2007. december 21.

Kovátsch Gamma Bertalan
Méltó megemlékezés

Éppen csak egy pillanatra ugrottam be, hogy elrendezzek néhány prolit itt a blogon. A karácsonyról van szó, meg hogy keresztény ünnep.

Most visszafogom magam és nem írom azt, hogy egy faszt keresztény ünnep, csak szelíden megjegyzem, hogy ez egy nagy marhaság. Például majdnem ilyen időben tartották a rómaiak a saturnáliát.

Ez is ünnep, az is ünnep, vágod? Ráadásul majdnem ugyanakkor is tartották. A külsőségek változtak kissé, a szaturnália a fékevesztett dorbézolásról szólt, míg ugye a karácsony is a fékevesztett dorbézolásról szól. Mindegy, ugyanarra kell gondolni. A keresztény hülyevallásosok megint csak verik magukat feleslegesen.

Ezt fogom a prolik agyába önteni egy tavalyihoz hasonlóképpen méltó posttal.

13 megjegyzés:

Gizike írta...

Most már nekem is elegem van a hülye keresztényekből, KGB!
Két napja feljelentett egy durung fideszes biztonsági őr, mert kicsit erőteljes, mondhatni határozott fellépéssel próbálkoztam a tömegben elérni. hogy az enyém legyen az utolsó elektromos körömreszelő, amit a Jolánkának akarok adni ajándékba. Tegnap a fejemre esett a karnis, ráadásul a görgős székkel, amin nyújtózkodtam, nekirepültem a falnak, a gyerek pedig felvette az egészet videóra, és feltette a youtube-ra, mert meg akar nyerni valami versenyt!
A bejgli szétrepedt, az almás pitét leejtettem, a káposztába beleesett a macska! Napok óta nem tudok fürdeni, mert három ponty úszkál a kádban, az egyik tegnap beleharapott a kisujjamba! Büdösek is!
Béke és szeretet, na persze!
A legszívesebben kinyírnám az összes szenvelgő seggfejet, és ha még egyszer maghallok valami nyervákolást az utcában kisangyalokról, kivonulok és a bejglivel verem szét a sok hülye birka arcát!

Névtelen írta...

Vigyázzon Bertalan: a klerikális reakció keze messze elér...

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Igaza van, Margit, ez tűrhetetlen, ami zajlik.
Ha legalább Szaturnália lenne vagy Harácsony. Akkor őszinte lenne a fékevesztett dorbézolás, de így, a szeretet nevében ...

Mondjuk a pontyokkal magának kereste a bajt, én maradok a döglött kecsegénél.

Képzelje, én nem vettem semmit.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Őrnagy, ugyan mit tudnának ártani nekem?
Hiszen nálam van az Igazság, ők meg csak egy kivénhedt, hazug csalást képviselnek.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ja, el is felejtettem, Margit.
A nem szétesős bejgli titka, hogy gipszet kell beletenni. Próbálja csak ki.
Ha már szétesett, a pillanatragasztó segíthet.
Ezek a segédanyagok emberi fogyasztásra ugyan alkalmatlanok, de a maga bejglijét úgyse enné meg senki.

Névtelen írta...

56-ban is azt gondolták az elitek, -pl. a Mester ártatlan pártközpontban dolgozó nagyapja - amit maga, és jött Mindszenty, hogy vissza az egyházi nagybirtokokat, meg a hitbizományokat. És ha nem tesznek rendet a hős szovjet katonák, akkor sikerült is volna neki. Úgyhogy vigyázzon

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hahaha, ne fenyegetőzzön!
Amíg az a legnagyobb probléma, hogyan lehet méltóképpen megünnepelni a Harácsonyt, addig nincs mitől féljek!

Majd ha korognak a gyomrok. De akkor nem is írok majd ilyesmiket.

Névtelen írta...

Kedves Bertalan, a gyomrok nem fognak korogni, mert a Mester rajzfilmei után Gyurcsány és a Reformok népszerűsége az egekig fog nőni, a felesleges, versenyképtelen, segélyen , állami pénzeken elő emberek maguktól öngyilkosok lesznek, és így 20 év reformkormányzás után a kerítés is kolbászból lesz majd.
Maga nem hisz a reformokban?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Jaj, hagyjuk most ezeket a reformokat egy kicsit, ünnep van!
A Szaturnália ünnepe.
Beszerezte már a tudatmódosító szereket a dínomdánomra?

Ha ünnep, akkor reformok helyett legyen inkább hagyomány. Erről szól a Szaturnália ünnepe.

Gizike írta...

Mi itten Alsó-Tirpákbokrétáson a bejglimmel tudatmódosítjuk magunkat, ha közelebb jön, magát is módosítom vele, KGB, szerintem mindenki jól járna.
Ez a Szaturha-izé elit dolog? Nem akarok leégni a faluban maga miatt megint, a múltkori töklámpással már éppen eléggé megjártam, az egyik bunkó alacsonyember a fejemre húzta az egészet! A saját kertemben! A kutyám azóta is kerül!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tudatmódosítás? Az jó, azt szeretem. Feltéve, ha a bejglit még nem itatta át pillanatragasztóval mert akkor ne közelítsen vele!

Látszik, hogy nem él nagy civilizációs centrumok közelében, mert akkor tudná, hogy a Karácsony most már eléggé passzé és a trend a Szaturnália. Aki elit, Szaturnáliát rendez Karácsony helyett! Konzervatívabbak megrendezhetik a Szaturnáliát egy fenyőfa alatt, de vigyázat! A party hevében is ügyeljünk a karácsonyfára, mert tüskéi fájdalmas nyomokat hagyhatnak a szaturnáliázó csupasz bőrén!

elmebeteg írta...

Méghogy keresztény ünnep...!
Tavaly talán még voltak kósza próbálkozások a médiában, mára azonban lenyomta a szakállat növesztő, rongyokba bújtatott színészek által bávatagra formázott megváltó helyét Santa Claus, aki sokkal inkább képes a korszerű consumptionizmus képviseletére.
Apropó: bávatag!
Már korábban sem értettem, hogy miért kell a Jézus életéről szóló filmekben mindent annyira elképesztően ostobára formálni egy olyan emberrel kapcsolatban, aki -a hívei szerint is- pontosan tudta, hogy mi vár rá és mit akar. Naná, hogy a legkarácsonyozóbb csatornán is az amerikanizált Télapó nyomult! Na az már valami! Kövér, ajándékozásra buzdító, sztereotíp hülyeségeket szajkózó, tárgyakkal örömet szerző öreg. Ez érthető, ez nézhető, ez már médiaképes karácsonyi szereplő!
Követelem a manager-típusú Jézus-ábrázolást a filmeken! Adjuk vissza Jézusnak a szülinapját!
Például: Santa Claus becsempészi a kéményen a plazmatévét, amin összevesznek a házban a gyerkőcök, mikor is megérkezik Jézus, és valódi válságmenedzserként a szeretet erejével megfékezi a viszályt.
Kérem! Könyorgöm!
Elég volt a sok szarból!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga egy elmebeteg. Kívánsága ezért teljesült.


Jelentés a versenypiacokról