2007. június 18.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Hang a túlvilágról

Blogunk alapító-rossz szelleme, Höndör B. Margit a virtuális túlvilágba került a blogunk körüli herce-hurcák következtében. Mindez egy kisebb blogot válságba döntene, de nem egy olyan elitblogot, mint mi vagyunk. Médium segítségével sikerült kapcsolatba lépnünk Höndör B. Margittal és ilymódon szerezni tőle morzejellel lekopogott cikkeket. A következő az lesz, hogy Beléndeket kilőjük a Holdba. Addig is: Höndör B. Margit!

Tudom, hogy ezt már mondtam, de akkor is.

Olyan titokzatos ember ez az Árpi…

Biztos a szemüvege miatt. Vagy a lényéből fakad. Annyira titokzatos, na, hogy nem tudok rájönni, miért az! Mindegy, akkor most hirtelen szeretni kell a Váncsát, én rugalmas vagyok, kérem, rögtön meg is szerettem, pont úgy ír, mint a mester, talán egy kicsit kevéssé hatásos jelzőkkel, semmi lófasz, meg kurvaanyád, de hát nem lehet mindenki titokzatos, és kész. Annak a pár nemelitnek, aki olvassa a blogot, röviden a lényeg:
- gyengébbeket, kisebbeket jól lefikázni és kiröhögni
- mainstreamhoz igazodni
- még véletlenül sem belemenni az esetleg összezavaró részletekbe, minden problémát kizárólag a felszínen kezelni! EZ NAGYON FONTOS!

KGB-nek, hogy fejlődjön, a felhasználható eszközök:
- demagógia
- csúsztatás
- idegesítő igazságok elkenése
- a kötelező ideológia állandó sulykolása
- albán nyelvű idézetek a mondanivaló alátámasztására

És próbáljon már végre szellemesen írni!

9 megjegyzés:

gesta írta...

Nem szeretem a váncsát, mert nem fideszes, vagyis nem a magamfajtához tartozik ( plusz zsírosan főz asszem) és mióta kettészakadt az ország, alaposan megnézem, ki hol áll. Nagyon nem mindegy. Csak a fideszes költők verseit olvasom ( meg a magáét, Margit, maga is biztos fideszes) csak a fideszes filmeket nézem meg, csak narancssárga villamosra vagyok hajlandó felszállni, nem megy ez másképp. Csak úgy felszínesen persze, bele nem mennék a részletekbe semmi kincsért, mindent úgy csinálok, ahogy a mestertől tanulom.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga megőrült?
A Mester nem fideszes, hanem szuverén.
Az jó, hogy gyakorolja a demagógiát és a csúsztatást, de ne rajtam, hanem az elit olvasókon.

gesta írta...

Maga meg buta, ha nem tudja, hogy tudom, hogy a mester szuverén. Senki nem mondta, hogy a Mester fideszes. Mindenki tudja, hogy neoballibszuverén vagy mi. Néha nem igazodom ki magukon, most melyikük a Mester vagy hogy is van ez, de most meleg is van.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hogyhogy melyikünk a Mester?
A Mester arcképét jobb oldalt fent láthatja.
Nem ismeri fel?
Az a kis undok kötekedő a szupermarket pénztáránál, kettővel maga előtt.
Mind annyira hasonlít.

Na, az a Mester.

Prosztó M. Beléndek írta...

azt hittem, az Höndör

már mint a kis, undok kötekedő

(bár, a kép is hasonlít)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga tényleg ennyire nem lát, ha nem visel vizespohár alját szemüvegként?
A Höndör a bajszos.
A Mester meg a nembajszos.

Maga jogosult a fehér botra. 300 Ft lesz a vizitdíj.

gesta írta...

És melyik beléndek? És magának hol a fotója gammabé? Nem fogom magukat felismerni, ha egyszer elmegyek a romkocsmájukba bodzaszörpöt inni. Bár onnan ki szokott vágni mindenkit, ugye, na majd akkor abból tudni fogom, hogy melyik maga. Az a kopasz nagytestű ajtónálló lehet, aki jobb belátásra szokta bírni az embereket. Vagy kilátásra.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Beléndek a macska a billentyűn.
Tudja, mennyi majom kell a Shakespeare-összeshez.

gesta írta...

Hát izé. Biztos tudom, csak most meleg van. Majd küldök egy képet magamról, hogy azt is tegyék fel,mint imbecil névtelent, jó? Meg is keresem. Addig ne mondjon semmit, amíg nem látta jó? Azt se mondja, hogy nem teszi fel. Vagy teszi ki. Vagy valami. Kíváncsi? Küldjem?