2008. február 8.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kutatófilm

A kurva életbe, elitek, mindenhez én se érthetek. Idebaszik nekem a MeH egy kisilabizálhatatlan anyagot arról, hogy gazdaság meg kutatás, akadémia meg hogy a hülyemagyarok nem kutatnak eleget és akkor én ebből üssek össze valami használhatót.

Hát szarból nem lehet várat építeni, azt megmondom előre. Megmondom én bátran még a ... még a miniszterelnöknek is! Ha már rajta van a Messengerem buddy listáján.

Ehhez a filmecskéhez használati útmutató jár. Sose emlékezzél belőle többre, mint 10 másodpercre előre és hátra irányba. Menni fog? Ha igen, nézhetitek.



Most akkor aki betartotta a használati útmutatót, az meg tudja mondani, kik a hülyék. Lássuk sorban. Hülyék a vállalatokban dolgozók, mert nem kutatnak olyat, ami mindenkinek hasznos. Hülyék a magyarok, mert nem kutatják fel a hülyeország gombáit. Hülyék a léggömbhámozók, mert léggömböt hámoznak. Az amerikaiak nem hülyék, mert ott legalább elmondják, ki hámozott léggömböt, bezzeg ebben a hülyeországban még ez sincs. Hülye az akadémia, mert csak két kutatója van, hülyék a vállalatok, mert nem költenek kutatásra és végül ott az a sok millió hülyemagyar, aki soha nem talál fel semmit. És végül hülye a MeH, mert képtelen volt megmondani, hogy ebben a témában ki a rosszember, így aztán mindenkit le kellett anyáznom.

Csak én vagyok az okos, mert ezért a rajzfilmért lenyúltam a 7- vagy 8 számjegyű összeget.

Na jó, elitek, egy kicsit lehettek okosak ti is. Azért nem annyira, mint én.

Ugye, tudjátok, miért nem?

2 megjegyzés:

Ferenczy A. Szidónia írta...

Bertalan!
fogadjunk, hogy Mikrobi is dán?
Egyébként meg komoly potenciál van a robotokban. Én például még nem hallottam robotpornórol. Volt már ember emberrel, ember állattal, tán még alien-nel is volt, de a robot az tabu. Végül is a szórakoztatóiparban is kell fejlődni. Nem szabad leragadni a klisélnél!

A mester meg saját szakértelmével sziporkázik. Akkor, amikor nem a fityma meg Jézus valódi származása a téma, akkor a gomba volt a képben év végén. Meg írt már ő - sőt - rajzolt már ő a léggömbhámozásról. Emlékszik, a hülyék pártjának az ígéretléggömbjeit hámozta meg a képmesékben.

Ebből én arra következtetek, hogy a Mester is ki akarja venni a részét a kutatásból.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Ugy gondolja, a robotporno az egyetlen kitoresi pont Kelemen Annanak, kulonben szopoagra kerul?

Latja, milyen kemeny egy megmondoember elete? A kemeny igazsagot alkalmasint egy celeb szemebe is bele kell vagnia. Megalkuvas nelkul, oszinten.

Kulunben nem jelenhet meg a Playboyban.