2007. december 14.

Kovátsch Gamma Bertalan
Elkúrta

A kurva életbe, hát ez a kretén Medgyessy nem elkúrta megint?

Pedig világosan megmondtam neki, mit kell csinálni. Országszimulátort kell kiosztani minden iskolába, a haverom magyarhangjával, közpénzből. Olyat, amilyet még egy nyolcéves cigánygyerek is megért. Nem, mintha a nyolcéves magyargyerek okosabb lenne, mint egy nyolcéves cigánygyerek, ez csak olyan szófordulat volt.

Erre Medgyessy megcsinálja ezt a ... ezt a flashjátékot.

Na most ebből a nyolcéves cigánygyerek kurvára nem fogja megérteni, hogy mi fog történni, ha becsuk egy rakás kórházat és fizetőssé teszi az egészségügyet. Csak azt látja, hogy ennyivel-annyival csökkent a kiadás és azt hiszi, hogy ez jó. Aztán a valóságban is kipróbálja és jön a hökk.

Én például pusztán megszokásból nullára vettem a nyugdíjakat. Aztán nullára vettem a hülyevallásosok apanázsát. Aztán nullára vettem a hiteltörlesztést, a rendőrségi kiadásokat, az útépítés költségeit és mindent.

Ez történt.



Ennyire kúrta el Medgyessy. Még egy kurva flashjátékot sem bír megcsinálni. Most minek témázgasson a sok proli a 30 ezer forinton lakosonként, amit akkor kell fizetni, ha mindent nullára veszünk?

Semmi közük hozzá, hogy flashjátékra és rajzfilmekre kell.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Persze a Mester már elfelejti hogy ő is rá szavazott, de MP nélkül fosgejzir lett volna a Miniszterelnök!

Annál rosszabbat és analógobbat meg el sem lehet képzelni. A hideg is kiráz ha belegondolok.

Lehet, hogy jobb lenne minden mutató és a hangulat, de kit érdekelnek a számok meg sok hülye kedve.

Modern képmesék nélküli ország lennénk, ezt pedig az elit nem akarhatja és nem is akarja.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Na most válasszunk itt szét két dolgot, Bauer.
Az egyik, hogy a hazafiak nemet mondanak. Aztán ha elég hazafi mondott nemet és a fosgejzír kapott egyet a képébe a fospumpával, akkor lehet rendezni a belső nézeteltéréseket.

A modern képmesék nélküli országot ellopom, ha megengedi. Cserébe adok egy másik lopott árut: megélhetési véleményformálás. Ez is szépen csillog, csak forgassa meg a fény felé.