2007. május 2.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Az élet vize

Ideje befejezni már a vallás-témát. Aki tud olvasni, az előtt most már teljesen világossá vált, hogy a papok veszítettek, megbuktak, összeomlottak az érveim előtt. Ha meg netán valaki kekeckedne és megkérdezne ezt-azt, azt meg kimoderálom a picsába. Legyen csak szép, egyenletes a kommentek szövege, mindenféle ellenvetés nélkül. A nyílt, őszinte vita csak így bonthatja ki a szólásszabadság virágát, minek által közelebb kerülünk az igazsághoz. Az igazságomhoz, ami ezentúl a tiétek is.

Azt a kurva életbe.

Na szóval, hogy bevigyem a végső csapást a vallásosoknak, riportot készítettem a PI-víz magyarországi forgalmazójával. Igazából riportot nem kellett készíteni, egyszerűen bekopipészteltem a sajtóanyagot és időnként beleszúrtam egy-két kérdést.


Miért hülyék a papok?

A PI-VÍZet a növények tavaszi virágzásának a tanulmányozása során fedezték fel. Általában ugyanolyan. az a rügy amelyből virág lesz és amelyből levél. A kutatások során rájöttek, hogy az élő víz (PI-VÍZ), melyet a növények tartalmaznak nagyon fontos szerepet játszik a virágrügy differenciálódásában. Az élő víz vagyis a PI-VÍZ biológiai aktivitást és fizikai jellemzőket tekintve teljesen eltérőek a kút vagy csapvíztől.

Jó, értem, vallásosak ostobák, de mit lehet ez ellen tenni?

A PI-VÍZet azért nevezik életvíznek, mert ugyanolyan energiamező (aura) veszi körül mint az élő szervezeteket.

Makino professzor hipotézise a PI-VÍZ rendszer elveiről: Amikor a ferri/vas só (FeII/III) kozmikus energiahullámokat fog fel, változás áll be a vas atommag és elektron forgásában, amely az atomot erősen energiával feltöltött állapotba hozza. Az erősen energiával feltöltött vas atom elektromágneses hullámokat sugároz ki, más szóval aurát. Az elektromágneses hullámok vagy aurák a PÍ-víznek a lényege.

Valami konkrétabbat? Van a direkt akciónak tere a papok ellen?

A PI-VÍZ alkalmazási területe szinte napról-napra bővül. Hasznát veszik a mezőgazdaságban, az állattenyésztésben, az iparban, a szépségápolásban, az orvostudományban, sőt, az építőiparban is. Természetesen elsődleges felhasználása az emberi fogyasztás.

Na kérem. Világos beszéd, mégis kinevetik Makino professzort. Pedig ő világosan megmondta, hogy vas atommag és elektron, ami lássuk be, sokkal több, mint amit a legtöbb vallás nyújtani képes. Túlvilág és vízenjárás, hahaha. Talán ha a vas atommagról szólnának valamit.

Bizony, van hová kapaszkodni a vallásoknak. Előbb talán érjék el az áltudomány szintjét és akkor nekik lehet esni a tudomány ütvefúrójával. De amíg a tudományon túli területen lappanganak, addig csak bújjanak el Makino pí-víze mögött.

Aki ellent mer mondani, netán érvelésem állítólagos hibáira mer rámutatni, azt ismétlem, kimoderálom a picsába. Itt a tudomány-vallás szertartásának celebrálása folyik, nem tudományos vita.

Értve vagyok, lófaszjancsik?

Nincsenek megjegyzések: