2009. július 6.

Kovátsch Gamma Bertalan
Szado

Most megkaptátok, genyóládák! Muhahaha, a Köztársaság ökle jól bevert a pofátokba, aminek már nagyon ideje volt, mivel egyes kommentelő itt a blogon nagyon elharapózott. Azokat a kommenteket persze meghagytam, hadd lássák az eszükkel és nem a seggükkel gondolkozó urbánus fiatalok, hogy melyik oldalon vannak a sötét bunkók.

Fájt a paprikaspré, hülyék? Kurva nagy szerencsétek volt, hogy nem én tanácsadtam az intézkedőknek, mivel az én szemhatárom nem korlátozódik erre a bűzös dagonyára, ami ez az ország, hanem világfigyelő tetőre kapaszkodik. Onnan gyűjtögetem a tömegoszlatás haladó módszereit.

Elmondanám, hogy Dél-Koreában a fejre és a torokra ütnek a rendőrpajzzsal. De ez semmi. Ecuadorban, ha összekapaszkodik a csőcselék, akkor nyakonöntik őket egy kosár mérgeskígyóval, aztán aki eljut a kórházba, annak szerencséje volt. Kiribatiban nem csinálnak nagy ügyet a felvonulásokból. Vonuljanak csak. Hanem a fényképek alapján a tüntetőket megtalálják és éjjel, amikor édesdeden alszanak, párnát szorítanak az arcukra ... aztán a párnát vagy elengedik öt percen belül, vagy nem. Maliban időnként beviszik a nagypofájúakat az őrszobába. Átlagosan hatból egy nem jön vissza. Kell a húsellátmány a verőembereknek, akik nehéz fizikai munkát végeznek, meg a krokodiloknak is hízni kell valamin.

Seggarcúak, becsüljétek meg magatokat, hogy itt csak paprikaspré volt. Ha a jobboldaliakon múlna, lenne mérgeskígyó, párna és krokodil. Még szerencse, hogy nem ők vannak kormányon. A paprikasprét pedig köszönjétek a Fospumpának.

Vegyétek úgy, hogy ez már Orbán két pofonja.

20 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

Mi volt ez a hippi harcmodor? Már egy jó kis bunyót se láthat az ember?

martonx írta...

Azt mondják meg miért nem lehet a haladás nevében már eleve otthonról elvinni az őrsre az embereket?

Miért kell megvárnunk, míg agresszívan kiülnek a parkba? Kinek jó az, hogy aztán meg nem merünk arra sétálni a rend.. izé a tüntetők miatt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nezze, Ornagy, nyugatosabban polgarosult videkeken lovetnek. Ezen felul a krokodilok is tetszenek nekem.

De ezek ... mocsarba sullyedt magyar ugar, nem egyszeruen nem fogadtak meg a tanacsomat, de meg a tanulmanyert se fizettek. Szanalmas, provincialis bunkok.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Martonx, valakin be kell mutatni, mire kepes a Koztarsasag Okle. Kulonben a tobbiek is elkezdenenek puffogni.

martonx írta...

Azért szerintem egy-egy eltűnő családtag hatásosabb lenne.

Nézze meg, a hülye nácik szombaton megint újrakezdik.

Ez így nem haladás. Csak egyhelyben toporgás.

bz249 írta...

http://www.guardian.co.uk/observer/gallery/2008/jan/17/1?picture=332107927

így kellene bánni a sok náci csőcselékkel, oszt majd leszoknának a forgalom akadályozásáról... vagy ha nem, akkor meg egy idő után elhalálozás útján fognak elfogyni

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

bz249, maga Erteket Adott Hozza! Ez nyilvanvaloan egy Halado Modszer, ha a Guardianban jelent meg. Javasolni fogom tomegoszlatasra a kovetkezo tanulmanyban (a mostani post utan igeretet kaptam, hogy jon a mogyi hamarosan).

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Martonx, ne kotozkodjon itten. Eltuno csaladtag vagy pisztolyos kivegzes az utcan? A valasztas a maguke.

Ezredes K Őrnagy írta...

Nem kell őket kivégezni. Munkatábor.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Munkataborba a tobbiek mennek. A tuntetoknek mergeskigyo vagy krokodil.

Ezredes K Őrnagy írta...

Krokodil. Az olyan haladó. A mérgeskígyó nem jó, az nő a magyar ugaron is.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Viszont a mergeskigyonak nem kell draga gazfutes. Gondolja meg.

Ezredes K Őrnagy írta...

Hogyne kéne. Ha nem hülyemagyar kígyót akar. Meg a krokodil valahogy látványosabb. Erőt sugároz. És utána a haladó melegek bőrtangákat készíthetnek a felhízott állatokból.

bz249 írta...

KGB, Őrnagy: nem lehetne inkább gépesítéssel megoldani. Tudom, hogy az ilyen múltba révedő tradiconalitás meg hasonlók, de szerintem csak a tankkal áthajtunk a sok seggfejen az igazi. Esetleg géppuskázás, de annak nincs akkora picológiai tanulsága.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hmm, iparositas, igaz, ami igaz, az a jovo.
Es ha a tiltakozokat gepsoron allitanank elo?

Ezredes K Őrnagy írta...

Vagy pedig kényszermunkára velük, egy évig pakolják a Tescoban a polcokra a külföldi sajtot.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kenyszermunkara a hulyemagyarok fognak menni, szaz evig pakolhatjak a Tescoban a kulfoldi sajtot a KOSARUKBA, muhahahaha!

Tiltakozok kellenek, hogy ijeszto korulmenyek kozott lecsaphasson rajuk a Koztarsasag Okle. Most azt keressuk, hogyan lehet a legtobb Erteket Hozzaadni a tiltakozasi processzhez.

bz249 írta...

KGB: a Fejlett Nyugatról importálunk tiltakozókat, ahogy szemétbálákat szoktunk.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Vagy inkabb a fejletlen keletrol. Azokert nem fog rinyalni senki, ha veletlenul valamelyiket torkon utik egy rendorpajzzsal.

bz249 írta...

Nem jó, a fejletlen keletiek a zárt gazdaságukkal megoldják önerőből a tüntető rendőrpajzzsal való torkonverését. A Fejlett Nyugat viszont outsourcingol, erre a vonalra kellene rácsatlakozni.