2008. február 25.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hülye kérdésre nincs válasz

Ne csináljatok magatokból hülyét, elitek. A józan lelkiismeretetekhez szólok (nem a bennetekben lakó állathoz, azt máskor kell elővenni) megszakítván hosszú hallgatásomat. Kiérdemeltem ezt a kis pihit, a kép forog, az alkotó pihen, 7- vagy 8-számjegyű összeg pedig nem is sok azért a szolgálatért, amit a hazának tettem.

Tehát vissza a hülyére. Azt ne csináljatok magatokból. Hát szuverén értelmiség vagyunk, vagy mi a faszom.

Itt kakaskodik ez a két pártvezér, az Úr meg a hülyék pártjának elnöke. Mit érdekel ez minket? Átlátunk mi a szitán, mi, a szuverén értelmiség. Ezek itt elbasszák a sok pénzt népszavazásra és minden egyéb baromságra. Tök fölösleges. A szakértők dolgába ne akarjanak beleszólni. Ezek ugyanazok a szakértők, akik az én filmecskéimhez is a háttéranyagot írták, ha egyszer ők azt mondják, hogy a tandíj igazságos, akkor az kurvaélet úgy van, ezen kár pufogni.

Nehogy már a prolik vagy a parasztok mondják ezt meg.

Most gondoljátok meg, ha a csoki ingyen lenne. Hát ennek a kurvaországnak az összes csokigyára nem lenne elég a megvadult csokizabálók kielégítésére, sorok lennének meg csokitól halálra zabált emberek. Most ugyanaz van a tandíjjal meg a kórházakban, a hülyemagyarok zabálják a felesleges diplomákat meg a recepteket. Pontosabban csak volt, mert a problémát a szakértők megoldották. Téma lezárva.

Marad a kakaskodás, ahhoz pedig olyan elit, aki kommentelni akar az elitblogomon, nem adja a nevét. Eleve, milyen válasz az, hogy igen vagy nem? Hogyhogy nincs olyan, hogy "talán", meg hogy "én Bokros Lajossal értek egyet" vagy netán "csak hatástanulmány után tudok dönteni". Igen vagy nem, parasztosan (vagy prolisan), mindegy. Tiszta röhej.

Hát tudjátok mit? Hülye kérdésre menjenek szavazni a parasztok, a prolik és a cigányok. Az elit ettől a vircsafttól távol marad.

Én virágokat fogok szedni helyette.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ki a fa.zt érdekel a prolik véleménye eleve?

A Mesternek Lancia Thesis kell. Erről kéne beszélni nem részvényekről meg nagyobb kenyérről.

http://w.blog.hu/2008/02/25/syntax_error#c1565350

http://w.blog.hu/2008/02/25/syntax_error#c1565440

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Na igen.
Melyik paraszt vagy proli venne Lancia Thesist?
Akár hitelre is?
Semelyik.
Ez is azt mutatja, hogy kár ezekre az előemberekre pénzt bízni, csak rosszra költenék.

Bezzeg a Mester ...

Ferenczy A. Szidónia írta...

Ugyan már, kedveseim. Minek kellene a súlytalan népszavatáson súlytalanul véleményt nyilvánítani. Mi vagy te, űrhajós? Vagy olcsójános?
Nem látod a célt?

Minek foglalkoznál azzal, hogy hallasd a hangod? Majd hallatom én az enyémet, prolikám. Ne is gondolkozz, mert belefájdul a buksid. Tudom én mi kell neked.

Egyébként is, mit kell rugózni a hülyemagyaroknak itt koszos 300 forinton? Bagatell.

Hogy nekünk - a baloldalba oltott jobboldalnak, az úr igaz prófétáinak - miért kell ugyanúgy, vagy még jobban rugózni, azt nem tudom. Illetve a Janiék tutira a szellemiségük miatt ilyenek, vérükben van a verseny.
Nekünk meg - szabadfoglalkozású bűcsészeknek - sokkal kényelmesebb súlytalan dolgokon rugózni, mit a Veres telefonjain, János szavazatain, Drazsé melléfogásain.

Nem mintha ez bárkit is érdekelne idehaza.

Névtelen írta...

Semmik vagyunk, hogy a Mester szavait ésszel felérjük...

Hálával tölti el szívünket, hogy a Nagy Észosztó újra működik!

http://nyelvesz.blog.hu/2008/02/25/a_nagy_eszosztogep_ujra_mukodik