2009. július 9.

Kovátsch Gamma Bertalan
Sérelem

Slota szivatja a szlovákiai HTM-eket. Ki nem szarja le, hadd szivassa, ha neki az jól esik. A HTM-ek is kihúzták a gyufát, a Benes-dekrétumokat piszkálták, mint valami fasiszta, meg puffogtak a kettős állampolgárságon. Nem segítették a magyar és a szlovák nép megbékélését ezek a szlovákiai HTM-ek. Spongyát rájuk, bekaphatják a fospumpát.

Hanem mégis csak van tanulsága ennek a Slotának. Slota keletkezett valahogyan. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan jutott eszébe ez a turbószlovák téma, de kurvára nem is érdekel. Nekem üzenetem van és azt kell átjuttatnom, Slota ehhez csak eszköz.

Legyen úgy, hogy Slotának megágyaztak az úgymond mérsékelt pártok azzal, hogy felemlegettek olyan háborús bűnösöket, mint például Kossuth Lajos is.

Értitek, bazdmeg? Ti, ott, a hülyeországos címeretekkel? A HTM-ek azért szívnak, mert vannak magukat mérsékeltnek tartó debilek, akik folyton piszkálnak. Ahelyett, hogy mindenki jól elfelejtené a Benes-dekrétumokat és akkor cserébe a hülyeszlovákok is elfelejtenék Kossuth háborús bűneit, egyesek itt megágyaznak. Kokettálnak. Keltetik a nácikat. Összefonódnak. Együttműködnek.

Orbán egy fospumpa, vetem közbe teljesen mellékesen.

Mert miatta lettem kirúgva a Magyar Hírlaptól. Erre a sérelemre nincs bocsánat.

18 megjegyzés:

eN írta...

Indítsunk népszavazást a "régi" Magyar Hírlapért. Vagy tudok jobbat. Mondja meg a Piac hogy az újra nincs szükség, a régi volt az olvasott, a nyereséges. Vagyis izé... szóval vissza a Magyar Hírlapot!!!!!11!!!

Ezredes K Őrnagy írta...

Törvényt kell hozni az országgyűlésnek, hogy a Mester örökös főmunkatársa a Madzsar Hírlapnak, mert ezt kéri a Piac

Guderian jr. írta...

Remélem, nem sikkad el a Mester megmondásából az a mellékesen odavetett megjegyzés, hogy a csehekkel milyen jól ki tudnak jönni azok a népcsoportok (most majdnem nemzetet írtam), akiknek van szerencséjük egy országban élni velük. Kár, hogy mára már egy ilyen sem maradt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Szerencsere mar nincs szukseg nepszavazasra. A Nep (akarom mondani, a Piac) beszelt es vilagosan megmondta, hogy ezt akarja:

A kormánynak pénzt kell fordítania a nemzeti múltunkat hitelesen bemutató, szórakoztató, de egyben nevelő jellegű nagyjátékfilmekre. Kiemelten segíteni és támogatni kell a nemzeti ébredést elősegítő szervezetek, egyesületek, zenekarok misszióját.

Nem kerdes, hogy a Regi Magyar Hirlap ilyen missziot teljesitett.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Igaza van, Guderian. Es tudja, miert van ez igy? Mert Csehorszagban a korai iparosodas miatt nyugatosan polgarosult a lakossag, mig Magyarorszagon csak budosparasztok elnek (kiveve Budapestet). Nem kerdes, hova huznak a tobbi nepek. Maradni azert nem maradt beloluk, mert annyira tetszett nekik a cseh civilizacio, hogy a beolvadast valasztottak. Aki pedig tul mucsai volt a beolvadasra, azt udvariasan tavozasra kertek fel.

Ezredes K Őrnagy írta...

KGB, nem fél? Már említettem korábban is, hogy a sok barikad.hu homoszexualitást okoz.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Eljott az ideje a coming outnak. Sajnos a figyelmeztetese elkesett. Szerelmes vagyok Vona Gaborba.

Névtelen írta...

Nem is csodálom. Aki ilyeneket tud mondani: "Ezáltal lehetünk képesek letenni nemzeti függetlenségünk alapkövét: az ébredést." - abba az ember szerelmes lesz. Ez, hogy úgy mondjam, sorsszerű.

Leskelődő
*mély meggyőződéssel bólogat*

Ezredes K Őrnagy írta...

Gyanús volt már nekem korábban is. Akkor szombaton hazarepül sötét nadrágban és fehér ingben?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Londonban is van Gardat tamogato tiltakozo rendezveny, amint Mezoturon is.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ez az, Leselkedo, ratapintott. Ebredes. Ez hianyzott eddig.

Vettem is egy ebresztos radiot.

Ezredes K Őrnagy írta...

Londonban? Remélem szétverik a haladó antifasiszták. Rémes, tegnap olvastam, hogy John Lyndon szerint a konzervatívok már jobban képviselik a munkásosztály érdekeit, mint a Labour. Botrány.

bz249 írta...

Őrnagy: a Haladás iránya elfordult a hálátlan proliktól az igazi Szakértő Elitek irányába.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Igen, Ornagy, a konzervativok regota erolkodnek, hogy a prolik rajuk szavazzanak. Aztan jon a meglepetes, hogy meg a BNP-re is inkabb leszavaznak, mint rajuk. A konzervativok szerencsejere van kozeposztaly is, amit meg lehet hoditani. Ott eleg jol allnak.

tölgy írta...

Hát kérem én szakértő megmondtam Brünnben.
Ottan mindent németek és zsidók építettek.
Most két fajta nincs a városban: német és zsidó.
Pozsony (Szlávtestvériség) is valahogy így alakul.
Szerencse, hogy a Nyugat 1918 után elhozta a Népek Testvéri és Örök Békéjét.

bz249 írta...

KGB: ezt még valami Churchill nevű csóka találta ki, bár egyesek egy Disreali néven illetettnek tulajdonítják

http://en.wikipedia.org/wiki/Tory_Democracy

mondjuk akkor még valamennyire működött

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bz249, egy erdekes dolgot figyeltem meg. Nagy-Britanniaban legalabb a kozepkor ota mindig ket csapat jatszott egymas ellen dacara annak, hogy erdekcsoportbol eppenseggel joval tobb is volt.

Ha pedig felbukkant egy harmadik ero, akkor a meglevo erok egyike tunt a jelentektelensegbe, mint a liberalisok a Labour felemelkedesekor.

Erdekes, nem talalja?

bz249 írta...

KGB: kérem ez azért van, mert a "Monty Python és a Szent Grál" című történettel ellentétben az angolok nem hüjék.

Ha két oldal van, akkor 50% az esély arra, hogy az én csapatom lesz a Győztes. Szóval ezzel a módszerrel a legtöbb érdekcsoport maximalizálni tudja a húsosfazékhoz való hozzáférését. A nagyok azáltal, hogy a kisebb csoportokat maguk mellé állítva megfordítják az erőviszonyokat. A kisebbek meg azáltal, hogy záros időn belül képviseltetve vannak a hatalomban... plusz ugye ott a zsarolási potenciál, hogy mi van ha átállnak.

Na ezt cseszték el a Liberális Barátaink, mert ki hiszi el róluk, hogy odaállnának a Fospumpa mellé. Meg egyáltalán a Fospumpa se fogadná be őket.