2007. december 3.

Kovátsch Gamma Bertalan
Visszaszámlálás

Már csak néhány nap és a Fidesz bemutatja a programját.

Köztünk szólva, elitek, már nagyon ideje volt. Milyen röhejes már egy politikai párt program nélkül? Jó, végül is nincs a törvényben leírva, hogy egy bejegyzett pártnak programja kell legyen, de azért mégis csak vicces, hogy még egy kicsi erőfeszítést se tettek program írására.

Megmondom, miért van ez.

Azért van ez, mert a Fidesz a teljesen agyhalottak - nevezzük őket nevükön: prolik - szavazataira számított, azoknak meg minek program. Túl sok lenne a betű abban a programban, csak megzavarná a sok hülyeprolit. Na most ezek után ne lepődjön meg senki, ha teljesen tárgyszerűen a szuverén értelmiség a hülyék pártjának nevezi őket.

Pontosabban: én neveztem őket a hülyék pártjának, a szuverén értelmiség pedig csak ismételgette, de ez is annak a bizonyítéka, hogy milyen igazam volt.

Most meg programmal jönnek. Biztos egy tanácsadó felvilágosította a hülyeorbánt, hogy 80-as IQ alattiak szavazatát így megszerezhetik, de mi lenne, ha ráhajtanának a 80-100 IQ tartományra is.

Megmondom én, hülyefideszesek, mit kell beleírni a programba. Hogy kinek kell szívni, azt kell beleírni. Mert eddig ez kissé elsikkadt. Így barátilag megsúgom, hogy a helyes válasz az, hogy szívjon mindenki, kivéve én. Meg a szuverén értelmiség, ők se szívjanak, csak egy kicsit, hogy azért kiröhöghessem őket, de nem olyan nagyon.

Az ország szekere nem lesz kitolva a kátyúból, amíg nem szív mindenki. Ennek az össznépi szívásnak kulcseleme a tandíj és a vizitdíj. Ha van tandíj és vizitdíj, kizökken a szekér a kátyúból, ha nincs, akkor meg benne ragad. Ez az, amit a hülyefideszesek képtelenek felfogni, ezért nem ragadhatják meg a kormányrudat.

Üzenem tehát Navracsicsnak, hogy ezt a két, az ország jövőjét eldöntő tételt írja bele fürgén a programba. Ha benne vannak, talán komolyan veszem a pártjukat.

Talán. Viszont ha nem írja bele, akkor a hülyék pártjának annyi.

Kiblogolom őket a közéletből.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Navracsics, eleve mit keres ez a hülyék pártjában? Ja, hogy csak diszpinty.

A Mester persze sejti, hogy pontagyúaknak nem lehet értelmes programot csinálni, csak warmupolt egyet a biztos bukásra.

http://w.blog.hu/2007/12/03/a_programozo_maganyossaga#c1085174

Minél nagyobbat szól majd, höhö na ugye sárgadinnyeagyú Orbánék csak blöfföltek végig, fosgejzirt az arcukba.

Nagy nap lesz a szombat, alig várom.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Igen, Bauer, vannak sajnálatos hibák. Ez a Cséfalvay, akit a Mester hivatkozott, az is milyen értelmesen nyilatkozik már. Persze Fidesz-színvonalhoz képest értelmesen, de mégis. Egy kicsit fejlődik még és belépőt válthat valami aleliti posztra.

Navracsics is so-so, de legalább igyekszik. Az Elit Programjánál jobbat nem tud kitalálni, de néhány ötletmorzsája esetleg hasznos lehet az ország felvirágoztatása szempontjából.

Kap majd egy kis vállveregerést. Orbán meg ajándék fospumpát a párnájára, muhahahaha!

Gizike írta...

Hé!
És az alkesz tanárok??
Nagyon összecsapta ezt most, KGB!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga berúgott, hogy rossz helyre kommentel?

Internetadót az ilyenre, legyen már vége az ingyenebédnek!

Névtelen írta...

kicsit berúgva de direkt iderakom.

hoppá:

http://w.blog.hu/2007/12/03/a_programozo_maganyossaga#c1106037

Azért maradjunk csak az árnyékkormánynál...lol