2007. május 8.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Mi tudunk gorombák is lenni

Elitek, hová süllyedt már ez a kurvaország. Feketére fujják a szentföldesek fospumpájukkal Kádár Jánost. Mert ez nagy divat manapság, még a miniszterelnök is megteszi. De hát mit lehet tenni a hülyemagyarok között, ahol sötét idiotizmus böfög a szegény idióták orcájából és mindent feketében és fehérben látnak. Ezek még azt se tudják, hogy fospumpával nem lehet feketére vagy fehérre festeni, csak ... na, ezt hagyjuk.

Tehát történelemlecke. Volt hűtőszekrényetek? Ugye, volt. Enver Hodzsa alattvalóinak nem volt. Na jó, Honecker alattvalóinak volt, de nem Lehel márkájú. Irigykedtek is a szőke keletnémet lányok a Balatonon.

Ha nincs Kádár, nincs Lehel hűtőszekrény se.

Na most ezt az egyszerű, nem feketefehér, hanem mondjuk sötétszürke igazságot nem képesek a sötétszürke agyukba gyömöszölni a szentföldesek, pedig amikor nyáron dinnyét ehettek, akkor milyen jó volt nekik az a hűtő. Most ne menjünk bele abba, ki engedte meg nekik a dinnyeevést. Legyen elég annyi, hogy Honecker alattvalóinak nem volt megengedve a dinnyeevés, ami azért nagy különbség.

Lehel hűtő és dinnye, hogy csak két szép emléket említsek.

De a szentföldeseknek semmi se szent. Pontosabban a föld szent nekik, de a dinnyeevés lehetővé tevője, az nem. Nem változik semmi se, hülyék akkor is voltak, most is vannak. Most Kádár sírját dúlják, akkor pedig a hűtött dinnye ellen áskálódtak. Még szerencse, hogy volt Kádár János, aki megvédte a hűtött dinnyénket.

Egyébként amit mi adminisztratív intézkedésnek hívunk, ez adminisztratív, de nem mind belügyi. Rámenni, egyszerűen rámenni, az istenit az anyjának, hát ezt mindenütt a világon csinálják, és ez még nem is adminisztratív intézkedés, kellemetlenkednek nekik, no, mert már harmadszor veszik el a hajtási igazolványát, vagy mit tudom én, mi a rossebbet, hát miért nem lehet ezt megcsinálni? Lakását is megállapítják, hogy életveszélyes, átteszik szükséglakásba… Ennek egymillió módja van…


És el is vették és át is tették, mi pedig boldogan zabáltuk a dinnyét a Lehel hűtőből, ami nem lett volna lehetséges, ha Kádár János nem vigyáz ránk. Mert vigyázott, általában szelíden, jó király módjára, de ha kellett, odacsapott.

Most és itt könnyebben evickélnek, egy kicsit kordában kell tartani és megint csak azt mondom, miféle rendszer az, aminek még egy kis ellenzéke se legyen, egy töpörtyű, egy mutatóban legalább. De fennáll az is, hogy figyelni, bizonyos határon túl nem léphetnek, és hát ha megkísérlik, rá fognak fizetni… Ha valami határt túllépnek, lesz reklám, de az nem ingyen lesz. Mi magyarok vagyunk, mi másképp szoktuk csinálni, mi tudunk gorombák is lenni, hát így gondolom foglalkozni vele.


Így vigyázott ránk Ő, az Öreg. Így vigyáz még ma is. Addig jó, amíg él. Nem is tudom elképzelni, mi lesz, ha egyszer meghal.

Nincsenek megjegyzések: