2008. február 22.

Kovátsch Gamma Bertalan
Ezt most a kritikusaimnak üzenem ...

Be kell vallani. A képmese-projekt nem lett olyan tökéletes, mint ahogy azt elvárhatnánk, ha egy Mester lát munkához. Nem tökölődök én, megnevezem a blamázs okozóját.

A faszom MTV volt.

Se linkelve, se koordinálva, se community, se integrált projekt. Hát így nem lehet, elitek. Hiába a Mester lángeszének ragyogó fénye, ha ráfröcsköl a magyar ugarból kiugráló tőzegmoha. Ez el lett kúrva, mondhatni. De sebaj. Ez egy próbálkozás, majd jön az Orbán-kormány és újra nekifutunk. Persze a Mesterrel, ki mással.

Hiszen más nem is ért itt a webhez, különösen nem az integrált projektekhez.

Nagy tanulság volt, de ez van. Azért próbáljátok megnézni a pozitív oldalát. Az a 200 millió forint nem ment rossz helyre. Fiatal tehetségek lettek belőle támogatva. No meg a Mester is, aki már annyi ideje fáradozik a haza üdvéért, hát ő is támogatva lett.

Tekintsétek úgy, mint egy befektetést.

Természetesen csakis a Verseny érdekében.

Mjúzik!

2 megjegyzés:

Ferenczy A. Szidónia írta...

Nézze Bertalan, néha a bankok megkönyörülnek a kicsiken, és jól támogatják őket. persze csak az igazakat, ez nem lehet kérdés...

Az A..... Rt.-ből és a GPS Kft.-ből álló konzorcium 1995-ben 705 millió forintért privatizálta a Motim Rt.-t. Az árhoz 700 millió forint hitelt adott a Magyar Hitel Bank Rt.
http://index.hu/politika/belfold/gya6967/

Amikor segíteni kell, akkor segíteni kell

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Errol szol a mai Tanulsag nyilvanvaloan. Nem lesz eleg csoki, ha csak ugy hagyjuk a kicsiket a nagyok kenye-kedvere.

Tamogatni kell oket. Persze csak a kivalasztottakat. Akik Erteket Adnak Hozza. Mint most, a Modern Kepmesek csapata.