2009. július 7.

Prosztó M. Beléndek
járja be Európát

Talán egy kicsit meglepődtek, hogy engem láthatnak itten. Én is így vagyok ezzel. Én nem vagyok egy nagyon felvágós ember, elvtársak, nem is adok az évfordulókra. Hát láttak itten engemet az elmúlt húsz évben akármilyen évfordulón? Nem láttak.

Higyjék el, nem jó dolog így visszajönni. Most nem akarok vádaskodni, de azért a kutyaúristenit mán, hogy itten már meghalva sem lehet békiben lenni.

De nem ezért vagyok itt, hanem a kongresszus miatt.

Biztos kitalálták már, hogy nem jó kedvemben jöttem. Nem kell rémüldözni, itten most ez nem egyfajta feudalista-klerikál kísértetjárás,úgymond, azt meg ne tőlem kérdezzék, hogy fér ez bele a materialista tudatba, a materialista világnézetet, ha végignézek magukon, úgyis elég egyedileg értelmezték. A lé határozza meg a tudatot.

De elég az olcsó szófordulatokból, elvtársak. Megmondom én, hogy mi van itten, elvtársak. És elnézést, hogy remeg a hangom. Szovjet tankok kellenének a mocskos pofátokba, az van. Kupleráj van, az van. Mocsok egy szemétdomb.

Mi a rohadt élet az mán, hogy az új generáció harcol az öregekkel? Hol van az osztályegység? Egyáltalán, hol van az osztály? Hát összekaparkodott, jóllakott milliárdosokat látok, meg mindég éhes senkiháziakat! Az ilyeneket én, már megbocsássanak, de úgy kivágtam volna a pártvezetésből, mint a taknyot!

Mi az, hogy szocialista? Maguk a szocialisták? Hát mi a bánatos kurvaéletért szocialisták maguk? Mert piros szegfűjük van? Hát maguk tőrölmetszett kapitalisták, de még abból is a rosszabbik fajta!

Hát annak idején pofáztunk mi is eleget az emelvényen, de nem CSAK pofáztunk, legalább volt ötéves terv, meg progresszió, most meg azt sem tudják, hogy keletre vagy nyugatra nyaljanak!

Node elég az indulatokból. Csak a mi kutyánk kölkeit látom, ha végignézek magukon. Van, akinek még a pofáját is felismerem. Mi kapartuk egyikőjüket-másikójukat a szarból. Hát most kaparják már magukat össze, az istenit neki! Ha már szocialistának megbuktak, legalább az antifasiszta harci szellemet tartsák mán meg! Legyen már a krumplileves krumplileves! Az üt igazán nagyot, aki először üt!

Hát népitáncos majmokkal akarnak küzdeni a hatalomért?
Meglássák, nem lesz ennek jó vége.
Hogy ide köllött süllyedni.

4 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

A Fospumpa már említésre se kerül?

tölgy írta...

Nem mindegy, hogy nyugatra vagy keletre, de most már induljunk el és haladjunk Prosztó et.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Budenbrock haz, csak ennyit mondanek.
Kadar elvtars generacioja felepitette a birodalmat, Kovacs elvtars generacioja megtartotta, a dekadens Mesterhazy elvtarsek elszorjak.

Névtelen írta...

Süllyedni is tudni kell. Észak és dél meg sincs említve. Pedig ha tudnák!!!

http://ujszo.com/online/kozelet/2009/07/06/olajkutak-a-duna-menten-mar-nem-fikcio

Aztán ne tessék irigykedni!

A szem