2009. július 17.

Kovátsch Gamma Bertalan
Tehát ezért éltek

Miért élünk?

Pontosabban, miért éltek? Ahhoz, hogy én miért élek, csak nekem van közöm meg az adóhivatalnak, titeket az ne érdekeljen. Én azért vagyok, hogy míg ti a hálózati nyomtató installálásával bíbelődtök, addig én megválaszolhassak nektek ilyen fogas kérdéseket. Erre vannak az olyan miskolci bölcsészek, mint én vagyok.

Tehát miért éltek?

Azért éltek, hogy boldogok legyetek. És mi jelenti a boldogságot nektek? Hát a jólét jelenti, hogy lehet mirelit hamburgert zabálni, Civilization-nel játszani a számítógépen, blogot olvasni, még kommentelni is, már akinek megengedem, tévét nézni nagyképernyőn, ismerkedni párkereső oldalon, Suzuki Swifttel hajtani vagy állni a dugóban, ha éppen nincs válság, akkor egy Antalya is becsúszik és ha igazán öröm kell, akkor ott a fű vagy a mucsai bunkóknak az alkohol. Mindezt megteszitek és boldogok lesztek.

Miért éltek tehát.

A boldogságnak és szabadságnak persze ára van. Mindenekelőtt napi 10 órát kell ökölbe szorult gyomorral ülni a munkahelyen. De tudjátok, ez is a boldogsághoz tartozik, mert vannak a lúzerek, akiknek még ez se adatott meg. Nekik nem telik Antalyára és Swiftre, úgyhogy nem is baj az az ökölbe szorult gyomor. Meg kell szabadulnotok mindenkitől, aki a szabadságotokat korlátozza például tapadós nőstényektől meg a porontyaiktól.

Tehát ezért éltek.

Most egy pillanatra hagyjátok abba a boldogságot és a szabadságot és gondoljatok arra, hogy mindez az álomvilág veszélyben forog. Alacsonyabb rendű civilizációk hordái fenyegetik, akik még nem boldogok és szabadok, csak szeretnének azok lenni. Szeretnének, de nem tudnak, így aztán nem szabadok, viszont emiatt kurva sokan vannak. Ezek az arcok beözönlenének, mint a 23 millió román munkavállaló és ha hirtelen körülnéztek, akkor nem szabad és boldog Antalya-Suzuki Swift emberek néznek rátok vissza szabadon és boldogan, hanem az underclass primitív tömege, a tapadós nőstényeikkel és a rengeteg porontyukkal.

És akkor még attól is elmegy a kedvetek, hogy éljetek.

Egyik megoldás a neutronbomba. Gusztustalan, de inkább ez, mint a hordák. A másik megoldás, hogy a hordákat meggyőzzük szépen, hogy ők is szeressék a mirelit hamburgert, a Suzuki Swiftet a dugóban, a blogolást, no meg engem. Váljanak szabad és boldog emberekké, a tapadós nőstényeiket valamint a porontyaikat pedig tüntessék el a picsába. Változzanak meg, hogy olyanok legyenek, mint én és a zsezsgésükkel, jövés-menésükkel ne zavarjanak minket, szabadokat és boldogokat.

Mert ha erre nem hajlandók, még mindig ott van a neutronbomba.

16 megjegyzés:

bauer írta...

el sem olvastam mi van, az atombomba mehet.

De aztán ne rinyáljon a Mester, hogy a fia gyerekének 3 fejú mutánsa született a rádióaktivitás miatt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

az atombomba a vegso eszkoz.

Elso csapaskent bolcseszeket vetunk be. Beszeljek be ok a torolkozofejueknek, hogyan lesz a mirelit hamburgerbol boldogsag.

Höndör B. Margit írta...

Nézze, KGB, nem azért, mert nem válaszolt az utolsó levelemre, de ez most mi?
Már ha el tud szakadni a saját maga által kreált tapadósnőstény+poronty-os fujjderondalibsikezek metaforától.

Kicsit túl sokat rakott ebbe a posztba. Nagyon meg akarta mondani?

martonx írta...

Az underclass hordák a rongyfejűekre utal, vagy a nálunk élő svéd kisebbségre?

Mert a rongyfejűek, ha jobban megnézzük a barátaink. Ugyanúgy utálják a hülyekatkókat, mint mi. Márpedig az ellenségünk ellensége a barátunk. Meg amúgy is messze vannak tőlünk.

A svédek viszont már itt vannak. Az atombomba sajnos nem szelektál bőrszín alapján. Úgyhogy KGB, maga nagyon elkésett ezzel a poszttal.

bz249 írta...

martonx: és ilyenkor mi a megoldás? Egyrészről lehet rinyálni, másrészről meg olyan Atombombát kifejleszteni, ami szelektál bőrszín alapján. Ugye nem kell elmondanom, hogy melyik a Haladóbb elgondolás.

eN írta...

A tapadós nőstény vajonmi?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

gizike, kezdek elkeseredni. Utolso levelere harom peldanyban, ket kulonbozo e-mail cimre valaszoltam. Tenyleg nem tudok masra gondolni, mint hogy az Ellenseg hekkerei elteritettek a leveleket. Ez esetben az egyetlen megoldas a kiberhaboru.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

martonx, disztingvaljon. Az atombombat mar a Mester is kizarta. Az egyetlen remeny, ha a kinaiak es az iraniak es megertik, hogy a szabadsag es boldogsag fele az ut Antalyan keresztul vezet.

Van meg valami, ami nem vilagos?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

eN, le vagyok dobbenve. Maga tenyleg nem ismeri ezt a vilagot?

Tapados nosteny az a no, aki gyereket akar.

bz249 írta...

Tudja mi a helyzet KGB, a kínaiak is Antalyára akarnak járni, nagy kocsit vezetni és Elitként pöffeszkedni. Komolyan a sok kis sárga tetünek egészen olyan vágyai vannak, mint amilyenek az embereknek szoktak lenni.

Viszont a Mester nem érti a helyzetet. Mert mondjuk betiltjuk a fogalmazás-gátlást. Hát, ahogy én a tirpákokat ismerem, erre az lesz a reakciójuk, hogy csak orális szexben fognak utazni, meg birkadugásban. Ugyanis birkát tirpáknak még nem sikerült teherbe ejtenie, tehát ez az atombiztonságos szex. Az a nagy helyzet ugyanis, hogy a tirpákoknak azért nincs gyereke, mert nem akarnak.

A megoldás meg az, hogy meg kell motiválni őket, hogy akarjanak. A jelenlegi rendszert felejtsük el, nem működik, meg sok mogyiba kerül (most komolyan, erre a baromságra, hogy sok sivalkodó, hüje kis köcsög tirpákgyerek legyen mindenfelé mogyit elcseszni?). Na de van másik út.

Az erőszak, erre azt mondják, nem túl jó motivációs módszer... de olcsó, van bőven készleten és az Őrnagy szívesen osztogatna belőle. Szóval a megoldás: minden 16 év feletti tirpák férfinak, akinek nincs legalább 3 gyereke vagy jó mentsége (pl. mert Elitek és nem érnek rá) a nyakába kell akasztani egy táblát, hogy "buzi". Namost ezeknek a "buzi"-knak minden hétvégén meleg büszkeség napi felvonulást kell tartania, ahol a Tirpák Települési Őrgárda tojásokkal dobálja őket, meg jól megveri.

Ennek több előnye van:
- egyrészről a tirpákok elszégyellik magukat és rájönnek, hogy csak úgy vethetnek véget ennek a megalázó helyzetnek, ha gyerekeket szereznek valahonnan
- ez a módszer a nők megverését is outsourcolja, tehát azzal nem kell törődni
- ha dolog működik, akkor lehet Nyugatosan Polgárosult Európai Értelemben Vett Fasisztákat hívni a rendezvényre, aki egy adott összeg befizetése után "buzi"-kat verhetnek... ezzel rendberakjuk a kőcségvetést is egy füst alatt

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, aggodalmaim vannak. Es mi van, ha a tirpakok meg a buzikent valo megveretest is bevallaljak, csak hogy Antalyan nyaralhassanak?

bz249 írta...

KGB: akkor legalább az Őrnagy lefoglalta magát, meg van mogyi a Nyugatosan Polgárosult Európai Értelemben Vett Náciktól.

Ennyit minimum ki lehet hozni a projektből.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagyot el kell kuldeni Afganisztanba, hogy ott vedje a nyugati civilizaciot a hordak ellen.

Mogyi? Kilatas van mogyira? Hol? Kitol? Beszeljen, ember!

bz249 írta...

A Náciktól ember: a nácik, még a Nyugatosan Polgárosult Európai Értelemben Vett Nácik (továbbiakban NYPEÉVN) szeretnek buzit, zsidót, arabot meg ilyenféléket verni.

Nálunk meg itt lenne a sok buzi tirpák. Namost a terv az, hogy jegyet árulunk NYPEÉVN-nek, aminek bemutatásával eljöhetnek Tirpákbokrtétásra meleg büszkeség napi menetet szétverni. Így a családtámogatási rendszer hasznot tud termelni.

Ha a dolog beválik a rendszer továbbfejleszthető. Pl. van egy G8 csúcs, vagy egy NATO-kongresszus mondjuk Párizsban. Erre odamegy egy csomó NYPEÉVN meg ugyanezek baloldaliban és randalíroznak. Mi viszont leszerződünk a párizsi polgármesterrel, hogy a randalírozó csőcseléket ide lehet hozni Tirpákbokrétásra és akkor nem Párizst, hanem Tirpákbokrétás Alsót verik szét. Outszorszoljuk a randalírozókat, mert ezek az üzleti trendek.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez zsenialis! Europai ertelemben vett fasisztak, mint respiac! Raadasul, ha ugyesek vagyunk, elerhetem, hogy ezek Prosztot verjek!

Uzleti tervet, de azonnal. Hany milliardos piacot jelentenek ezek?

bz249 írta...

Na nézzük csak a célpiacot:

Anglia: 943.598 BNP szavazó
Franciaország: 1.091.691 FN szavazó

Ez összesen több, mint két milla szavazó, ha ezeknek 10%-a hajlandó évi 50 eurót (a jövedelmük jóval kevesebb, mint 1%-át!) költeni randalírozásra. Akkor az évi 10 millió euró.

És akkor csak Náciknál és csupán Angliánál és Franciaországnál tartunk! Van legalább egymillió kelet-európai náci, meg egy kb. ugyanennyi anarchista baloldali. És még mindig csak a politikánál tartunk!

Ha bejáratjuk a rendezvényt például meg lehet majd tartani a futballhuligánok éves találkozóját. (majd kifestetjük a stadiont, meg bérelünk székeket). Mellékbevételként meg ott a biztosítási csalás.