2009. július 13.

Kovátsch Gamma Bertalan
Mi a teendő?

Jó. Köszöntök minden szuverén értelmiségit mai előadásomon. A téma, mint mindig, ugyanaz. Mit kell gondolnotok ebben a bonyolult politikai helyzetben? Amíg ti ott lent PHP scripteket hegesztetek, CSS stíluslapokat gányoltok és megpróbáljátok Windows 7-re upgrade-elni a Vistát, én kisujjamat folyamatosan a történések ütőerén tartom és előemésztem nektek, hogy mi a teendő.

Közbevetőleg megjegyzem, hogy az MDF-esek jófejek, az összes többiek viszont rosszfejek.

Kiről lehet szó, mint Tényezőkről? Hát vannak a szocik meg a fideszesek. Őket úgy képzeljétek el, mint a Blikkben a nagymellű nőket. Blikket nem olvastok? Vagy ha igen, akkor csak úgy undorral, szőrmentén, nem is minden nap, csak minden második nap és különösen nem lapoztok a nagymellűhöz, ugye? Igen, ezek vagytok ti, az intelligens, racionális elit, de sajnos véglények serege csorgatja a nyálát a nagymellűeken, az is egy Piac, ott is Verseny folyik. Az MDF pont az ilyen intelligens, racionális elit pártja, mint ti vagytok, vetem közbe mellesleg. Aztán volt az Ész Pártja, az SZDSZ. Volt, mondom. Ma már csak az MDF van, rájuk kell szavazni. Tehát az SZDSZ már nem az Ész Pártja, hanem a Segg Pártja, aki rájuk szavaz, az is egy segg. Ezek tehát a debilek és akkor van az MDF, ami kormányoz.

Ha Gordon, az MDF-es nem lenne, a többi kreténtől már rég csődbe ment volna az ország és bank már visszavette volna a számítógépetekből a hitelre vett grafikus kártyát.

Retkes egy fospumpa (ezzel szemben Bokros Lajos egy Hős). Kóka jót akart, de hülye volt, ezzel szemben Lajos, aki az Európa Parlamentbe az MDF színeiben jutott be (és nem is a hígagyú Fodor színeiben) nem egyszerűen jót akar, de tudja és teszi is a jót és emellett győztes is, hiszen bejutott, a hülyefodor pedig nem jutott be, kivel vagy, a győztessel vagy a vesztessel? Az SZDSZ SZAVAZZ még a jogvédelmet AZ is elszúrta, szavazni MDF-re rá nem érdemes.

Ez tehát a politikai helyzet, mehettek vissza PHP scriptet reszelni, CSS-t gányolni és Windows 7-et upgrade-elni Vistából. És hogy mi a teendő? MÉG MA ADAKOZZATOK AZ MDF-nek, az Ész Pártjának! Azt rátok bízom, függetlenül gondolkodó szuverénokra.

Ismétlő kérdések:

  • Ki a győztes és ki a vesztes, az MDF vagy az SZDSZ? Megoldás: Az MDF a győztes, az SZDSZ a vesztes.
  • Kire szavaz az elit? Megoldás: Az MDF-re szavaz az elit, a többire a hülyék.
  • Ki a te Hősöd? Megoldás: Az én Hősöm Lajos, a Hős.
  • Ki vagy te? Megoldás: függetlenül és racionálisan gondolkodó értelmiségi vagyok.

36 megjegyzés:

martonx írta...

Az utolsó Ismétlő kérdés előtt le a kalappal.
A választ kórusban kell mondjuk? :-)

Az elitek között megbúvó köztisztviselők, ha nem tudják mi az a PHP script, attól ők még elitek? És aki tudja az WEBelit?

A Tiszatáj folyóiratban eddig még sose láttam nagymellű nőket. Lehet titokban lemondom az előfizetést, és még ha undorral is, de inkább Blikket járatok?

Ezredes K Őrnagy írta...

Tiszatájat olvas? Te jó ég. Annál mucsább dolog nem sok van az északi féltekén. Olvasson Playboy-t, abba még a Mester is szokott írni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

te jo eg, Martonx, hat hogy olvashat Tiszatajat? Szo van a Tiszatajban arrol, hogy all Brangelinaek valasa? Na ugye.

Ornagynak igaza van, a Playboy egy jo kezdet az elitbe valo bekeruleshez. A nagymellueket meg ne nezze benne, csak az elitcikkeket!

Ezredes K Őrnagy írta...

KGB, komoly bajok vannak a fiatal elitekkel. Az egyik nem figyeli a Mester írásait soha, a másik Hülyetiszatájat olvas, a harmadik tejfölös poharakba holmi büdös virágmagokat dugdos. Nehéz lesz ilyen emberanyaggal felépíteni a Kapitalizmust, mondom én.

bz249 írta...

Őrnagy önnek meg Tallián Miklóst (az egyetlen igaz Kapitalistát Közép-Kelet Európában) kellene olvasnia. A Kapitalizmust nem kell, sőt nem is szabad építeni, az magától (már nem magatól, mert látja ön nem fogja fel a Kapitalizmus Lényegét, hanem csak úgy) lesz. Az épített Kapitalizmus az maga a Szocializmus.

Guderian jr. írta...

Értem. MDF-re szavazni, Ész Lajost dicsőíteni. Alles klar.

De azt tessék még megmondani, hogy lehet-e elit az, aki időnként nagymellű nők képeit nézi? Ez nem jött át egyértelműen.

bz249 írta...

Guderian jr.: megengedheti magának anyagilag, hogy nagymellű nők képeit nézegesse? Ha igen, akkor Ön egy Elit, aki jövedelmének egy részét a hobbijára (nagymellű nők képeinek nézegetésére) fordítja és ezzel pörgeti a gazdaságot.

Ha nem, akkor Ön egy proli, akit a bulvármédia bepalizott és olcsó élvezeteket ad a mogyijáért. Ezzel persze szintén pörgeti a gazdaságot, tehát nagymellű nők képeit nézegetni mindenképpen kapitalista viselkedés.

De aztán nehogy valami ingyenes szájton nézegesse a nagymellű nőket, mert az nem okoz gazdasági aktivitást és a törvény büneteti!

Ezredes K Őrnagy írta...

Tallián Miklós az egyik kedvencem, és egyébként a Mester harcostársa. Miként PLT is, meg Seres Laci. Csak ezeket a szerzőket érdemes olvasni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Meg a PHP-rol es a CSS-rol. Ezeket nem kell erteni, ezek kulfoldiul vannak. Azt mutatjak, hogy a Mester a Modernekhez szol, akik ilyen harombetusokkel foglalkoznak es nem a multba nyihogo prolikkal, akik mondjuk krumplit termesztenek, minimalis Erteket Adva Hozza.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hogyhogy Tallian Miklos meg nem irt az elitblogunkra sose? Azonnali akciot kovetelek.

bauer írta...

KGB: TM már írt ide és méghozzá személyesen is, az egyik kommentre. mindjá kikeresem

Névtelen írta...

"a harmadik tejfölös poharakba holmi büdös virágmagokat dugdos."

Közlöm Önnel, hogy a ricinusaim már fél méternél is nagyobbak, és nem félek használni őket!
Éljen az MDF, a nagymellű Hős!
http://csepel.info/wp-content/uploads/bokros_ibolya090224.jpg

Leskelődő

Ps.: Csókoltatom Őrnagy úr, rég láttam :)

Ezredes K Őrnagy írta...

Nagyon eltűnt Leskelődő.
Ricinus? Fújjjjjjjjj

Ezredes K Őrnagy írta...

A Mester miért nem ír a Nabuccoról? Bezzeg a Déli Áromlatról írt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kitol hoz a Nabucco gazt? Torulkozofejuektol. Azok jobb, ha csizmasarok alatt vannak. Mi kenyes izlesu liberalisok vagyunk, a csizmasarkazastol undorodunk, csinaljak meg helyettunk inkabb az oroszok, ok meg elvezik is. Cserebe eltehetik a gaz aranak a felet.

bz249 írta...

KGB: azt mondja egyetlen csizmafetisiszta liberális sincs a piacon?

martonx írta...

Oké döntöttem. Tiszatáj megy, playboy jön.
Éljen a haladás, meg a piac. És akkor mindenki mondja kórusban:

"függetlenül és racionálisan gondolkodó értelmiségi vagyok"

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Martonx, orulok, hogy belato volt. A fuggetlenul es racionalisan gondolkodo ertelmisegi vagyok szlogenbol dalocskat kell irni, hogy jobban fulbemasszon. Ki vallalja a jingle elkesziteset?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Van csizmafetisiszta, meglepo modon megegyeznek a Piac es a Verseny legnagyobb hiveivel. A haboru olyan allami dolog, piacversenyes nem ereszkedik le hozza. Csinaljak csak az oroszok, ha nekik ez elvezet es tegyek el a mogyit. Szegenyek, valamibol nekik is nyugatosodniuk kell.

bauer írta...

Őrnagy: akkor még az Úr volt, most Lajos van - nem téma már a gáz.

Ezredes K Őrnagy írta...

De a háborút magáncégek is végzik, mint Irakban? Akkor már rendben van, nem?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ornagy, sajnos azt kell mondani, Irakban is jelentos az allami szerepvallalas. Olyan is az egesz projekt. :-(

bz249 írta...

KGB, Őrnagy: mert nincs verseny, igaz, hogy vannak magáncégek, de ezek lényegében kiszervezett projektcégek. Vagy el tudja képzelni, hogy egy ilyen magáncég átáll a felkelőkhöz, mert abban komolyabb profitlehetőséget lát? Ha könyvelők vezetnék ezeket a katonai cégeket is, akkor egyből más lenne a háború!

bz249 írta...

Szóval a Lényeg: az elavult, múltba révedő árvalányhajas nacionalizmust kell kivenni a háborúból elsősorban. Ezután Piaci alapra lehet helyezni az egészet és onnantól Globalizáltan és Versenyképesen lehet háborúzni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Es akkor esetleg egy puskaloves nelkul, a tozsden felvasarolhatnam az ellenseges hadsereget? Pikans otlet, de sok mindent megoldana.

eN írta...

Egy Milo Miderbrinder nevű csóka mintha kísérletezett volna ezzel abban a bizonyos regényben...

Höndör B. Margit írta...

KGB, írtam magának egy emailt.

Höndör B. Margit írta...

Ja, érdemi:
Minden másik seggfej! Csak egy maradhat!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

E-mailjet konspiracios okokbol toroltem. Postafiokomat megfigyelik, nem akarom, hogy megtudjak, hogy magaval kapcsolatot tartok.

Mondja el itt a kommentmezoben kodolva.

Höndör B. Margit írta...

ne hülyéskedj, lécci. Tényleg fontos lenne

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Level nem jott meg?

Höndör B. Margit írta...

Nem.:(
El tudod küldeni a kbgizikére?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

az melyik?

Höndör B. Margit írta...

kbgizike@gmail.com

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Harmadszorra is elküldtem.

Höndör B. Margit írta...

Megkaptam, köszönöm, válaszoltam:)