolyólag.


Szóval, tirpákok, elitek.

Új irányvonal van.

Legyetek buzik. A buziság köztimegoldás a neutronbomba és a koton között. Ezt nagyon egyszerű levezetni. Válság van, bazmeg. MErt túl sokat fogyasztottatok abból, amiből nem kellett volna (lásd plazmatévé és mobiltelefon), mohóztatok, és túl sok pénzt fektettetek be olyasmibe, amibe nem kellett volna (CDO kötvények, ingatlanok).

Hogy igazam van, abból is látszódik, hogy a hülyekínaiaknál, meg a hülyeindiaiaknál nincs válság.

Miért nincs válság?

Mert szarnak az emberi jogokra. Azért. Ami nekem végül is szimpatikus, mert mindég mindenhol az elit definiálja a szabadság fogalmát. Ahol tegnap még tarkón lőhettek az utcán, az is szabadság, ha ma már csak eltörik a térded tüntetés közben. És különben is, minek mentél oda. Haha.

De a hülyeidealista európaiaknak szociális védőháló kellett, meg jóléti állam. Szülni meg nem szülnek, mert kocsi, vagy kicsi. Azért mekkora proli mentalitás már ez, nem?

Namost, a hülyekínaiak, meg hülyeindiaiak ide akarnak eljutni. Mi lebegünk a szemük előtt. Mondjuk, én, mint elit, inkább nem, mert én az elérhetetlen, ködös, éteri messzeségben leledzek egy delhi cipőfelsőrész varró számára, de ezt hagyjuk.

Szóval, fogyunk Európában. ÉS erre a hülyekatkóknak sincs szava, mert csak erőltetik az abortusz ellenes baromságaikat, de itt nem az abortálás a gond, hanem a már említett kocsi, vagy kicsi elv. Erre sincs válaszuk, ja. Na, ne vigyünk ebbbe ízléstelenséget (*wink-wink*).

Szóval, ha jólét kell, és nem akarjuk, hogy tíz éven belül minket gyarmatosítsanak érdekes arcú emberek, hozzáállást kell váltani.

Világszinten be kell buzulni. Jó-jó, fart kell túrni, affektálva beszélni, kisujjat eltartani kávézás közben, de még mindig jobb a légkondis Lancia Thesis bőrülésén pink sortban feszíteni, mint egy turbános gyerekgyárosnak rimánkodni, hogy ugyan, adja már ki az éves rendes szabidat. Már, ha téged fogallkoztat és nem a több százmillió fajtársát, akik két Big Mac-ért lefűrészeltetik az ujjukat a dekopír fűrészgéppel.

Mint, mondtam, ott lenne még a neutronbomba, dehát az egy kicsit drasztikus. Ott az a kibaszott sok, nyálas pacifista politikus, beláthatatlanok lennének a következmények. És ott a koton, dehát látjuk, hogy milyen eredménnyel. Szarnak ezek a kotonra. Négy kerékre ácsingóznak, meg gyorsbüfékre, meg nyaralásra valami kibaszott, csikkel teleszórt, húsosfazék tengerparton. Őrület.

Buzuljatok a jólétetekért.

20 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mi van?
Ha en buzi leszek, akkor a turbanos gyerekgyaros kiadja a szabadsagomat?
Tettem nehany puhatolozo kerdest ez iranyban es majdnem kirugott a turbanos gyerekgyaros (hat gyerek, mind brit utlevellel). Maga szorakozik velem, Proszto.

A blekkberri pedig mellement. Nem blekkberrin molyolok.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Prosztó, rólam megfeledkezett. Ejnye.

de ami még nagyobb baj, az itt van. a hülyék serege.

http://index.hu/video/2009/07/21/megalapult_a_magyar_bloggerszovetseg/

azt hiszik, hogy ők itt labdába rúgnak. ez a projekt, nem a buzulás, lássa be. Vezető kell nekik. aki nem hagyja, hogy mindenféle hülyegyereket ugráljanak.
és volt pofájuk nem szólni a Mesternek... csak vmi halvány utalás van rá a szar kérdőívükben. Bezzeg a Szabózé mega Zújpéter ott van név szerint.
mit mondjak, tüzeskerék!

maga meg itt a válságról meg a buzikról irkál.

Ferenczy A. Szidónia írta...

http://sirubia.net/cuccok/pic/bloggervizsga1.jpg

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Jaj, Szidi kisasszony, ugy tunik, ebbol is kimaradt.

A Magyar Bloggerszovetseget termeszetesen en szervezem. Ezert van az alapszabalyban benne a Foblogok listaja. Benne a tirpakblog az elso helyen.

tölgy írta...

Prosztó úr,

Mi van má' bazmeg?


Amúgy, a buzulás szar ügy, ha érti mire gondolok.

KGB,
ez a Bloggerszövetség elég prolisan hangzik. És miért magyar?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Most magyarsag van, Tolgy. Tudja, Nemzeti Vagta meg a tobbi paszomanyos baromkodas. Ez a trend, bazdmeg.

Ferenczy A. Szidónia írta...

ez a magyarkodás hogy néz ki az új buzis megvilágításban?

magyar farba, magyar farkat?

tölgy írta...

Értem bazmeg.

Minden farba magyar farkat!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A baszast nem szo szerint ertettem. Az a Proszto maniaja.

A buzulas most nem trendi.

Prosztó M. Beléndek írta...

Szidónia kisasszony, még belírhhatom. Vagy nem. Nem tudom, melyik a nagyobb büntetés.

Prosztó M. Beléndek írta...

Tölgy.
KGB.

Buzuljanak.

Én megmondtam.

Prosztó M. Beléndek írta...

KGB!

Akkor mondja meg, hogy min molyol.
Úgy a kezére verek, ha nem tetszik a válasz, hogy arról koldul.

Maga egy felbujtó.

Prosztó M. Beléndek írta...

"belírhhatom"

=

beleírhatom

(Amúgy a 'bel írh hatom' egy titkos turbános-gyerekgyáros kifejezés, én már továbbképzem magam az új világgazdasági rendhez igazodva.)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Most E90-es Communicatorom van. Az a trendi. Persze csak az elitek kozott.

Tavaly meg trendi volt a buzulas, iden nem az. Ezert aztan nem is buzulok.

tölgy írta...

Baromság.

"bel írh hatom" az egyiptomi XVIII. dinasztia legjelentősebb uralkodója volt. Jóval Gizike budije előtt - pedig az is ősi - feltalálta a sivatagi angol wc-t és rendeletben tiltotta meg a szodomizálást a törülközőfejűeknek.

bz249 írta...

Beszéljün a Lényegről Prosztó. Egyelőre az a helyzet, hogy nem én dolgozom a törülközőfejűeknek, hanem ők nekem. Haha. És erősebb is vagyok náluk tehát ez nem igen fog megfordulni.

Na de mennyi mogyi van ebben a buzulás biznicben?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tegnap levezette, bz249. Nemcsak a nacik verhetik a buzikat is, hanem forditva is. Ezzel azonnal megduplaztuk a piac meretet.

Maga csak azt hiszi, hogy nem a torolkozofejueknek dolgozik. Mindenki nekik dolgozik manapsag.

bz249 írta...

Én putyinnak és csáveznek dolgozok, plusz a svéd titkosszolgálatnak (nem az itteni, hanem a skandináv svédeknek) ezek egyike sem törülközőfejű.

martonx írta...

Mi elitek, felette állunk az általunk kirobbantott gazdasági válságnak.

Így aztán nekünk nem is kell buzulnunk a túlélésért.

Höndör B. Margit írta...

Prosztó,
maga csak ne foglalkozzon azzal, hogyan romantikázok én Tölggyel, ez a mi dolgunk, vegye tudomásul!
És befejezhetné az undorító pletykálkodást is az állítólagos 43-as cipőméretemről, mert mindenki tudja, hogy 41-es a lábam, és csak melegben nagyobb egy kicsikét!
Gloirenak pedig nem be-, hanem kiütései vannak, és szerintem magától.

Namost.
A posztja teljesen zavaros.
Nem tudom, mi van mostanában magukkal, kánikulában alkoholizálnak? Nemrég KGB, most pedig maga.

Értem én, hogy foglalkoztatja magát ez a buzulás-dolog, aktív sportolóknál ez gyakori, mondjuk maga sosem volt az, de egyszer elment egy meccsre, nem?
holistartottam...
Szóval.
Ha maguk buzulnak, a másmilyenfejűek pedig nem, akkor azok egyre többen lesznek, nem? És akkor idejönnek, nem?
Akkor mit fog csinálni a rózsaszín sortjában, he?
Felemelt mutatóujját előre-hátra mozgatja ejnyebejnyézés közben?
Előre figyelmeztetem, Prosztó, hogy ezzel legfeljebb KGB-t rettenti el, egy turbános ferdeszemű szépen kiemeli magát a kocsijából, ráülteti egy túzcsapra, és elhajt.
Ha pedig elkezd sipánkodni a tűzcsapon ezért, akkor egyéb durvaságok is meg fognak esni magával.
Itten Európa van veszélyben a rondaarcúaktól, a világveszély most másodlagos, érti?