2007. május 7.

tirpak-admin
Höndör B Margit: :S

Mély megrendüléssel tudatom mindenkivel, hogy Prosztó M. Beléndektől visszavettük a Nagy Himbilimbi díjat.
Nehéz időkben súlyos a döntés kényszere
Aki olvasta az artista úr mai cikkét, az megérti és elfogadja ezt a határozatot.
A legszívesebben zokognék, na nem azért, mintha sajnálnám Prosztót, sőt, határozottan mérges vagyok, három kis himbilimbi hiányzik a medálról, és valaki belekarcolta a hátuljába, hogy hüje höndör, ezt a vandalizmust nem is kommentálom. A bársonyszalagot leették tükörtojással!
Felháborító, hogy milyen taplók vannak még közöttünk, elitek között is!

Szerencsére a mester mai cikke derűssé varázsolta ezt a napot is.
"Szellemét a tűz nem égeté meg"
Milyen gyönyörű ez! Hát hogy tud ilyen szépeket kitalálni ez az Árpi?
Ma délutánra röpgyűlést hívok össze a Kádár-emlékév részleteinek kidolgozására, KGB azonnal teremtsen kacsolatok a TETÜK és az MKP, valamint Moldova elvtárs között.
Prosztó dolgozza ki az alábbi témákat: Kádár János és jóléti szocializmus hatása a tirpák elitközösségre, Blog és internacionalizmus Kádár korában, Kádár János, az ősblogger.
Hottentóta pedig józanodjon ki végre, és azonnal végezzen kutatómunkát a Mester és a kádári örökség tárgykörben, kerítse elő azt a végrendeletet, amiben Kádár János Tóta W Árpádra hagyta az országot a következő szavak kiséretében:" Árpikám, nyiss blogokat, ezeret", hiteles tanúk is jöhetnek.
Dologra!

A többi elit addig segítsen értelmezni ezt a kijelentést:"De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük."
He?
Iszlám zöldségesek? Zsidók? Keresztények?
Kik voltak?
Azért az artista úr is levehette volna a napszemüvegét, mikor éjjel a temetőben sétálgatott, akkor biztos jobban látta volna őket.

Ja, még valami: hogy ez az Orbán mekkora kretén!

Nincsenek megjegyzések: