2008. február 20.

Ferenczy A. Szidónia
Rossz társaság

Baj van, elitek. A Mester rossz társaságba keveredett. Mondhatja ő ezeknek a beszáradt faszoknak a televízióban, hogy internet, meg kattintás. Meg hogy onlájn a jövő, Toldit is onnan olvassuk.

Nem, baszdmeg. Ezekbe kár a bit. Olyan nagy munka azt a rohadt szánalmas kétperc harmincmásodpercet bedigitalizálni, bakker? Mit beszélek én digitalizálásról, amikor már eleve az az anyag. Próbálom mégegyszer: akkora bazi nagy meló transzkódolni ASF-be? Nem lehet megcsinánálni időben, hogy neadjisten egyszerre legyen ott a szarládában is meg a zinterneten?!

És nem 1993 van, meg internettó, meg hungarianhómpédzs. Azt meg végképp nem hiszem, hogy a 15-50 éves potenciális átképzendő állampolgár nem a neten nézné meg a napi betevőt.

Tessék, maguk vessék rám az első monitort vagy videókeverőt, ha maguk szerint nem bűn ezt az arany embert belökni a hülyék közé.

4 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mit lehet mondani. A legjobb anyagot is elrontjak ezek a birkak.

Na majd az Orban-kormany.
http://w.blog.hu/2008/01/02/kepmesek#c1482158
Web dolgaban ok is benak, de ha az elit segit nekik, az eredmeny hasonloan latvanyos lesz.

Erteket kell hozzaadni. Ez a lenyeg.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Nem értem, hogy 200+168 millióból ezt nem tudják megoldani. én simán megcsinálnám egy millióért. mind a 80 rész feltöltését.
De hát mindenkinek van egy ára.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ne olcsojanososkodjon, Szidi. Valamibol a joembereknek is meg kell elniuk. Gizi a masologepnel. Ehezzenek a gyerekei? Geza a garazsban. Nem tudjon plazmatevet venni karacsonyra hitelbe?

Inkabb gondolkozzon el, melyik medium hatekonyabb a 15-50 eves, kozelet irant erdeklodo kozonseg eleresere. MINDEN STATISZTIKA AZT MUTATJA, hogy az internet. Akkor legyen 200+168 millio a tevere es 500 millio az internetes terjesztesre.

Névtelen írta...

Márcsak 4 nap és a Mester visszatér frissen és kipihenten.

A hülyék pártja viszont nem jöhet vissza, a populizmusba fulladnánk meg mind.

A Rossz társaság viszont igaz, az MTV úgy ahogy van egy shitstorm. A Mesternek párnullás kaland volt csak az egész.