2008. február 15.

Kovátsch Gamma Bertalan
Környezettudatos

Innen üzenem a pampogóknak, hogy egy gumigyár oda telepszik meg, ahol legjobban érzi magát. Ahol vannak utak, amelyen a ipari kormot szállítják, van levegő, ahova kieeregetik és van munkás, aki hajlandó beszívni. Azon felül az a munkás nem szakszervezeti tag, mert az csak versenyhátrány. XXI. században vagyunk, bazdmeg. Mit ér egy szakszervezet?

Huh, felment a vérnyomásom, lenyomok egy kör Wizard of Wart idegnyugtatóul. Addig ti tőtikézzétek le az agyatokba a filmecskét.



Vannak a prolik, akik pampognak a korom meg a beszívás miatt. Bazdmeg, a disznóólnak nincsen szarszaga? De van. Mindennek ára van, a pogácsának, a tiszta levegőnek, sőt még nekem is. Majd pont a munkás tüdejének ne lenne ára? Van ára és az a gumigyár meg is fizeti. Arra van az állam, hogy kiszámolja, mibe kerül, megkérje szépen a gyárat, hogy fizesse ki és telepítsen belőle parkot. Vagy valami egyéb hasznosra fordítsa, mondjuk propagandafilmet csináltasson belőle a sok fiatal tehetséggel.

Mondjuk azért túl sokat nem kérhet a tüdőért. A gyár ugyanis oda telepszik, ahol jól érzi magát.

Ugye megértitek?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon le van ülve manapság az eliblog.Pedig most nem értem, mégis van nemeliteknek is ingyengyár? Ezt mondta ma a Mester kedvence. Eligazitást kérek, magamtól ezt az ellentmondást nem tudom feldolgozni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Megmondta a Mester: az elitblog pihen, az elitek akcioba lendulnek. Most mashol kell terjeszteni az Igazsagot.